Şimdi Ara

yeşil ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. pc yi açtığımda ekran bu şekilde oluyor. sanırım ekran kartıyla alakalı bi sıkıntı oluştu. yeni aldığım asus hd6670 ekran kartını kullanıyorum. daha hiç zorlamadm bile. pc yi açma kapama dışında kullanmadım diyebiliriz. windows bile kurulu değil çünkü.
    görüntü şu şekildedir.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1394453_10202187936882122_878208866_n.jpg?oh=b0ee98526d7b03da96ecf1d393caa98c&oe=52751C53&__gda__=1383462190_fa2298e30807c8ff7ee9ea5597489753

• Büyük ihtimalle Ekran Kartında Sorun Var
    Yeni Aldıysan Aldığın Yere Götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix'e gireceksin sanırım
    Ekran kartıyla alakalı bir durum gibi görünüyor.
  • Onlar kodmu? Yoksa karincalanma mi? Telefondayimda anlasilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartından kaynaklanıyor sıkıntılı kart bıraz kablolarıda bir kontrol edin yinede vga mı artık dvmı hangısıyse
  • vatandan almıştım. neyse gidip söylerim :D ama ne şanssız adamım ben. matrixteyiz zaten :D hiç bişi bilip ama açıklayamadığınız olmadı mı :D
  • Ekran kartı veya Anakart ile ilgili bi sorun olabilir. Ama ekran kartını yeni aldığına göre eskiden böyle bir sorun yoksa çok büyük ihtimal ekran kartıyla alakalı. Anakartınla uyumluluğuna dikkat ettin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smlchn

Ekran kartı veya Anakart ile ilgili bi sorun olabilir. Ama ekran kartını yeni aldığına göre eskiden böyle bir sorun yoksa çok büyük ihtimal ekran kartıyla alakalı. Anakartınla uyumluluğuna dikkat ettin mi?

tüm sistem yeni. eski parça yok diyim sana. ve evet toplarken dikkat ettim. ilk pc yi açtığım da böyle bi sorun yoktu. 3 ya da 4. pc açılışında sorun oldu. hdd arızalı çıkmştı o yüzden işletim sistemi kuramadım. bugün başka bi hdd ile deneyim dedim bu sefer de ekran kartı sıkıntı verdi. vatandan almıştım oysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.