Şimdi Ara

YERLİ VE MİLLİ ARABA (YALANLARI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 10:45 den sonrasını izleyin

47:04 yerli otomobil yollarda ahahahahahah yarıldım lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 10 Kasım 2019; 16:0:43 >

• YERLİ VE MİLLİ ARABA (YALANLARI)

ulan adamlar her seçimde yerli araba,tank,top,tüfek haberi yapıyordu biz de neden acaba diyorduk

• tam yerliyi artık bile abd yapamıyor made in china... teknoloji artık uzak doğuda belirleniyor yüksek oranda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2019; 14:44:49 >
  • bizde 40 milyar doları suriyeliere gömdük. arge dediğin böyle olur. (insana yatırım )
  • yapıyoruz ediyoruz yapacağız yolda falan filan inter milan bunlara inanan s*ftirik balık hafızalılar nedeni ile bu ülke böyle bir cebine 3 kuruş koy biraz erzak sonra diğer cebinden 5 kuruş olarak al akıl var mı yok içi boş çünkü bugün hay hay yarın vay vay.
  • akapenin arabayla ilgili yalan rüzgarı 2010' dan beri devam ediyor. Vietnamdaki bir iş adamı 2 yılda farbrikalar kurarak kendi firması ile üretime başladı, bunlar 10 yıldır 2 boyutlu ama kimsenin görmediği çizim yaptılar puahahuahusad
  • Yukardaki bi akpfanboy da %100 u abd yapamıyor diyor. Ama partisi tamamen yerli üretim olacak diyor. O zaman niye yerli üretim diyorlar onu anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dış güçler yüzünden yoksa çoktan piyasaya sürülmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın 2 boyutlu taslağı hazır. içindeki bankamatikçisiyle beraber. görmedim demeyin. (benim vatandaşım görmesin mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 10 Kasım 2019; 15:47:1 >

• 47:04 yerli otomobil yollarda ahahahahahah yarıldım lan
  • Aklı kelden almam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.