Bildirim
Yeşil Yol
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birebir aynı diyebilirim, gördüğüm en iyi roman çevirilerinden biri.
King'in kitaplarından filme çevrilen 2 tane iyi film var, biri Yeşil Yol biri Esaretin Bedeli.
Adam olağanüstü yazıyor ama yönetmenler bazen içine ediyor.
Yeşil Yol harikadır mutlaka oku. -
Oku hacı oku. Ha ben okumadım romanını ama alacam. Film 1 se kitap 5 dir 10 dur 20 dir. Bu arada 1500 civarı film izlemiş biri olarak söylüyorum bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 30 Eylül 2012; 3:15:14 > -
Tam A Moonwalker'a göre bir konu, birazdan yorumunu yazar. -
quote:
Orijinalden alıntı: iztuzu
Tam A Moonwalker'a göre bir konu, birazdan yorumunu yazar.
kitabi kesinlikle oku pisman olmayacaksin diyorum film hic kitabin yerini tutabilir mi arkadasimkitabi okurken sikilirsan beni bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neredeyse her yerde öneriyorum yeşil yol'u.Mutlaka filminide izleyin,kitabınıda okuyun. -
Bendede var , Sherlock Holmes serisi bitsin hemen yardiricam kitabi so rada filmmini hell yeahh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeşil Yol'u geçen hafta izledim. Kesinlikle kitabını da alacağım. Umarım LOTR gibi olmaz. -
Hepinize çok teşekkür ederim -
Tabi ki kitabını okumak filmini izlemekten daha çok zevk verir. Bu yüzden böyle durumlarda önce kitabı okurum, kendi hayal gücüme göre olayı canlandırırım. Sonra filmini izleyip başka bir açıdan görmeye çalışırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: VagueMan
Tabi ki kitabını okumak filmini izlemekten daha çok zevk verir. Bu yüzden böyle durumlarda önce kitabı okurum, kendi hayal gücüme göre olayı canlandırırım. Sonra filmini izleyip başka bir açıdan görmeye çalışırım.
hocam aslında en iyisi fakat ben filmi izlediğimde kitaptan uyarlandığını bilmiyordum -
Bende okuyayım diyorum bu kitabı ama hangi yayınevinden almalı.Ya da sadece tek yayınevimi var piyasada ?
D&R'dan baktım bu var.
http://www.dr.com.tr/Kitap/Yesil-Yol/Stephen-King/Edebiyat/Roman/Korku-Gerilim/urunno=0000000055173
Bunu mu almalıyım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Ugly
Bende okuyayım diyorum bu kitabı ama hangi yayınevinden almalı.Ya da sadece tek yayınevimi var piyasada ?
D&R'dan baktım bu var.
http://www.dr.com.tr/Kitap/Yesil-Yol/Stephen-King/Edebiyat/Roman/Korku-Gerilim/urunno=0000000055173
Bunu mu almalıyım ?
aynen onu almalisin. kitap muthis bu arada
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bagavir
King'in kitaplarından filme çevrilen 2 tane iyi film var, biri Yeşil Yol biri Esaretin Bedeli.
Yeşil Yol harikadır mutlaka oku.
Hocam filmi demin izledimde anlamadığım nokta Coffey o iki kızı orda neden tutuyor? O deli adam kızlara tecavüz edip öldürmüyor mu? Coffey in orda ne işi var?
Kitap da film de müthişti
quote:
Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel
quote:
Hocam filmi demin izledimde anlamadığım nokta Coffey o iki kızı orda neden tutuyor? O deli adam kızlara tecavüz edip öldürmüyor mu? Coffey in orda ne işi var?
Filmi sonuna kadar izledin mi? İzlediysen de sanırım gözden kaçırmışsın.
Coffey'in iyileştirme gücü var, deli adam kızlara tecavüz edip öldürünce Coffey kızları görüyor ve hayata döndürmek için yanlarına gidiyor, ama geç kalıyor, kızları kurtaramıyor.
-
quote:
quote:
Hayatımda böyle spoiler yemedim. Ne kitabı okudum ne filmi izlemiştim. -
quote:
quote:
quote:
Filmi sonuna kadar izledin mi? İzlediysen de sanırım gözden kaçırmışsın.
Coffey'in iyileştirme gücü var, deli adam kızlara tecavüz edip öldürünce Coffey kızları görüyor ve hayata döndürmek için yanlarına gidiyor, ama geç kalıyor, kızları kurtaramıyor.
Spoiler tuşu sizde gözükmüyor mu?
-
Herkes çok beğenmiş Yeşil Yol'u Stephan King'i ilk defa okuyacağım sizce başlangıcı bu kitapla mı yapmalıyım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünce Seli
Herkes çok beğenmiş Yeşil Yol'u Stephan King'i ilk defa okuyacağım sizce başlangıcı bu kitapla mı yapmalıyım?
ben öyle yapmıştım sizde öyle yapabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X