Şimdi Ara

Yeşil Pasaport süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeşil pasaport sahibiyim, pasaportumun süresi bir buçuk ay sonra bitiyor 25 yaş dolduğu için. ben bu kalan süre zarfında (1,5ay) avrupa'ya mesela hollandaya rahatça girip bir hafta tatil yapabilir miyim? yani pasaport süremi son gününe kadar kullanma hakkım var mı? bu arada yeşil pasaport için gereken şartlardan öğrenci olmak ile alakam kalmadi, mezun olup askerden geldim, çalışmaya da baslamadim, calismiyor olmak vardi sartlari arasında. öğrenciligimin bitmesi takip etmeleri zor olsa da sıkıntı yaratır mı? yardımcı olursanız cok sevinirim, iyi gunler

• merhaba. aynı konudan muzdarıbım. ne yaptınız acaba cıkabıldınız mı? cıktıysanız ızlenımınız ve sonuc ne oldu bı sorun yasadınızmı? sayıglar
  • iyi geceler
    Bildiğim kadarıyla yanıtlayım. son 3 ayın altında uçakla çıkış yapıp hedef noktaya varmış olsanız bile gümrükte red alma ihtimaliz oldukça yüksek adamların genel bakış açısı kötüyü düşünerek; (başınıza bir sağlık sorunu yada olağanüstü bir durum geldiğinde) pasaportun sizi ofsayt bir duruma düşürmesinin yasal sıkıntısını yaşamamak adına diye biliyorum. zaten yeşil pasport dışı vizelerde adamlar daha baştan ülkesine göre 3 yada 6 ay geçerli pasaport diyerek giriş yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.