Öncelikle Merhaba. Bilgisayarima tam 4 kere Xp formatini kurdum. Ama her attiğimda ayni hatayi almam biraz garipti.500 GB Hdd'im var. C'de 93 Gb. D'de 325 Gb'yer olmasina rağmen bilgisayar her açildiğinda Yetersiz bellek alani, program çalişmiyorsa tekrar deneyin tarzinda bir hata ile karşilaşiyorum ama neden öyle olduğunu anlamiş değilim. Yardimci olursaniz sevinirim.
harddiskin boş olduğuna eminmisin belkide ram dan bahsediyordur (sanal bellek yetersiz ) uyarısı alıyorsan ram dir.
Hdd'den kaynaklandiğini sanmiyorum çünkü C'de dediğim gibi 332 Gb yer varken. D'de 93 var. yani fazlasiyla boş alanim var. Ram 1 Gb kullaniyorum nasil düzeltebilirim eskiden böyle bir hata ile karşilaşmiyordum.
Rami test edin,1 gb ram ile rahat kurulur windows. Hdd formatlanıyorsa sorun yoktur(Yalnı hızlı format atmayın,yavaş formatta bad sektör vs. varsa hata verecektir).
Cd'zor okuduğu için hizli çabuk biçimlendiriyorum. 1 Gb Ram'var ayrica.
Yazdım zaten arkadaş 1 gb ram hata veriyorsa rami test etmen lazım,ayrıca tam formatın cd hızıyla ilgisi yok,tüm sektörler biçimlendirildiği için yavaş olacaktır.