Şimdi Ara

Yeter artık karar veremiyorum :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir teknoloji markete git incele beğendiğini al en iyisi...
  • kardeşim note 3 e kafan baya yattıysa eğer z1 e bayılırsın bukadarını söyleyeyim. kalite istiyorsan çamaşır makinası üreticisiyle sony i kıyaslama bence. hiç şüpen olmasın git sony al.
  • Arkadaşlarında dediği gibi gidiyim de şu 3 telefonu inceliyim G2 - Z1 - Note 3 haftasonu kesin gidicem tavsiyeleriniz için sağolun herkes Z1 ve G2 demiş. Önerileriniz için sağolun arkadaşlar anladığım kadarıyla Samsung ta bi iş yok
  • Z1 onerırım cok fena bır cıhaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note3 yurtdışı versiyonu ile tr versiyonu arasında çok fark yok, belki oyunlarda 3-5 fps fark olur, o yüzden alabiliyorsan note3 al hiç bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

note3 yurtdışı versiyonu ile tr versiyonu arasında çok fark yok, belki oyunlarda 3-5 fps fark olur, o yüzden alabiliyorsan note3 al hiç bekleme

fark var yurtdısı versiyonunda 4k video kaydı var snapdragon 800 islemcisi var onda 2.3 GHz islemci var burdakinde ise 2 tane var bölmüsler tek olması daha iyi bunlar yeterli sebepler bence
  • Skync kullanıcısına yanıt
    iyi alma o zaman, evinde 4k tv var galiba 10-20 milyarlık, oraya takar izlersin 4k videonu
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    almam için evimde mi olması gerekiyor o kadar kalitelisi varken neden daha düşüğünü kabullenelim ki ?
  • Turkiye'de yasayanlara fiyat avantaji ve vaad ettikleri bakimindan LG oneririm,
    para sikinti degil derseniz de z1 bir adim once cikiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skync

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

quote:

Arkadaşlar artık sıkıldım telefonları araştırmaktan nolur ya artık biri bana nedeniyle bi telefon önersin note 3 te kesin kararlıydım ama onun N9005 serisine bakmıstım mükemmel gibi bişeydi sonra baktım ki sadece yurt dısında var o telefon türkiyeye gelecek olana baktım da aralarında baya bi fark var isletim sistemleri bile farklı iphone zaten kimse önermiyor Lumia deseniz Nokia dan süpheliyim önceki telefonum c6-01 di. bide xperia z1 cıkıyor iste onunda kasası iğrenç yani ya ekranı küçük bide bunlar arasında aklımda bi adım önde olan sadece note 3 var sizce doğru seçim mi ? Artık buradan gelicek cevaplarla bişeye karar veriyim cevaplarınız için teşekkürler.

optımus G2 yada biraz daha beklerim dersen nexus 5 onun dışında lumia 925 'de alternatif olarak tercih edilebilir.

insan bilmediği markalara güvenemiyor ya optimus g2 filan sanki böyle tv lerde reklamlarda çıkan telefonlar gibime geliyor Lumia cok farklı telefon keske bi Lumia kullanabilseydm 2 gün ama bakıyım bi teknosa ya filan gidersem hepsini inceliyim belki de o zaman karar veririm hangisini alıcağıma aklımda zaten hep 2 telefon vardı Xperia Z1 ve Note 3 artık hangisini alırsam ne zaman alıcağım da henüz belli değil bi kullanıcı olarak yazarım telefon hakkındaki düşüncelerimi

lg o kadar da kötü bir marka değil dostum
    ben senin yerinde olsam lg g2 yi de incelerdim gittiğimde
    sony hakkındaki düşüncelerine katılıyorum o kadar çerçeveye klavye sığardı
    note ise samsung un kalitesizliği yüzünden bence alınmaz
    g2 en iyisi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

quote:

Arkadaşlar artık sıkıldım telefonları araştırmaktan nolur ya artık biri bana nedeniyle bi telefon önersin note 3 te kesin kararlıydım ama onun N9005 serisine bakmıstım mükemmel gibi bişeydi sonra baktım ki sadece yurt dısında var o telefon türkiyeye gelecek olana baktım da aralarında baya bi fark var isletim sistemleri bile farklı iphone zaten kimse önermiyor Lumia deseniz Nokia dan süpheliyim önceki telefonum c6-01 di. bide xperia z1 cıkıyor iste onunda kasası iğrenç yani ya ekranı küçük bide bunlar arasında aklımda bi adım önde olan sadece note 3 var sizce doğru seçim mi ? Artık buradan gelicek cevaplarla bişeye karar veriyim cevaplarınız için teşekkürler.

optımus G2 yada biraz daha beklerim dersen nexus 5 onun dışında lumia 925 'de alternatif olarak tercih edilebilir.

insan bilmediği markalara güvenemiyor ya optimus g2 filan sanki böyle tv lerde reklamlarda çıkan telefonlar gibime geliyor Lumia cok farklı telefon keske bi Lumia kullanabilseydm 2 gün ama bakıyım bi teknosa ya filan gidersem hepsini inceliyim belki de o zaman karar veririm hangisini alıcağıma aklımda zaten hep 2 telefon vardı Xperia Z1 ve Note 3 artık hangisini alırsam ne zaman alıcağım da henüz belli değil bi kullanıcı olarak yazarım telefon hakkındaki düşüncelerimi

lg o kadar da kötü bir marka değil dostum
    ben senin yerinde olsam lg g2 yi de incelerdim gittiğimde
    sony hakkındaki düşüncelerine katılıyorum o kadar çerçeveye klavye sığardı
    note ise samsung un kalitesizliği yüzünden bence alınmaz
    g2 en iyisi olmuş

Ben G2 yi dışlamıyorum zaten gidip görücez bugün giderim belki bugün olmadı yarın tüm telefonları incelerim yani gitmişken

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Z1'in ekranı aslında kötü değil.Daha gerçekçi renkler sunduğu için soluk gelebiliyor diye düşünüyorum.İps ve amoledin kontrast oranları çok fazla.Renkleri çok baskın gösteriyorlar diye düşünüyorum.S2'min en düşük parlaklıktaki hali bile gözümü yoruyor.Çünkü renkler çok baskın.

Bu videoya dakika 1.55 bakarsanız Sony mavi diğerleri lacivert renk.

Benze z1 mavi dediğin yerde gri renk gösteriyor. Bariz ekranı kötü diğerlerine göre. Ama sağlamlık ve özellik olarak iyidir tabi ki ona diyecek laf yok.

Ben sonyyi anlamıyorum. koy şuna ips ekran super lcd ekran amoled ekran hiç mi akıllanmaz bir şirket.

• quote:

Orijinalden alıntı: parsan

quote:

Z1'in ekranı aslında kötü değil.Daha gerçekçi renkler sunduğu için soluk gelebiliyor diye düşünüyorum.İps ve amoledin kontrast oranları çok fazla.Renkleri çok baskın gösteriyorlar diye düşünüyorum.S2'min en düşük parlaklıktaki hali bile gözümü yoruyor.Çünkü renkler çok baskın.

Bu videoya dakika 1.55 bakarsanız Sony mavi diğerleri lacivert renk.

Benze z1 mavi dediğin yerde gri renk gösteriyor. Bariz ekranı kötü diğerlerine göre. Ama sağlamlık ve özellik olarak iyidir tabi ki ona diyecek laf yok.

Ben sonyyi anlamıyorum. koy şuna ips ekran super lcd ekran amoled ekran hiç mi akıllanmaz bir şirket.

haklısın. Sony nin ekranında bi problem var baska bi video da daha izledim soluk kalıyor digerlerine göre videolarda filan

• z1 ve g2'ye baktım .

Ben g2 diyorum. Elime oturması önemli. g2'ten sonra z1 çok büyük geldi.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Z1 in kasası gayet güzel arkadaşım eline almanı tavsiye ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: solomonwill

Ben kötü demedim ki hocam :) zaten güzel inceledim zaten ilk geldiginde hatta bugun de inceledim. Tek parca aluminyum olmasi guzel. Ben samsung a les dedim sadece bir de nokialarda saglam altini cizdim.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiyi alıntı yapmışım hocam cevap yazdığın kişiye diyecektim sorry :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Ben kötü demedim ki hocam :) zaten güzel inceledim zaten ilk geldiginde hatta bugun de inceledim. Tek parca aluminyum olmasi guzel. Ben samsung a les dedim sadece bir de nokialarda saglam altini cizdim.

Aliminyum degil arka kisim telefonlarin ekraninda bulunan gorilla glass cam ile kapli.Tasarim anlaminda eline aldiginda mukemmel bir hissiyat veriyor lakin saglamlilik acisindan cok kotu.Cam sonucta dustumu kirilir.Ama dandik dedikleri Samsung'un plastik kapagi dustugunda kirilmaz yipranir 20 TL'ye yenisini alirsin telefon sifir gibi olur.Z1'de , Htc One'da cok masraf cikarmCunku hem yekpare kasa hemde ozel malzeme kullaniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ekim 2013; 1:54:20 >

• quote:

quote:

quote:

Aliminyum degil arka kisim telefonlarin ekraninda bulunan gorilla glass cam ile kapli.Tasarim anlaminda eline aldiginda mukemmel bir hissiyat veriyor lakin saglamlilik acisindan cok kotu.Cam sonucta dustumu kirilir.Ama dandik dedikleri Samsung'un plastik kapagi dustugunda kirilmaz yipranir 20 TL'ye yenisini alirsin telefon sifir gibi olur.Z1'de , Htc One'da cok masraf cikarmCunku hem yekpare kasa hemde ozel malzeme kullaniliyor.

Arkadasim telefonun kasasi aluminyum iyi misin ? Arkasindab onunden bahseden olmadi. Z1 e has bir sey degil senin dedigin zorlarsan z'nin arkasi da kirilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim telefonun kasasi aluminyum iyi misin ? Arkasindab onunden bahseden olmadi. Z1 e has bir sey degil senin dedigin zorlarsan z'nin arkasi da kirilir.

Az arastir.Telefonun kasasi degil cercevesi alinminyum geri kalan kisimlar cam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ekim 2013; 2:32:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.