Şimdi Ara

Yes be Türev sorusu 1 ve 3 müş hepsi doğru diyenler nerdeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• link atar mısın
  • yanlışım görünmüyor matematikte açıklananlarda ama kolayları açıklamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 14 Haziran 2015; 16:36:16 >
  • Türev sorusunda hangi kafayla 1-2-3 demişler acaba :D
  • Jau* kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bende bi şeyimi yanlış gördüm diye üzüldüm doğruymuş sevindim birden senin nasıl hocam sınav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

bilmiyorum bende bi şeyimi yanlış gördüm diye üzüldüm doğruymuş sevindim birden senin nasıl hocam sınav

kötü usta 40 net gelir. Sınav gerçekten kolaydı moral bozmak gibi olmasın ama soruların çoğu bilindik ve çok kek sorular vardı. Sürem yetse 10 dakikam daha olsa 5-6 soru daha yapardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavrum sorular kolaydı madem yapsaydın sınavda, çıktıktan sonra böyle şöyle olsaydı yapardım demekle olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fx dediği için yanlış f türev deseydi hepsi olacaktı

• La gidin işinize artistlik yapmayın
    hocam soruların kek olduğunu kabul ederim ama o süreye o sorularr yetiştirelemez çünkü kesinlikle hızlı çözdüm ve 43 tane işaretleyebildim üstüne 3 tanede yanlışımı tespit ettim +35 gelsinde başka bişey istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jau*

quote:

kötü usta 40 net gelir. Sınav gerçekten kolaydı moral bozmak gibi olmasın ama soruların çoğu bilindik ve çok kek sorular vardı. Sürem yetse 10 dakikam daha olsa 5-6 soru daha yapardım

Siz olimpiyat sorularına da kolay dersin çözümünü görünce. Her şey kolay zaten zor hiçbir şey yok.
  • Ben soruların seviyesine kolay diyorum sadece sınavın geneli süre bakımından zor oldu. İşlem fazlalığı ve o anki etmenler sınavı zora soktu yoksa yapılabilecek sorular
  • ne yaptığımı hatırlamıyorum ya 1ve3 ya da 1-2-3 yaptım hangi mantıkla yaptıysak artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Jau*

quote:

Siz olimpiyat sorularına da kolay dersin çözümünü görünce. Her şey kolay zaten zor hiçbir şey yok.

Canım kardeşim 25-30 bandındaki adamlar yapamayıp şu sınava zor demesinler benım anlatmak istediğim soru tiplerini tanımamış adamı tabiki de her sınav zorlar. Söylemek istediğim sınavın tek sıkıntısı zamandı onun haricinde başka sorunu yoktu

• hocam zaten max minlik bi olay değilki baştan sona azalan fonksiyon. hepsi diyen kim bilmiyom görmedim hiç.
  • Hepsi sorusu bu degil arkadaslar baska bir Grafikli soru daha vardi.

Mutlak maksimum falan diyordu öncüllerde o sorunun 1,2,3 olması gerekiyor

• JJBeat kullanıcısına yanıt
    sınavdan çıkar çıkmaz bi tane konu vardı 3 kişi ard arda 1 2 3 olcak demiş benim moral acayip bozulmuştu ya
    ben yalnız 1 dedim, sivri uç olayını unuttum sınav heyecanıyla
  • Link Verin beyler bulamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.