Şimdi Ara

yeşil pasaport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 sene önce evvel ben reşit değilken yeşil pasaport çıkarttırmıştık. fakat şu an faal değil sanırım. yeni yeşil pasaportu çıkartmak için neler yapmam gerekiyor? bir de dediğim gibi şu an reşitim ve üni öğrencisiyim götürmem gereken belgeler nelerdir? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• up
  • up
  • Yeşil pasapostu devlet memurları onların eşleri ve reşit olmayan çocukları alabiliyor diye biliyorum.
  • eğer kızsan reşitken de devam eder
  • yeşil pasaportu memurların reşit erkek çocuklarına vermıyolar
  • Artık değişti alabilirsin. Yeşil pasaport için yaş sınırı 25 oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananni

Artık değişti alabilirsin. Yeşil pasaport için yaş sınırı 25 oldu

Babama sordum o da öyle dedi.
  • siradan devlet memurunun alabildigi birsey degil yesil pasaport ust seviye mudurler burokratlar ve askerler alabiliyor belli bir kidem ve seviyede olma sarti var.
  • 1- TBMM Eski Üyeleri ve Eski Bakanlar,
    2- Kadro derecesi 1,2 ve 3. derece olarak çalışan ve bu derecelerde çalışmakta iken EMEKLİ olan devlet memurları.
    3- 1.2. ve 3. derece kadro karşılığı çalışan ve bu derecelerde sözleşmeli olarak çalışmakta iken EMEKLİ olan devlet memurları.
    4- Kadro karşılığı olmaksızın çalışıp emekli kesenekleri 1.,2 ve 3. derece üzerinden kesilerek T.C. Emekli Sandığına yatırılan çalışanlar ile bu durumda çalışırken EMEKLİ olan sözleşmeli devlet memurları
    5- Görevleri Süresince Büyükşehir, İl, İlçe ve 1. Kademe Belde Belediye Başkanları
    6- Özelleştirme kapsam ve programına alınan/özelleştirilen T.C. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Emlak Bankası çalışanlarından;
  • cevaplar için sağolun arkadaşlar. 25 oldu sınır bunu biliyorum ama annem babam emekli değil fakat yeşil pasaportları var. şimdi ben yeşil alabiliyor muyum alamıyor muyum ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

cevaplar için sağolun arkadaşlar. 25 oldu sınır bunu biliyorum ama annem babam emekli değil fakat yeşil pasaportları var. şimdi ben yeşil alabiliyor muyum alamıyor muyum ya?

alabiliyorsun sorun yok
  • Arkadaşlar şu yeşil pasaport başvuru formu var ya.. Emekliler bağlı bulundukları yerden doldurup onaylatmaları gerekiyormuş. TSK emeklisi bir şahıs ilde nereye başvurması lazım? Gideken yanında o formu bulup götürmesi mi gerekli? Yoksa orda herşeyi ayarlıyorlar mı?
  • Bende emniyete gidicem şimdi randevu alıcaktım ama bizim düzce ili için uygun değildir diyor yerine gidip öğrenicem husisi bordo çıkartıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.