Bildirim
yeşil pasaport yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerekir diye tahmin ediyorum _____________________________ -
hocam böyle bir ibare var ama emin olamadım
Öğrencilerin öğrenim gördükleri kurumlarından getirecekleri ıslak imzalı, e-imzalı veya e-devlet kapısı üzerinden alınan 60 günü geçmemiş öğrenci belgeleri kabul edilecektir. -
https://epasaport.egm.gov.tr/duyuru_detay.aspx?ID=97
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşasın Kemal Atatürk -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşasın Kemal Atatürk -
ben de yeşil pasaportu 1 ay önce aldım imzalı verdim sen de öyle yap _____________________________ -
hocam pasaport kaçgün içinde elinize geldi
ben İzmirdeyim 1 haftada aldım Ankaradan geliyor yeşil pasaportlar _____________________________ -
E-devletten çıkartmıştım. Yazın ortasında ıslak imza için okulla iletişime geçmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hocam babam okul müdürü matbu talep formu zorunlu mu benim için?
Bilmiyorum. Babam benden öğrenci belgesi,dekont ve kimlik fotokopisi istedi geri kalanını kendi halletti. Hangi belgelerin gerekli olup olmadığına bakmadım. Sadece başvuruya giderken pasaportu kimin üzerinden çıkartacaksan yanında onunda olması gerektiğini biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için provizyon verilememiştir
- aselsan sınav soruları
- soğuk davranan kıza nasıl davranmalı
- eni vici vokke ne demek
- askere gitmek istemiyorum
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- bim para sayma makinesi
- discord açılacak mı
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt