Şimdi Ara

YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

YETENEK SİZSİNİZ FİNAL ANA KONU l 1.Uğur Karameşe Ve Bilal Avcı

(En Son Oy Tarihi: 11.7.2011)
Giriş
  • 8 tane oy yolladım Bilal ve Uğur'a tam destek.

111 yazıp 6620 a SMS'lerinizi esirgemeyin.

Bilal Göregen kazanırsa, yabancılar bakacaklar Türkiye'nin en yeteneklisi bu mu diye ? Olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Mart 2010; 23:50:09 >
  • oylar uğur-bilal'e

111 6620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastrap450 -- 21 Mart 2010; 23:49:25 >
  • YAZIKLAR OLSUN BAŞKA LAFIM YOK..

YETENEK DİYE BU ÜÇÜ FİNALDEYSE YAZIKLAR OLSUN...
  • kim yolluyor bu bilal angutuna smsleri?
  • İlk defa bir konum bu kadar mesaj aldı

Neyse ne diyorduk beylerr

111 yazıp 2260 a yolluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

İlk kez Final bölümüne ciddi bir şekilde baktım ve Bilalin finalde olmasına pek şaşırmadım. Ülke TV'deki programdan beri meşhur. Bilal 1. olursa çok enteresan olur. Türkiye'nin yeteneği bumudur yani?

Bilal'i 1. yapmamak için herkes oy atacak, Bilal'i sevenler yine oy atacak, Acun kazanacak, Show TV kazanacak vs vs. Çok takmamak lazım bence, alışılmış görüntüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan

kim yolluyor bu bilal angutuna smsleri?

katılıyorm

• 111 6620 hadii beyler
  • Bilal çok iyi birisi ama allahın taktiri kimse acımasın yaradan öyle istemiş isyana gerek yok-ama yetenek yarışması ise program bilal'da yetenek yok bu arada şarkısıda bitmedi gitti
  • of ya ilk ikiye kaan baybağ ve bilal&ugur çifti kalmalıydı kaanı elediler bilal göregeni sectiler ne koyun bi millettir bu ya
  • Uğur ve Bilal birinci olmalı.Şu acıma duygumuzdan kurtulup ne zaman hakedene hakettiğini vereceğiz merak ediyorum.
  • ulan 8 kontörüm var ama bilal ve uğura atacam
  • 6620 ye yolluyoruz.2260 değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

İlk defa bir konum bu kadar mesaj aldı

Neyse ne diyorduk beylerr

111 yazıp 2260 a yolluyoruz

• Yazık yahu Bilal bu finale bile kalmayı haketmiyordu bence.İlk 5e kaldı şaka gibi.Hele o küçük piyanisti söyleme gereği bile duymuyorum.Onların yerine Kiss of Steps ve Kaya Adamlar ilk 5'e kalsaydı harbiden tek laf etmezdim ama yazıklar olsun şu Bilal Göregen ise Türkiye'nin yeteneği yazıklar olsun.
  • Bence Sırasız İlk 5 Şöyle olmalıydı :

1-) Emre Büyüktuna
    2-) İlker Atak
    3-) Hakan Aydoğan
    4-) Koray Ve Mehmet
    5-) Kaya Adamlar

Gerçekten çok salakça bir yarışma yazıklar olsun Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

111 yazıp 6620 a yolluyoruz hadi beyler.

Bilal ve Uğur !!!

2260 nedir ya?
    Yanlış gönderdim sayende.

Düzeltmişsin...
  • quote:

8 tane oy yolladım Bilal ve Uğur'a tam destek.

Bilal Göregen kazanırsa, yabancılar bakacaklar Türkiye'nin en yeteneklisi bu mu diye ? Olacak iş değil

Bilal-uğur kazanırsada yabancılar ''kareografilerimizi iyi çalmışlar''diyecekler..

Bilal göregeni savunmuyorum...Bnce şuan finalde olan ikiliden hiçbiri haketmiyor birinciliği..
  • Tamam, büyük bir engeli olabilir. Hayata bu kadar sıkı sıkıya bağlanmış olması da çok güzel ama yaptığı şey bir engelli insanın zor yapacağı birşey değil bence. Ancak Hakan Akdoğan'ın yaptıkları gerçekten akrobasinin ne kadar estetik olabileceğini yansıtıyordu. Çok büyük haksızlık yapıldı gerçekten.
  • quote:

8 tane oy yolladım Bilal ve Uğur'a tam destek.

Dert ettiğin şeye bak çoğu konuda dünya medeneyetlerinden geri kalmışız , bu eleamın birinci olması biri küçük düşürecek ha , helal valla sana diyecek söz bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.