Şimdi Ara

Yeşil ışık yandığı anda hareket isteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

quote:

Bu ergenlikten döneminde ilk kez manitayla otele gitmeye benzer kardeş kıpır kıpır olur adamın içi, istersinki resepsiyondaki hıyar hemencecik giriş bilgilerini yazsın

Korna çalmam ama o yeşil ışıkta içimdeki hırboluk ortaya çıkıyor, en öndeysem niyeyse hızlı kalkış yapıp en önde bomboş olmak isterim. Ama kimseye arkadan korna filan çalmam, sıkıştırmam hatta bazen yol veririm sıkışmış olanlara 1 dakkada beklerim sorun yok. Tabi en ön sırada değilsem

Herşeye amenna ama ticari sürüp trip yapan gördümmü bi trafik canavarına dönüşüyorum.

Hele hele eski hondama selektör yakıp küfreden ticari görürsem ışıktı orta şeritti farketmez

aşırı dindar evli çocuklu birinden inciler ( honda civic inceleme videosundan alıntıdır ). sonradan mı dindar oldunuz ( çıkar için ) yoksa hep mi dindar mıydınız ?

bence siz başakşehirin 1+0 stüdyo dindarlarındansınız .

Namaz kılmam oruç tutmam aşırı dindar değilim,evlide değilim bekarım, başak şehir gibi yerler biz trabzonluları sıkar.

Kendi doğrum olarak neyi görürsem söylerim.

Başka bi arzunuz varsa alalımda bana niye bulaştın

23.58 cemal nalga çok dindar bir insanım

çok üç kağıtcı bir insansın cemallllll benım gezi parkı konum da çoluğun çocuğun vardı avm ye gidiyordun ne oldu şimdi ne dindar oldun ne çocuk var tam zıt oldu her şey ya seni daha adam yerine koymam sana 1.6 psa önerdiğim güne nalet gitsin

dh ifşa ekibi görev başında

konuyla ilgili olarak
    zaman sayacı olan ışıklarda son 3 saniye kaldığında arkadan kornalar gelmeye başlıyor.
    eskiden yoktu son zamanlarda başladı.

bunun dışında tamamen kitlenmiş trafiği korna çalarak açabileceğini düşünen insanlar var birde.

• quote:

Dindarım demek illa namazımı niyazımı tam yapıyorum evliyayım demek değil. İkincisi hükümete oy veren herkes cübbeyle takkeyle gezmek zorundada değil

Dindarım versiyon1 : namaz kılar oruç tutarım tutmayana söverim açık avrat görürsem döverim, karım çalışamaz

Dindar versiyon 2: dindarım dinimi seviyorum bu dinin bize öğretilen yobazlıklardan uzak olduğuna inanıyorum eşimde bende çalışıyorum, arada iki kadeh atarım oda benim günahım olsun varsın gitsin

ben versiyon 2 denim

Çoluk çocuk nasıl diye sorana sen çocuğum yokmu diyorsun o lafın gelişi cümleler. Sözlüyüm tabiki 3 senelik nişanlıma bırakta eşim karım diye seslenelim. Niye garipsedin yahu bunu bu kadar

ayrıca o videoda benzin fiyatı için hükümete nasıl giydirdiğimi iyi görürsün. hükümetin begendigim yönüde çok beğenmediğim yönüde var %70 e % 30 diyelim

sen sadede gel hele

@BARBOSA_

yan yattı çamura battı neyse forum ahalisine rezil oldun 3 kağıtcı cemalllll

kıvır kıvır kıvır kıvır titrettttt dansözzz

haydi öptüm canım bundan sonra millete çapulcu diyip saydırırken önce dindarım diyip kıvırmamayı öğren yavrucum .

• tanımasam çocuksun diyeceğim konuyla ne alakası var benim dindarlığımın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Ankara Sincan diyorum bombayı kuruyorum yasıyanlar bilir.

sen sincan dan başka yerde araç sürmedin sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Sarı ışıkta selektör atanlarda var maalesef.Haklısınız bu konuda.Ama yeşil yanmış aheste aheste kalkanlarada uyuz oluyorum.Zaten 15 saniye yeşil yanıyor.Bir de adamın keyfi yetip te kalkana kadar 3-4 araç geçip kırmızıya dönüyor.Ben asıl bunlara sinir oluyorum.

Aynı durum benim için de geçerli. Öndeki ağır ağır gidip beni kırmızıya düşürdüğünde fena küfrediyorum. Ama yeşil yanar yanmaz taciz etmiyorum. Sadece adam telefonla konuşuyorsa ya da başka şeyle meşgulse korna çalıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 5 Eylül 2013; 19:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurora Dupree

Kırmızı ışıkta en öndeki araç "maalesef" bensem ve ışık sarıya geçtiği anda arkamdaki sellektör yakıp kornaya basınca çıldırıyorum. Adamlardaki tepkime süresi 1 salise falan sanırım. Ayağını debriyajdan çekince uçmuyorki bu araba aceleniz ne? 200-250m sonra yine ışık var yine trafik sıkışacak zaten, nereye gideceklerini sanıyorlar anlamıyorum.

Olay nasi oldu bilmiyorum ancak sizin gibiler yesil yandigi halde bekli senn arkandaki bekliyor onun arkasi oyle zaten isik 15 sn yasio bu tip uyusukluklar yuzune arkada kalan gecemiyo. 200 metre sonra ayni araclar gene uyusuklaniyo trafik iyice icinden cikilmaz hale geliyo zaten sicak 100 metrede bir isik bide insanlar uyusuklaninca mecbur. 2 sn kafani kaldirda lambaya bak.

• evet uyanık olmalıyız.ama 1 saniye de de korna çalınmaz ki.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde ışıklara gelince ışığı göremeyecek şekilde altına kadar girip orda duranlar var.Onlar ayrı bir vaka zaten.

Embesil herif biraz geride dur ışığı gör ona göre hareket et, ama yok adam napıcak ışığın altına kadar giricek ışık yeşile dönerken arkadaki kornayla uyaracak o ondan

sonra hareket edecek.

Böyle bir milletiz işte...
  • Sarı ışıkta başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Gebze de yaşayan arkadaşlar varsa bilir 1 sn geçmesin adam kornaya abanıyor işi olan olmayan hepsi birden bir şey var zannediyorsun camdan kafasını çıkartıp bağırmalar. Allah sabır versin

Adapazarı'nda da öyle.Yeşil yandığı anda,kısa bir 'bip' sesi geliyor arkalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Ankara Sincan diyorum bombayı kuruyorum yasıyanlar bilir.

sen sincan dan başka yerde araç sürmedin sanirim.

kullandım ankara ıstanbul ızmır balıkesır canakkale sınop mardın bolu duzce eskısehır bursa afyon usak manısa aklıma gelenler
  • olay sarıyla yeşille bitmiyor adam ışıklardan bir kalkıyor sanarsın kır gezisinde inanın 5*6 araç sonra tekrar kırmızı yanıyor böyle durumdada bekle 1 dakka daha sinir oluyorum.. kalk insan gibi hızlan arkanda kide rahat etsin.. bilmiyorsan kullanmayı taksiler dolmuşlar ekmek parası kazansınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Işıklarda korna çalanların %90'ı taksi ve minibüs şoförü olduğu için, ve bu tür insanların -insanlığını gayet iyi tahmin ettiğim için- hiç umursamıyorum

Bende umursamıyorum.En güzeli
  • Korna çaldıklarında 'la nooluyo'' diye birkaç saniye şaşırırım,arkama sağıma soluma bakarım :P daha da geç kalkarım ağardan, gıcıklığına değil ama, bi sakatlık çıkmasın diye :D
  • ben en öndeyken daha yeşil yanmadan kornaya basan adam olursa birdahaki ışıklara geçiyorum arkasına aynısını bende ona yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 14 Eylül 2013; 22:56:11 >
  • Aurora Dupree A kullanıcısına yanıt
    Daha sarı yanmışken korna çalana bende gıcık oluyordum ama artık olmuyorum. Dolmuşa bindiğim zamanlarda dikkat ettim de adamların %90'ı ışıklarda beklerken önlerinde kaç araba olduğu fark etmeksizin sarı ışığı gördüğü an elleri ototmatik olarak kornaya gidiyor:) Bu manzaradan sonra bu davranışın tamamen alışkanlık olduğuna kanaat getirdim. Korna çalanı duymuyorum artık.
  • Hareket isteyene sen de hareket göster.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.