Şimdi Ara

Yeşil ekran (ekrankartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bugün bilgisayarıma format attım ondan sonra bölge seçin demişti neyse uzatmiyacağım kısacası kasaya darbe uyguladım (baya sert vurdum çok sinirliydim)
    Ondan sonra ekran yeşil kareler mozaik gibi ama daha çok yeşil çizgili kareler oluştu sonra bende bilgisayarı kapattım tekrar açtım açılmadı siyah ekran verdi herşeyi temizledim biosdan ram e kadar yardım edermisiniz nekadar patladı yada sorun ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı hasar görmüş olabilir. Servise götürmenizi öneririm. Arızalanmış ise şanslıysanız ekran kartının chipi zarar görmüştür ve o değişir aksi durumda yeni ekran kartı almanız gerekir.

Ekranda çıkan mozaik benzeri hatalar genellikle ram ve ekran kartından kaynaklanır. Anakartta vga çıkışınız varsa ekran kartını çıkarıp onboard üzerinden görüntü almayı deneyin olmazsa ramlerinizi tekrar kontrol edin, silgiyle sarı ayakları çiplere baskı uygulamadan silin ve düzgünce yerine takın. Birden fazla ram varsa tek olarak bağlayarak öncelikle görüntü almaya bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ATI Ekran Kartı Tam Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.