Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Kıvanç Ve burak . Final GÖSTERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kıvanç ve burak ŞAMPİYON OLDU . Çok tebrik ederiz .. Çok iyi ve dünya çapındalar . O kesin . Fakat Belki aranızda merak edenler filan olmuştur yada gözünden kaçanlar olmuştur Belkide gösterinin bir kaç numarasını öğrenmek isteyenler vardır .. Bende bunun için Kıvanç ve burak ' ın FİNAL gösterisinde gözüme çarpan ve dikkatli bakışlarım sonucunda anlamış oldugum küçük 1 tane gösteri numarasını Deşifre ettim diyebilirim. Hemen anlatayım :

Şöyleki Final gösterisini izlemişsinizdir Fakat izlemek isteyenler yada anlamayanlar olacaktır Bunun için Final gösterisi :http://www.acunn.com/vi...-final-performansi/4996 Burdan DAKİKA 17:30dan sonrasına ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ BAKINIZ . ÇÜNKÜ SIR 17:30da ve 17:30dan sonraki saniyelerde ...... Deşifremi anlatıyorum eğer siteden baktıysanız ... Yine tekrar ediyorum 17:30 dan sonra burak ın eline bakınız , eli hep kapalı ve masanın altına götürürken de hep kapalı ... Aslında Başka 1 tane para HEP ELİNDEYMİŞ ...Ve 3 parayı masanın üstüne koyuyor , elinde de 1 tane para var .. Masanın altından vurdugunda üstteki paralar - heralde hileli para diye tahmin ediyorum - yani 3 paradan 2si birbirine yapışıyor ... Üstte 2 para kalmış oluyor ve alttan vurucu hamleyi yapıyor YANİ ELİNİN İÇİNDEKİ PARAYI gösteriyor ....

Bu kadar Özenle okumuş oldugunuz için çok teşekkür ediyorum ....

Yorumlarınızı eksik etmeyin ....

Ekleyecek birşey varsada buyrunuz çekinmeyiniz ..... Çok konuştum .... Hayırlı forumlar ....

•  Yetenek Sizsiniz Kıvanç Ve burak . Final GÖSTERİSİ

• www.ilizyon.net sitesine girip para yazdığınızda zaten bu şampiyonların yaptığı hilelerin basit olduğunu anlarsınız
  • Camdan el gecirmeyi cozebilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar nasıl kazandı yauv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camdan el geçirme numarası nasıl oluyor ?

• 10 numara tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProLivee -- 28 Şubat 2014; 0:08:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni etkilemedi ama tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

10 numara tespit

tespit senin hocam, ben sadece süsledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Ärzte

quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

10 numara tespit

tespit senin hocam, ben sadece süsledim

Teşekkürler Sizinde payınız var ama ... Bir resim Zaten bütün herşeyi anlatıyor

• Ip var ip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Camdan el geçirme numarası nasıl oluyor ?

Cam gorundegunden uzun aslında. Bizim gormedigimiz kısmı en kenarda duruyor. Elini gecirecegi zaman camı kaydirip delik olan yerden sokuyor.

• Benim buluşumu anlatmışınız ama yinede insanları bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

Arkadaşlar bu arada video açıklayıcı olur :https://www.youtube.com/watch?v=m7-cv_7totc#t=31
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

Benim buluşumu anlatmışınız ama yinede insanları bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

Arkadaşlar bu arada video açıklayıcı olur :https://www.youtube.com/watch?v=m7-cv_7totc#t=31

forumda görmüştüm. sen miydin tam bilmiyorum sendin heralde.

• İzlemedim bu sezonu pek ama bunların kazanması olmadı bence.
  • Pek tutmuyor eskisi gibi bu yarışma,önümüzdeki yıl farklı programlar yapmalı acun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 8 Mart 2014; 23:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Pek tutmuyor eskisi gibi bu yarışma,önümüzdeki yıl farklı programlar yapmalı acun

Katılıyorum ....
  • Aynen.Ama halk dandik şeyleri yetenek diye izliyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.