Şimdi Ara

Yerli Üretim Araçlarına 0.49 Faizle Kredi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.emlak365.com
    Araba Almak İsteyenlere Büyük Müjde! 3 Devlet Bankası Anlaşmalı Otomobil Markalarının Yerli Araç Modelleri İçin 0.49 Faizle İndirimli Taşıt Kredisi Mi Verecek?
    https://www.emlak365.com/amp/tasit-kredisi/araba-almak-isteyenlere-buyuk-mujde-3-devlet-bankasi-anlasmali-h31238.html

Yakın zamanda bankalar açıklar.

Kaynak 2 :
    Memurlar.Net
    Kamu bankalarından düşük faizli yeni kredi paketi
    https://www.memurlar.net/haber/908446/kamu-bankalarindan-dusuk-faizli-yeni-kredi-paketi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 1 Haziran 2020; 13:6:29 >

• Öncekiyle kampanyayla aynı olur, araç fiyatlarına 20.000 lira zam gelir, bunun 7.000 lirası bankalara kredi kullandırma bedeli olur, 13.000 lirası da bayi karı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Öncekiyle kampanyayla aynı olur, araç fiyatlarına 20.000 lira zam gelir, bunun 7.000 lirası bankalara kredi kullandırma bedeli olur, 13.000 lirası da bayi karı.
    Kusacağım.
    Şu ülkede güzel şeylerin olacağına kimsenin inancı kalmadı.

• Kol cevirmeli clio 150 bin olur temizinden

• Kredi değil indirim istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Öncekiyle kampanyayla aynı olur, araç fiyatlarına 20.000 lira zam gelir, bunun 7.000 lirası bankalara kredi kullandırma bedeli olur, 13.000 lirası da bayi karı.
    Kendi firmalarından kasko da kitliyorlardı. Onuda ekleyin.

• Çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmadıkça, müsriflik bitmedikçe, siyasetin finansmanı değişmedikçe hiç bir şey değişmeyecek maalesef.

Seneye de Clio'ları 300 bine görürüz artık. After corona diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konutta da , otomobilde de devletin fiyatları düşürmek için bir formülü yok. Bir yandan da piyasayı canlandırmak istiyor. Sonuç borçlandırmayı cazip hale getirmek. 20 yıl vade ile astronomik fiyatlara 1+1 evler , 10 yıl vade ile 150.000 TL fiyatlara teneke arabalar alalım. Borçlanalım ki etliye sütlüye karışmayalım...
  • Araç fiyatlarına en az %20 zam diyorum
  • Zammı körükleyecek durum. Ekonominin çözümü insanlari borclandirmak olmamali. Faizler dusuyor ama fiyatlar artiyor.

Cunku mal az. Mal zaten azken parayi ucuzlatirsak malin fiyati artar. Mal cok olsa insanlar para bulamasa o zaman faizler inebilir.

Bizim millet psikolojik olarak faizler dustu deyip arabaya hucum edebilir. Toplam maliyet kimin umrunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabama 95 istiyordum, 105 yapayım o zaman

• Şu an hali hazırda bu kampanya zaten var yerli araçlar için 3 banka 0.49-0.69 oranında kredi veriyor. Ayrıca beş yıl vade ile veriyor, her modelde olmasa da en azından Halkbank, Ziraat sitesinde bir aydır var. 2019 sonundaki kampanyanın bir değişik hali (o zaman vade daha kısaydı) zaten devam ediyor. Şimdi gelecek yeni kredi destekleme paketleri bundan farklı olmalı. Zaten var olan bir şey nesi yenilik anlamadım.

• Bakan sıfır araç alımına destek olcaz diyordu sanırım teşvik de gelecek hurda indirimi falan o tarz birşey

• Aynen olabilir, 3 banka ortak açıklama yaptılar orda mesela sıfır araç ile ilgili bir durum yok. İkinci el araçlar için var.😄

• Kaldır ötv, kdv, mtv yi.
    Alınması istenen arabalar akaryakıt kullanıyorsa, ondan da vergiyi kaldır.
    Talep yüzünden fiyatlar artmasın diye, sivil ithalat yolunu aç.

Milleti borca sokmayın. Bütün millet toplandık, devlet-banka, patron üçgenine çalışıyoruz.

• Bu kampanya zaten yapıldı.

www.vakifbank.com.tr
    Vakıfbank’tan Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketleri
    https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2724

Bir faydası olmaz, ÖTV, KDV indirimi olursa belki bir hareketlenme olur. ( Belki diyorum çünkü, bu seferde satıcılar zammı yapıştırıyor)

Yapılması gereken , firmalar ile anlaşıp, fiyatı sabit tutup, KDV ÖTV indirimine gitmek.

Kredi koşulları da uygun olursa, iş görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Mayıs 2020; 12:42:38 >

• Halkbank ve vakıfbanktan 0,79 ile konut kredisi başvurusu yapmıştım. Dosyayı 3 ay süründürdüler. Red veremiyorlar, cevapta vermiyorlar, vaz geçmeni bekliyorlar. Yani kamu bankası isterse 0 faiz desin , alıp alamadığınıza bakın öncelikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Bende başvurmuştum kredi için, puanım da iyi , dediğin gibi red te veremiyor, cevapta vermiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.