Şimdi Ara

yerli pirlo galatasarayda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adam korktugumuz başimiza geldi diye başlik acmiş.

bilal turkiyedeki sergenden sonra en iyi türk os oyuncusu yetenek olarak.bunu 2 yildir istikrari ve formuylada basardi .akhisari ligde tutan g3kasin golleri oldugu kadar bilalin asistleriydi. formda bilali selcuga tercih ederim her zaman ve gs da olmayida hakeden bi oyuncu transfer gercekse gayet guzel.hayirli olsun.

umarim gurayida aliriz.

tabiki gonul ister bi yaya toure falan ama bu butcelerle zor.cemaili bilmemene oturacagina bilal olsun kulubede en kotu ihtimalle sneijder yedegi olur.ben selcugu keseceginede inaniyorum .en azindan rekabet artacaktir os da selcukta biliyorki hamitte yektada vs de ona rakip olamaz os da.bilal rekabet yaratir.selcukda daha cok calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim cevabını diğer konuya yazsana. Cevap vermek için yeni konu açıyo adam, zaten saçma sapan bütün konuları.

• 6 gol 10 asistle oynuyor .gs da bunu 10 gol 15 asiste cok rahat cikartir.

• 31 yaşında adam akhisarda oynamış hey yarabbim bilalle şl oynayacaz daha guray diyor cidden tebrikler Allah akıl fikir versin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

31 yaşında adam akhisarda oynamış hey yarabbim bilalle şl oynayacaz daha guray diyor cidden tebrikler Allah akıl fikir versin diyorum

selcuktan iyimi degilmi b3nce cok daha iyi .istatistikler yalan söylemez senin gibi onyargili olmaz .biyerinden uydurmaz.

nesi varmiş akhisarin gs i yendi feneri yendi besiktasi yendi.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    akhisarda oynadıktan sonra gsde oynamak kolay mı ki selçuka laf ediyorsun adam 3 şampiyonluk yaşadı şlde çeyrek final gördü son 16 gordu Selçuk iyi değil güzel yorum (!)ha bak şöyle desene kabul ederim anca yedek olur dersin ama gerçekten saçmalıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

akhisarda oynadıktan sonra gsde oynamak kolay mı ki selçuka laf ediyorsun adam 3 şampiyonluk yaşadı şlde çeyrek final gördü son 16 gordu Selçuk iyi değil güzel yorum (!)ha bak şöyle desene kabul ederim anca yedek olur dersin ama gerçekten saçmalıyorsun

selcukdan iyi bilal ofansif anlamda umarim gelirde guzel rekabet olur.

akhisari begenmiyorsun ama bu sene kadikoyde yendi feneri hani bizim kac yildir yenemedigimiz stad.

kendi evindwde yendi onuda belirteyim. akhisarliyim 3 yildirda bilalin her macini seyrederim.bana martaval okuma selcuguda manisada arda ve canerle oynadigindan beride bilirim izlerim.

selcukdan ofansif anlamda iyidir heleki bu sezon basi gibi selcuk dusus yasarsa bilal formayi alir.

güray turkiyenin en iyi sol bekidir caner dahil.

akhisari ve oyuncularini bu forumda benden iyi bilen yoktur.akhisarliyim ve 3 yildir her maclarini izlerim.alinabilecek isimize yarayacak iki adam var guray ve bilal.

birde tolga var sag bek oda bir cikiş yakaladi seneyede bu cikisi surerse iyi bi takima gider.

bak başka takimlar hakkinda bilgim yetersizdir ama akhisar konusunda ise kimseye laf duşmez ben varken.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yabancı sınırı kalkmışken şu transferler saçmalık

• Bilal kisa kaliteli bir oyuncu bonservis bedeli vermeden alinabilir.Birde niasse vardi su an rusyada bu ikisi alinabilir...

• ya adam 31 yaşında napıyo yönetim allah aşkına
  • Yabanci siniri kalkmisken almaya gerek yok onun yerine paraya kiyip tielemans darida ikilisini alsak orta saha yukumuzu 7 8 sene tasirlar. Tielemans 12m 9a fln alinir darida 7m oda 4e fln alinir melo ve emrede onlara yedek olurlar biri 18 digeri 25 yasinda yaslarida cok uygun. Bilalde bonservissiz olursa olabilir ama 30 yasindan sonra parlayan adamdan istikrar beklemek hata olabilir

• Beyler bilal kısa bir; Erman kılıç vakasidir, Umut gündogan vakasidir, veysel sari vakasidir, salih dursun vakasidir, tarik çamdal vakasidir boyle transferler olacaksa isimiz zor yine ayni tas ayni hamam.. 1 tane nokta oyuncuya 10 milyon euro verecekken 20 milyon euro ile onlarca çöp alıyoruz..

• erman kılıç diğer saydıklarınla kıyaslanamaz, adamı aldılar, sonra oynatmayı düşünmüyoruz dedi terim, o da gitti. :)
  • Belliydi boyle olacagi. Yasi 31 demeyin. Seneye 32 olacak.

Ne gerek var simdi buna. Turklerden kurtuluyoruz derken daha beteri olacak gibi

• Ben sizi anlamıyorum ne istiyorsunuz bütün kadro Sneijder gibi mi olsun ilk 11 yedek falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.