KAAN EREN YKS İZLEYEN HERKESİN 100/50 YAPMASI
-
-
Oooo karamba yine ögeyi denetliyor. Tebrikler genç adam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 17 Nisan 2021; 14:49:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
her kes
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu çocuğun oyun kanalı da var. bunun amacı bir şekilde ünlü olmak ne olursa olsun. kanalında clickbait başlıklı videolar da var.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-58877ED11Oooo karamba yine ögeyi denetliyor. Tebrikler genç adam
gittim baktım

Kendi hesabidir o zaman gercek olduguna inanmam mumkun degil :D
Arkadaşlar Türkiye birincisi de açtığı kanalda Gri Koç öneriyor... Şu sınavı süzme salak olsanız bile kazanabileceğinizi anlayamadınız bir türlü.
diğer elemanı eleştirirken kendisi de hata yapmış

yığılma gümbür gümbür geliyor
sağı solu her kes
_____________________________ I'm here a week now... waiting for a mission... getting softer. Every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger. Each time I looked around the walls moved in a little tighter. -
Ben de 100 net yapsam ben de ağlarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Nisan 2021; 20:51:47 >_____________________________ -
Mustafa zaten biraz sey bir arkadaşımız.Ne bileyim işte
o tyt'den 100-101 yapıyorum dememiş ki
_____________________________ Fransız ihtilali bir kaç serserinin fikirlerinden ibaretti -
zaten dışardaki netlere fazla kafaya takmamak gerek kim ne derse desin önemli olan sınavdaki sonuç
ister her sınavda 120 yapıyorum desinler kafanızı takmayın
ben sınavdan çıktığımda ayt fende 1 boş bıraktım demiştim arkadaşa, o arkadaş benle baya dalga geçmişti, sınav çok kolay nasıl boş bırakırsın diye, sonuç açıklandı o çocuğa baya fark atmışım
hatta sonuç açıklanana kadar insanların ne dediklerini fazla kafaya takmayın
tmm mustafa abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Oooo karamba yine ögeyi denetliyor. Tebrikler genç adam |
|
bu çocuğun oyun kanalı da var. bunun amacı bir şekilde ünlü olmak ne olursa olsun. kanalında clickbait başlıklı videolar da var. |
|
Arkadaşlar Türkiye birincisi de açtığı kanalda Gri Koç öneriyor... Şu sınavı süzme salak olsanız bile kazanabileceğinizi anlayamadınız bir türlü.
|
|
her kes
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı