Yeşil Sol Parti Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı https://www.sondakika.com/haber/haber-istanbul-da-teror-orgutu-pkk-kck-15823669/ |
Yeşil Sol Parti Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltı

-
-
CHP de gizli yeşiller ne yorum yapacak? merak ediyorum.
-
CHP'yi boş ver de bunlarla ittifak olan TİP'e destek veren ve kendini vatansever olarak ilan eden insanlar neyin kafasını yaşıyor ? Çok merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
partinin içinden pkklı çıkıyor birde seçime giriyor birde %9 oy alacak bune kepazeliktir
-
cihangir solcusu onlar TİP dediğin partide işçi olan yok türk solu ab nin güdümüne girmiş gerçi bunlar sol parti değil benim gördüğüm gerçekten vatansever iki tane solcu parti var biri tkp öteki hkp
-
-
Şimdi baslarlar haburdu, osloydu, megri megri demeye.
Öcalan milletvekili adayımız dese bizler tepki göstersek habur oslo megri megri yazacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu görüpte oy veren kitle suç işlemiş kadar olurlar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu partide mv adayı olmak istiyorsan kandile gideceksin. Hepsinin böyle fotonları vardır ülkeye hayır gelmez bunlardan komple kapatacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan siz ne kolpa adamlarsınız. Ne bekliyorsunuz? Muhalif seçmenin operasyonu eleştirmesini mi? Bana ne ysp vekillerinden? Sanki Hdp Pkk ilişkisi daha yeni ortaya çıktı. Fakat niyetiniz belli. Aklınız sıra ysp = pkk = CHP = muhalifler denklemi kurmaya çalışıyorsunuz. Hadi gülüm yandan. Eski aşkınızın özlemi burnunuzda tütüyor. Bu ülkede İslamcılar, Kürtçüler, Liberaller ve Vatansız Komünistlerin tek birlik olduğu nokta ulus devlettir. Sizin zihniyetinizi açılımda gördük. Bunu 1.000.000.000.000.000. kez söyleyeceğim. Sizin her şeyiniz yalan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 26 Nisan 2023; 17:56:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadın daha önce İstanbul’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonlarda gözaltına alındı.
Ayrıca küçük kardeşi Selami Kitir’in de "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan ‘Gri‘ kategoride aranıyor. Diğer büyük büyük abisi Ahmet Kitir ise terör örgütü PKK'nın kırsal yapılanma faaliyetlerinden ötürü hapiste.
-
Bunlar her seçimde dağdan terörist devşirmeden seçime giremiyorlar herhalde.
-
sadece demokrasi için çalışıyoruz..
başka niyet yok bir oy kemal beye bir oy hdpye demişlerdi geçmişte.
-
Dağdan indirip aday yapmışlar. Bunlarla aynı ittifaktaki Tip'e falan oy veren tatlı su solcusunu bozmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 27 Nisan 2023; 13:38:0 >
En Beğenilen Yanıtlar

partinin içinden pkklı çıkıyor birde seçime giriyor birde %9 oy alacak bune kepazeliktir |
CHP de gizli yeşiller ne yorum yapacak? merak ediyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X