Şimdi Ara

Yetersiz hissetmek....(okuyunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kendimi hiç sevmem bu yüzden de kendime eziyet ediyorum. Bu konuda çok iyiyim diyebilirim. En küçük şeyden üzülüyorum alınıyorum kendimi küçümseyici konuşuyorum ve düşünüyorum. Yani birşeyden kılpayı kurtulsam bile o başarımı benimsiyemiyorum.

Misal bir ders var. 3 sınav 1 vize var 1 dönemde.
    Birinci sınavda ilk soruyu bildiğim halde, yarım olduğunu düşünerek yazmadım (60puan değerinde) diğer sorunun ise yüzüne bile tükürmedim (40 puan).

Birinci sorunun sadece tablosunu kurdum verdim. O sınav 5 puan aldım(100 den).

Neyse 2 ci sınava 1 hafta kala hocayla atıştım biraz inat ettim çalışıp öğrendim biraz. Neyse 2ci sınav geldi sorular bilgimiz şeylerdi defterde aynılarını yapmıştık. Ama bir hata vardı soruda. 2 metodla da çözmemiz isteniyordu. Neyse Ben didindim 1ci metoda getirmeye çalıştım bir türlü olmuyordu. Hoca o soruya herkese 15 puan vereceğim dedi. Aynı sınav 15 aldım. Neyse sonra biraz vakit geçti. 3cu sınav süresi uzadıkça uzadı. Hoca bi geldi 2 ci sınava kaç almışsanız üzerine 10 puan fazla veriyorum dedi. (Bu durumda 25 alacaktım) Neyse benim gibi bir kaç kişi de itiraz edince, hoca o zaman 2ci sınav puanı 60 altı olanlara 70 yazıyorum dedi.(yırttım yani). sonraki gün yani dün vizeleri vermemiz gerekiyordu. Hoca geldi 1 ders oldu sonra gitti. Diğer dersin sonuna yakın geldi herkese vizeye 100 veriyorum dedi gitti. Bu durumda durduk yerde 170 puan almış oldum. Aynı gün yani dün çok sevinçliydim çok rahattım ama bu gün.... Bu gün karamsarlık, kendine güvenmeyen biri oldum yine. Neden? Çünkü gerçekleri biliyorum biliyorum ki ben o puanlara laik değilim (yada laikim ama ben kendime yakıştıramıyorum.

Mesela başka bir ders var o ders Sistem analizi ve simülasyon. O dersten 75 75 80 100 aldım.
    İlk 2 sınav hoca bana +10 +5 puan verdi. İlk sınavda 1.5 sayfa yazıp 75 aldığım halde 2. sınavda 3 soruya 3 küçük paragraf cevap yazdığım halde yine 75 aldım. +5 puanı gördüğümde hocaya gidip neden verdiğini sordum (yaptım yani. Yerimde başkası olsa yapmaz). Farklı buldum dedi.

Bu kadar uzun yazının özeti isterse aniden mucize gibi, isterse hocaya göre hakederek o puanı alsam bile yinede bunu benimsiyemiyorum. Yanj kendimi başarılı görünce garipsiyorum kabullenemiyorum.

Var mı benim gibi olan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ne diyon abi sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • white4343 kullanıcısına yanıt
    Kısaca yaptıklarım ve karşılığında aldıklarım çok alakasız. Küçük bir cevapla 1.5 sayfa yazı aynı ağırlıkta. Veya hiç birşey yapmadığım halde aniden yüksek puanlar aldım. Yani hayatım çelişkilerden geçilmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendeki durum daha kötü vaziyette, yemek yememi bile engelliyor. Sırf aşırı sınav kaygısı yüzünden direksiyon sınavından kaldım. Ama bu şekilde hayatımı idame ettiremeyeceğimi anladım. Yarın muhtemelen nöroloji hocamla konuşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.