Şimdi Ara

Yeteneksizsiniz deki Kel Stand-up cı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
6
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikoli88

bende beğenmedim, acemice anlatıyordu, şuraya dikkat buraya dikkat, bu nedir ya sen guzelce anlat biz dikkatliyiz merak etme.
    konuları birbirine bağlayamıyordu, hülyaya takıldı, çok uzattı, sıktı bir sure sonra, yeter bekle oylamaya geçsinler.

Bunun sebebi oradakilerin bazı şeyleri kaçırıyor olmasıdır. Haliyle kameranın da gösterdiği gibi yoğunluk olarak ergenler topluluğu. Ergen derken yanlış anlaşılmasın bahsettiğim 16 - 20 yaş arası çoluk çocuk. Adam yaptığı bir çok espiri de verilen ilk tepki dikkat çektiğinden sonrakilerden daha az. Yani millet anlamıyor, vurgu yapınca çakıyor. Bu onun suçu değil. Bunu yapmak zorunda kalıyor bence.
  • Videosu falan yok mu, Yetenek Sizsiniz'i izlemiyorum da, ama çok konu açıldı adam hakkında merak ettim.
  • Bende Tolga Çevik havası sezdim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

yılan ve blendax espirilerine dikkat. buna gülmeyenler nelere gülüyor onuda yazsın bi zahmet

Cem yilmaz harici dogaclama espri yapabilen biri varsa gostersin. Bu adam gayet dogaclama esprilerle olayi gayet guzel bi boyuta getirdi.
    Gerci bizim gencligimiz artik kufurlere guler olmus. R icedik gise rekorlari kiriyosa bu gayet acik ve netdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

Bizim evde 20 yaş ve altı olanlar daha çok güldü.ama daha yaşlı insanlar 30-33-35-40 vs yaşında olanlar sadece tebessüm etmekle yetindi.Bende pek gülmedim şahsen yani yok burnunda et yerine but kadar et var yok öndeki horluyor arkadakiler koro olarak onlara katılıyorvs. pek sarmadı.dediğim gibi sadece tebessüm ettim.

hangi aşiret sizinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Bizimde meşhur bir kel adamımız oldu artık

Hep o meşhur kel adam oluyordu artık bizim meşhur kel adam oldu.

Stand up yapmasın film çeksin

• cem yılmazı taklit ediyor, hareketler falan hepsi aynı
  • İlk başta sıkıcıydı ama sonlara doğru tebessüm ettirdi.
  • yaklaşık 6 yada 7 yıl önce gösterisine gitmiştim bu adamın. İlk sahneye çıkınca tanıdık gelmişti ama çıkartamamıştım taki almanya diyene kadar. 7 yıl önce sahnede yaptıgı esprilerin aynısını yaptı başarılı bi stand upçı ama 7 yılda kendine yeni espriler bulamadıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertu.aa -- 22 Ekim 2012; 17:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

şimdi bu adam cem yılmazın tahtına mı oturacak

dikkat etsinde cem varken oturmasın.

• dün terapi etkisi yaptı. Stresten ölecektim nerdeyse bu adama çok güldüm. Çok iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Cem yılmaz esintileri vardı. ama çok iyiydi.

+1500
  • Fazla Komık değil ya çok çocukca espriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Sakin ol.
  • ne yalan söylim fazla gülmedim belli yerlerde tebessüm ettim, ama adamı karalıyacağımıza böyle insanlara destek çıkmalıyız, kendini geliştirirse ilerde iyi yerlere gelebilir, cem yılmaz la karşılaştırmak biraz saçma tabiki şuan türkiyede hatta dünyanın çoğu yerinde onun gibi bir komedyen yok diyebilirim ondan dolayı alttan gelenlere destek vermeliyiz
  • yavuz seçkin bile daha komikmiş
  • Başta kötü başladı Metin Şentürk üzerinden ama sonrasında iyi toparladı,güldürdü bazı yerlerde.Finale kadar gidecek muhtemelen kendisi.Bundan sonrada işleri açılır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

Adamı çok tuttum. yeni bir stand upçı kazandık hayırlı olsun. bu adam meşur olur parayıda bulur. demişti dersiniz ilerde.

aynen bro :)
  • cem yılmaz combo kahkahalar attırıyor bana

bu adamın sadece zingildemek miydi, neydi, o lafı açıklayışına iyi güldüm. o da zaten kendi ürettiği bi laf değil :D

bi kere bu adam cem yılmaz'ın tahtına aday falan diyenler saçmalıyor.

tamam sıkmıyor, dinleniyor da çok da güldürmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

şimdi bu adam cem yılmazın tahtına mı oturacak

dikkat etsin cem yılmaz varken oturmasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.