Şimdi Ara

Yeşil dev hulk karşınızda(inceleme bol foto) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güle güle kullanın. Araç hakkında hiç bilgim yok ama iç aksamlar ve motor önceki kasa toyota yarisi hatırlattı. Aynı platform mu ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam başlığı okuyunca aklıma direkt bu araç geldi

Yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Benimde aklıma direkt bu video geldi.Yeşil dev = civic coupe videodaki arkadaş aracına baştan aşağı bayağı masraf yapmıştı.Harcadığı emek ve para az değil,Amerika'dan motor bloğu,turbo,piston,dereceli egzantrik vs. parçalar getirtmişti.Sonrasında akıbeti ne oldu bilmiyorum,drag yarışlarına katılıyordu.Aracı inşallah hala ilk günkü gibidir,yurtdışındaki yabancı forumlara bile konu olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Benimde aklıma direkt bu video geldi.Yeşil dev = civic coupe videodaki arkadaş aracına baştan aşağı bayağı masraf yapmıştı.Harcadığı emek ve para az değil,Amerika'dan motor bloğu,turbo,piston,dereceli egzantrik vs. parçalar getirtmişti.Sonrasında akıbeti ne oldu bilmiyorum,drag yarışlarına katılıyordu.Aracı inşallah hala ilk günkü gibidir,yurtdışındaki yabancı forumlara bile konu olmuştu.

Hocam araç hala sağlam duruyorsa sahibi bence kapalı bir garajı varsa çekmiştir oraya son yasaklardan sonra yakalanıpta aracı trafikten men edicekler felan uğraşmaz bence kapatırsın aracını kendi özel garajına kimse kapıyı açıp bu modifiyeli trafikten men ederim diyemez ülkemizde modifiye yapana neden bir hırsız terörist gibi muamele yapıldığını anlayamıyorum bir bildikleri varsa kesin yanlış biliyorlar geç olsunda güç olmasın benim tahminimce yakında modifiyeye belli bir düzenleme gelicektir yetkililerden

• Civic aklıma geldi, kim inceledi acaba diyecektim.

Iyi gunlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız

• Hayirli olsun. Aractan genel olarak memnun musunuz, uzun yolda gercekten surucuyu zorlar mi hizlanmalarda?
  • Hayırlı olsun.
    Sirion ve YRV'ler enteresan araçlar. Sizinkinden önceki kasa sanırım, Mini benzeri , bol kromlu kasa vardı. Bir dönem dönüp dönüp bakardım.
    Daihatsu'nun pazardan çekilmesi iyi olmadı. Keşke en azından Terios devam etseydi.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Hayirli olsun. Aractan genel olarak memnun musunuz, uzun yolda gercekten surucuyu zorlar mi hizlanmalarda?

Ses sistemi dişinda memnunum diyebilirim. 2kere adana-silifke yaptim beni yormadi diyebilirim son hizolarak lpgde 160i gördüm. Bana gore yeterli tabi ama herkes için yeterli olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Hayirli olsun. Aractan genel olarak memnun musunuz, uzun yolda gercekten surucuyu zorlar mi hizlanmalarda?

Ses sistemi dişinda memnunum diyebilirim. 2kere adana-silifke yaptim beni yormadi diyebilirim son hizolarak lpgde 160i gördüm. Bana gore yeterli tabi ama herkes için yeterli olmayabilir.

Bence motora göre 160 iyi. Gerçi önemli olan ne kadar sürede çıktığı ama artık yakıt fiyatları uçtuğu için ekonomik olur bu araç. Hayırlı olsun
  • Kazasız belasız kulanırsınız inş..Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hayırlı olsun hem araba hem iş Abi.

İşlerinizde inşallah istediğiniz gibi rast gider.

Ne alanda iş kurdunuz?

Kafe tarzi döner isi hocam yaz ve ramazan dolayisi ile isler kesat gerçi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Hocam araç hala sağlam duruyorsa sahibi bence kapalı bir garajı varsa çekmiştir oraya son yasaklardan sonra yakalanıpta aracı trafikten men edicekler felan uğraşmaz bence kapatırsın aracını kendi özel garajına kimse kapıyı açıp bu modifiyeli trafikten men ederim diyemez ülkemizde modifiye yapana neden bir hırsız terörist gibi muamele yapıldığını anlayamıyorum bir bildikleri varsa kesin yanlış biliyorlar geç olsunda güç olmasın benim tahminimce yakında modifiyeye belli bir düzenleme gelicektir yetkililerden

Arac yok su an tamamen söküldü parcalandi yeni projelere gectiler yine honda miniks garajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 16 Temmuz 2014; 10:01:43 >

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun hocam.Zaten sizde demişsiniz ramazan dolayısı ile diye.Şu bayram gençsin okullar açılmaya yakın sizim işler de artar.Hatta Eskişehir tarzı bir yerse 3'e 5'e katlanır.

Allah kolaylık versin ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Tekrar hayırlı olsun hocam.Zaten sizde demişsiniz ramazan dolayısı ile diye.Şu bayram gençsin okullar açılmaya yakın sizim işler de artar.Hatta Eskişehir tarzı bir yerse 3'e 5'e katlanır.

Allah kolaylık versin ne diyelim.

Benim mekan mahalle arasi okul karsisi olduğu icin genelde okula hitap ediyoruz hocam. Okul varken iyide yazin aşamada kimse kalmiyor iste.

• Gule gule kullanin hocam keske fiyati 12 civari olsa :)

• Hayırlı olsun. Abime almıştım bu arabadan ama memnun kalmadı, sonra bir süre de ben kullanıp sattım.

Ses sistemi ve yalıtımı kötüydü gerçekten.
    Aracın iç hacmi çok başarılı.
    Kullanımı çok pratik, tam bir şehir içi arabası.
    Performans 1.0 motora göre çok başarılı. Opelin, fordun 1.2 sinden daha performanslı.
    Donanım olarak çok başarılı. 2006 model 1.0 sirion'da bile 4 hava yastığı var. 2014 model 61bin liralık poloda bile 2 hava yastığı. Şaka gibi.

Bu 1.0 lar kullanıma bağlı olarak 80-100bin kmlerden itibaren yağ yakmaya başlıyor. Motor ömürleri de çok uzun değil. Ayrıca motorun bakımı 7500km'de bir. Bu detaylara dikkat etmenizi öneririm. Ben de memnundum arabadan ama motoru masraf yapınca uygun fiyattan sattım.(10bin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Aklıma yatan araçlardan biri bu, acaba ne kadara aldınız, kaç km aldığınızıda yazarsanız sevinirim?

aldıgım fiyat noter dahil 15000 birde 1300 tl lpg masrafı diyelim 16300e geldi. araç orjinal 70 binde idi şuan 1 ayda 2000 km yapmışım. yalnız şaun fiyatlar uçuk durumda imkanın varsa 1.3ünü al 87 beygir yer uçağı olur diyebilirim çünkü benim 1.0 3 silindir. 1.3ler 4 silindir 87 beygir. yalnız 1.3lerin yakıtı 1.0a göre biraz fazla. araç lpgye tam uyumlu zaten yarıs motoru var üzerinde. araç yurt dışında toyata passo ve subaru justy adı altında bire bir aynısı olarak satılıyor.

Aklımda olan 1.3 motorlu olandı dediğiniz gibi. Performansınıda baya met ediyorlar. Bende ki clio-1den sonra uçak gibi gelir. Biraz durumumuzu düzeltebilirsem aracımı satıp almayı düşünüyorum. Yakıt konusunda aracımdan fazla yakacağınıda düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.