Hatta elimde olursa kvp hariç hiçbir diziyi izlememeyi düşünüyorum tv den yemin ederim bugün LOST izlerken midem bulandı esnemekten bi hal oldum 10dk izliyorum tam havaya giriyorum o da ne :! reklam tam izliyorum o da ne reklam :!
yapma be dostum sen lostu izlemessen adamların hali ne olur. biter reklam kazançları. hepsinin işsiz kalmasınımı istiyorsun
benim gibi yap al tüm cdlerini izle...
Bende Tv den izledim 10dk LOSt 30dk reklam
Televizyondan izleyenin aklından bir zoru vardır zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Siempré
şu dizileri türkce izlemek isteyen zihniyetleri anlamıyorum gercekden..
alın cdsini izleyin abi rahat rahat hem reklamsız hemde canınız ne zmaan isterse.
quote:
Orjinalden alıntı: Siempré
Burayı japonyamı git 5 ytl ye ADSL al linke tıkla 5 dk ya 5 gb indir.Sonra kota sorunu olmasın.Falan filan ooooooooo.
Jack'e Genco'nun sesini koymuşlar dedi arkadaşlar k*çımla güldüm.
Jack i Umut Tabak Seslendiriyo Umut Tabak ta polatı seslendiriyo :D Coder85 sana acıyan gözlerle bakıp geçiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee
Jack i Umut Tabak Seslendiriyo Umut Tabak ta polatı seslendiriyo :D Coder85 sana acıyan gözlerle bakıp geçiyorum
Oda bombaymış.
quote:
Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee
Hatta elimde olursa kvp hariç hiçbir diziyi izlememeyi düşünüyorum tv den yemin ederim bugün LOST izlerken midem bulandı esnemekten bi hal oldum 10dk izliyorum tam havaya giriyorum o da ne :! reklam tam izliyorum o da ne reklam :!
Lost'u orjinalinden altyazılı olarak izleyeceksin yoksa tadı tuzu kalmaz. Film siteleri divx siteleri var oralardan 4 seriyi de alt yazıları ile birlikte çok temizzdvdrip olarak hatta istersen mp4 olarak rahatlıkla indirebilirsin.
Everlasting öyle yapıcam bundan sonra :)
Ah bide kota sorunu olmasa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme