Şimdi Ara

YETER LAN BIKTIM BU DÜĞÜNLERDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitenin yakınlarında düğün salonu yok ama kesin biri evin önünde şarkılar falan çalıyordur bilmiyorum. Yeter ya insanları rahatsız etmeye ne hakları var ? Zaten akşamüstü 3 tane bira içtim kafam ağrıyor bir de bu köylüleri çekmek zorunda mıyım ben ? Babamlara polisi arayacağım dedim izin alıyorlar arama boşuna, sen milleti rahatsız ederken iyi dediler. Yatağa uzanmak istiyorum ama bu köylüler yüzünden uzanamıyorum. Allahın belaları mahvettiniz İstanbulu.

• Bizimde yazlığın 3 köşesinde restoran var, satın almak istiyorlar arsayı ama vermiyoruz daha değerlenir diye adamlar inadina mı yapıyorlar bilmiyorum evin bulunduğu sokağa full araba parkediyorlar bı garaj kapısı açık kalıyor ama arabayı da zar zor çıkariyorum bur de zangir zangir müzik çalıyor uyuyamiyorum arkadas bu nedir ya??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece müzik çalsa iyi, pata pata sıkıyorlar havaya ona deliriyorum. Çok değil iki sene önce kültür başkenti olan şehrin göbeğinde hala pata pata silah nasıl sıkılıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Adettir falan denmemesi lazım koskoca istanbul metropol şehir millet işe güce gidecek rahat rahat haftasonu tatilini geçirecek kafasını dinleyecek elin adamı mahallende bangır bangır düğün yapacak yanlış bence köy ortamında güzel oluyor ama büyük şehirlerde olmaması lazım parası olmayan adam zaten evlenemez bu devirde

Zaten Turkiye sacma sapan adetleri yuzunden bu halde.

• Çalan müzikte birşey olsa bari davul zurna nedir arkadaş kimsenin ne dinlediğini yadırgamamda gittim camı balkonu kapattım bugün sırf şu şeyi duymamak için.
  • şuan bizim burda yeni bitti merkez antalya
  • Saçmalık ne denebilirki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğiniz çok doğru ben tekirdağda oturuyom burda bi beşiktaşlılarlar derneği var evin karşısında bereket kışın düğün olmuyo yoksa sınavlara fln nasıl çalışıcam bilmiyorum abi yasaklanmalı böle şeyler artık bakın geçen hafta bulgaristana gittim orda varya şehir merkezlerinde bırakın korna çalmayı yaya geçidinde yaya gördüğü gibi adam duruyo bekliyo türkiyedeki gibi hızlı hızlı yürü diye ağırdan gitmiyo

• Ona buna köylü diyosun saçma sapan bir yerde oturuyosun belli. Fakir bizim buralarda niye kimse sokakta düğün yapmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Ona buna köylü diyosun saçma sapan bir yerde oturuyosun belli. Fakir bizim buralarda niye kimse sokakta düğün yapmıyor ?

Lan 97li velet. Kotu binalarin yaninda guzel siteler vardir. Bizimki de o siterden biri. Orta ustu ve zengin arasindaki kisiler oturur. Simdi git ve dersini calis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Ona buna köylü diyosun saçma sapan bir yerde oturuyosun belli. Fakir bizim buralarda niye kimse sokakta düğün yapmıyor ?

Lan 97li velet. Kotu binalarin yaninda guzel siteler vardir. Bizimki de o siterden biri. Orta ustu ve zengin arasindaki kisiler oturur. Simdi git ve dersini calis.

Senin yaş çok büyük ya zaten fakir öyle olur zaten
  • Babana sor o nasıl evlenmiş ? Yaşın kaç bilmem ama senide göreceğiz. Saat 23e kadar serbest adamlar isterse at koşturur karışamazsın. Türkiyede adet böyle o çok özendiğiniz Avrupadaki gibi kısa bir kiliseyle bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

Babana sor o nasıl evlenmiş ? Yaşın kaç bilmem ama senide göreceğiz. Saat 23e kadar serbest adamlar isterse at koşturur karışamazsın. Türkiyede adet böyle o çok özendiğiniz Avrupadaki gibi kısa bir kiliseyle bitmiyor.

bi arkadaşımın evinin karşısında boş bi arsa var, yazın hergün biri düğün yapıyo, hadi hergün olmasın en kötü iki günde bir diyim ama genelde hergün olur düğün. ve yazın her akşam adamlar kendi evlerinin içinde kendi seslerini duyamıyolar bangır bangır gürültüden. sürekli şikayet ediyolar ama polis biz de laf geçiremiyoz deyip geçiştiriyo.

şimdi kimse adet falan demesin böyle bişeye kimsenin hakkı yok. bunu normal görüp savunanların evinin önünde bangır bangır müziği açalım kendi sesini duyamayacak seviyede, bakalım kaç gün dayanabilecekler.

• Abeee kaynannaaağğğ naayyyptın bizeeeee nağğğpttttın bizeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğ
  • ankara eryaman da mi oturuyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.