Şimdi Ara

Yeşil Kart'la 200-300 ytl'lik gözlük almak...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ne kadar adi bişeydir bizim memlekette yeşilkartı olanlar artık nasıl oluyorsa gidip keyfine göre 200 liralık gözlük alıyor anlayamıyorum...Birkaç gün önce memleketten bizimkiler getirmiş onlara da biri hediye vermiş..Memlekette aç sefil'iz diye dolaşıyorlar birde dinci diye geçinirler yaptıkları şeyler gözlerinin önüne gelmez..Hepsi istismar peşinde neymiş efendim millet yiyeceğine biz yiyelim..Nasıl zoruma gidiyor anlatamam..Yeşil kart sözde hiç geliri olmayanlara ve özürlülere veriliyor..Zengin fakir herkesin elinde devleti istismar aracı olarak kullanıyor bu nasıl önlenmiyor ya da önlenmek mi istenmiyor.! Anlayamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arkadaşlar bu ne kadar adi bişeydir bizim memlekette yeşilkartı olanlar artık nasıl oluyorsa gidip keyfine göre 200 liralık gözlük alıyor anlayamıyorum...Birkaç gün önce memleketten bizimkiler getirmiş onlara da biri hediye vermiş..Memlekette aç sefil'iz diye dolaşıyorlar birde dinci diye geçinirler yaptıkları şeyler gözlerinin önüne gelmez..Hepsi istismar peşinde neymiş efendim millet yiyeceğine biz yiyelim..Nasıl zoruma gidiyor anlatamam..Yeşil kart sözde hiç geliri olmayanlara ve özürlülere veriliyor..Zengin fakir herkesin elinde devleti istismar aracı olarak kullanıyor bu nasıl önlenmiyor ya da önlenmek mi istenmiyor.! Anlayamıyorum...

Senin amacın belli bilader.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoomsDay!

quote:

Arkadaşlar bu ne kadar adi bişeydir bizim memlekette yeşilkartı olanlar artık nasıl oluyorsa gidip keyfine göre 200 liralık gözlük alıyor anlayamıyorum...Birkaç gün önce memleketten bizimkiler getirmiş onlara da biri hediye vermiş..Memlekette aç sefil'iz diye dolaşıyorlar birde dinci diye geçinirler yaptıkları şeyler gözlerinin önüne gelmez..Hepsi istismar peşinde neymiş efendim millet yiyeceğine biz yiyelim..Nasıl zoruma gidiyor anlatamam..Yeşil kart sözde hiç geliri olmayanlara ve özürlülere veriliyor..Zengin fakir herkesin elinde devleti istismar aracı olarak kullanıyor bu nasıl önlenmiyor ya da önlenmek mi istenmiyor.! Anlayamıyorum...

Senin amacın belli bilader.

Neymiş amacım...?

15 gündür forumda değildim şimdi açıldı üyeliğim

Dinci diye geçinip haram işleyenleri söylemek suç mu.?

• malesef böyle insanlar çok.2 tane gözlük yazdırtıp o evraklarla saat ve çakmak alanı bile duydum.
  • quote:

sana katılıyorum dostum ama emin ol dincilerlealakasıyok ben bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde acil bölumunde bilgiişlemde çalışıyorum ve haftada birkez 24saat sırayla veznede kalıyoruz emin olki sakın kimse yanlış anlamasın yeşil kart kullananların %95i doğulu ve hastalarını özel araçlarla getiriyorlar hemde lüx araçlarla wv transporter siyah vıp geldi daha gecen nöbetimde dier %5iise cidden ihtiyacı olanlar kullanıyor ve bunlarda geneli trakya karton toplayan (tabiri caiz ise çingeneler) kullanıyor
    asla kimse yanlış anlamasın gördüklerimi yazıyorum
    artık buna dur demeli birileri
    yazık gunah milletin hakkı yeniliyor

kötü bir niyetle yazmadım birebir görduklerimi yazdım şüphesi olan varsa benimle beraber 24saat nöbet tutar ve kendi gözleri ile görur

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetkilibiabi -- 11 Eylül 2008; 1:44:06 >

• Arkadaşlar dinci lafına takılmayın yahu biz de Müslümanız Elhamdulillah orası ayrı...Hem zaten bunu yapanların içinde benim akrabalarımda var...Benim zoruma giden insanların çeşitli rollere girerek insanları sömürmesi...Ancak konu bu değil

Konu bunun nasıl önleminin alınmıyor olması yani yazık günah hakeden insanların da hakkını çalışıyorlar...Gerçekten çok büyük yük devletimiz adına...Zaten doğuda devlet memurları gününü gün ediyor rüşvet yiye yiye (Hepsi değil tabiki)...Bu tarz şeylerin önüne geçmek gerekir..

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler
  • arkadasın lafı dinini cıkarlarına alet eden kişilere

ne yazıkki son birkac yıldan beri moda bu dini duyguları kullanarak her alanda insanları somuruyorlar

hele şu islamı sosete dene zımbırtıya da gıcık oluyorum
    sen git turbanına bir işçinin maaşı kadar para ver ondan sonra da muslumanım diye gez
    pantolon uzerine minietek giy , suratını palyaco gibi boya .....

Elbette inandıgı için başını ortenler de var yanlış anlamayın , benim lafım obur turlulere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.