Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sadays
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.899
Cevap
330
Favori
596.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

Hocam ben eminim bundan 3-5 yıl sonra yer gök togg olacak.

Bir yılı aştı zam yapılmadı yine, ikinci el açısından olumsuz gibi görünse de varsın insanlar iyi ve yerli araca uygun fiyata binsin.

Ben 60 bin dolara almışım, geçen ay alanlar 54 bin dolara aldı. Seneye 50 bin dolar olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sipariş açılır açılmaz verdim siparişi,meridian eklenince 2477 olduğundan meridiansız verdim 1920 den ancak şimdi sistemde tekno paketi kalkmış içinde otomatik park olan,1900 oluyor benim aracın fiyatı iptal edip tekrar mı sipariş vermeliyim yoksa ödeme ekranında 1900 üzerinden mi devam edilir bilemedim,herhangi bir düşüncesi olan?

• Birde trumore üzerinden alınabilir diyor adas ürünleri için ancak göremiyorum fiyatlandırmayı görebilen var mıdır?

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Hocam çook memnunum zaten aracın yol tutuş dinamikleri çok iyi ancak lassalar soğuklarda ,yağışlı soğuklarda güven vermiyordu , bu lastikler her koşulda çok iyi eğer yazında tüketim artmazsa ki artmayacak gibi duruyor çünkü hava 10 derece oldu mu yaz tüketimlerine dönüyor hiç değiştirme yapmadan kullanacağım , hani lassalarda sanki lastik hamur gibi yamuluyor hissi bu lastiklerde yok ,net

hoş erciyeste bile yaz lastikli suv lar vardı , heryer açık , yeni kodiaq vardı yaz lastikli ,tesla sr gördüm yaz lastikliydi

ama ben yağışta olsa hiç düşünmeden basıyorum mesela bu yolculukta farklı koşullar oldu ,yoğun yağış yoğun sis , 2 derecede yağış ,bugün inişte -2 , lastikler 0 dereceydi , hiç tedirgin etmedi ,yol tutuşuyla ünlü araçları virajlarda geçtim ,yani nicesi bu togg da neymiş böyle yaww demiştir   tavsiye ederim , üstelik Türkiye üretimi  

• Araba satıcıları güvenilmezlik sıralamasında dünyanın en eski mesleğini icra edenler ile yarışabiller :) Biraz mı yavaş satıyormuş, kaç tane sattı 2024 yılında merak ettim şimdi.

Hoş hedef kitle çin ve amerikadır bu araçta, nasıl Türkiye pazarına getirdiler o da enteresan.

Maalesef bizde tam rekabet piyasası bir türlü oturmadığından, yüksek enflasyon ve yerli üretimlerin kalite olarak ithalleri ikame edememesi distribütörlerin elinde oyuncak etti milleti.

Bir marka böyle bir uygulama yapınca rakibi onu boşa düşürmek için değil, ben nasıl düşünemedim deyip rakibinin tarafında tüketicinin karşısında konumlanıyor.

• yubb. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle meridian ses sistemi almanızı tavsiye ederim. Onun yerine 20bin olan canlı algılama sistemini iptal edin. Saçma sapan birşey ve stabil değil. Bende sigortadı sökük şekilde duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun öncelikle.

Bence pakete dahil edeceklerdir, siz yine de yarın müşteri hizmetlerine teyit edip ona göre siparişi ilerletin veya iptal ederek yeniden oluşturun.

1 Eylül 2024 sonrası faturası kesilen araçlarda adas özellikleri (GSRII değil) ücretli olacak dendi fakat 1 Şubata kadar ücretsiz deneme süresi belirlediklerinden henüz fiyatı ilan etmediler.

1930 a her şey dahil sipariş verebiliyorsunuz,bence yeniden sipariş verin en dolusunu alın.

Müşteri hizmetlerini arayın , onlar en doğru bilgiyi verirler , ancak iptal edip yeniden full sipariş etmek daha iyi olur gibi , meridian ekle deseniz ekleyemeyecek uğraşmayın nasılsa hemen peşinatı iade ediyorlar ,yinede önce müşteri hizmetlerini arayıp sorun net cevap yoksa iptal edip yeni verin  

• Ayrıca paket sadece çocuk tespit sistemi değil otomatik park da içeriyordu. Togg otomatik park konusunda çok başarılı.

• greentooth kullanıcısına yanıt

Çocuklar eşşek kadar oldu zaten hocam tespit edilebilecek bir şey kalmadı bizde otomatik parkını çok methettiler onun için aldım da şimdi pakete dahil etmişler  

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Gemlik fabrikadan bir hanımefendi numarasını vermişti ben de gemlikteyim kendisiyle görüştüğümde yarın bilgi verebileceğini söyledi ötv dışına çıktığı için pakete dahil ettiklerini düşünüyorum belki sizin bir bilginiz var ise danışayım dedim meridianı gerekli görmüyorum şahsen teşekkür ederim cevabınız için

• greentooth kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yarın haber bekliyorum ona göre ilerleyeceğim belki içinizden bilgisi olan vardır diye danışmak istedim

Allah bağışlasın, çocuk olmaz yeğen olur belki torun olur hocam lazım olur bir şekilde

Tekrar hayırlı olsun.

• Bir de ppf için bir öneriniz var mıdır acaba siz ne tercih ettiniz yaptırdıysanız ve ücretlendirmesi tahmini ne kadardı?

• Ankarada kötü bir kaza olmuş togg ile clio 5 ,clio sürücüsü rahmetli olmuş, Togg daki yaralı kurtulmuş ,anne baba 2 çocuk

takvim.com.tr
    Feci kaza kamerada: Ters yönde giden otomobil can aldı! 1 ölü 3 yaralı | Takvim TV
    https://www.takvim.com.tr/video/yasam-videolari/feci-kaza-kamerada-ters-yonde-giden-otomobil-can-aldi-1-olu-3-yarali
  • Clio ile yaşadığı büyük kazada T10X gayet güzel iş çıkarmış. Clio dağılmış resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 17 Ocak 2025; 23:45:47 >
  • Clio sürücüsü intihar etmiş resmen.
    Başkasını bulaştırmadan uçurumdan atsaymış daha iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Her sene ön yada arka hangisi değişirse 'bitmemiştir ya iyi bakın' dediğimde 'ölçtük efendim şu kadar milim kalmış' diye resimlerini atıyorlar, artık benim araç mı başkası mı bilemem tabi o resimler  

Benim de diğer araçlar mercedes denemediğim servis kalmadı sana şunu söyleyebilirim mercedes servislerinin Allah 1 dediğine inan başka her söyledikleri yalan

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.