Şimdi Ara

Yeşil Pasaport Hakkında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamdan dolayı yeşil pasaporttan faydalanma hakkım var yaşım henüz 22 çalışmıyorum evli değilim ve ailemle yaşıyorum.. Yalnız araştırdıgım kadarıyla ögrenci olmam zorunlugu var ve açık liseden öğrenci kaydım var benim ama suan silik öğrenci olarak gozukuyorum ve kayıt yenileme tarihi ise ocakta.. Acaba bu silik öğrenci belgem kabul olurmuki ? durumu izah etsem neden aktif öğrenci olarak gözükmedigimi anlatsam ? birde babam emekli olduğu için kurumundan kadro derecesini gösterir yazı istemisler bu yazıyı aldıktan sonra forum doldurulmasına gerek varmı ? bilgisi olan arkadaslardan ricam açıklayıcı cevaplardır.. Teşekkürler . İyi aksamlar

• up up up up
  • Hocam forumda araştırsan bulursun böyle bir konu vardı ancak başlığı vs. hatırlamıyorum.Faydalı bilgiler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen

up up up up

erkeksen faydalanamazsın 18 yaşını geçtiğin için , kız olsaydın faydalanabiliyordun pampa
  • Sevgil Pasgeuk, yeni çıkan kanuna göre reşit cocukları okuduğu sürece ve sigortalı bi işte çalışmadıgı sürece aynı zamanda hak sahibi kişinin himayesi altında olup evlenmedigi sürece yararlanabiliyor, lütfen bilmedigimiz konular hakkında yorum yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydr0gen -- 2 Aralık 2011; 1:15:44 >
  • bu kanun ne zaman cıktı merak ediyorum daha düne kadar danimarkaya gitmeye çalışıyodum babam müdür yardımcısı bende yeşil pasaporttan faydalanabiliyorum. Gittim pasaport veren polise sordum kız olsan alırdın ama alamazsın geçti dedi bu kanunun numarasını verde bizde bakalım.
  • kızı erkeği kalmadı 25 yaşına kadar kullanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen

up up up up

erkeksen faydalanamazsın 18 yaşını geçtiğin için , kız olsaydın faydalanabiliyordun pampa

Erkekler öğrenci olduğu sürece 25 yaşına kadar yararlanabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.