Şimdi Ara

Yeter ya Kablo Net alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehirde oturuyorum buraya geleceği filan yok ADSL nin.... Kablo net alayım mı ne dersiniz?

• VArsa durman hata.
  • Bence de kaçırma
    Her şey dial up tan iyidir.
  • hoca eskisehire adsl nasıl gelmez ?
    emin misin ????
  • eminim... ön talep diyip duruyolar...
  • Ben sözlesmemi 20 sinde yapt1m ve hatt1m su anda ac1k.Merkez santrale bagliyim.
  • merkes santralda adsl hizmeti var, organize sanayi santralında da var, diğer santrallar 200.000 hatla devreye girecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) eskisehire adsl gelmeden kablonet in gelmesi imkansız.kablonet alıyımmı dıyosun ama kablonet istanbul,izmir,ankara ve canakkalede var.geri kalan kimse ümitlenmesin yani.oyle alayımmı demekle alınsaydı keşke :)adsl varsa onun peşine koş.ben istanbulun göbeğinde oturuyorum esenlerdeyim esenlerin bazı bölümlerine veriliyo diye ben de alamadım adsl
  • Eskisehir de kablonet zaten 2 y1ld1r var.Fakat her mahallede yok.
  • Trust me ne diyorsun. Antalya Gaziantep, Adana Konya(Bu 2 ilin tamamında kablo net var).Olmaz böyle dengesizlik. İstanbul'un her ilçesinde kablotv bile yokken bu illerin heryerine kablo tv döşeniyor ve kablo net hizmeti veriliyor.
  • Trust me ne diyorsun. Antalya Gaziantep, Adana Konya(Bu 2 ilin tamamında kablo net var).Olmaz böyle dengesizlik. İstanbul'un her ilçesinde kablotv bile yokken bu illerin heryerine kablo tv döşeniyor ve kablo net hizmeti veriliyor.
  • ne kadar ödüyorsunuz şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

ne kadar ödüyorsunuz şuan ?

11 senelik konuya soru sordugunun farkinda misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

ne kadar ödüyorsunuz şuan ?

11 senelik konuya soru sordugunun farkinda misin?

hm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.