Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: veni60 , Grkem37 , Grkem37
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.064
Cevap
281
Favori
462.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2024)
Giriş

Akasya avm içinde yeşil rengi vardı geçen haftasonu teşhirde.

Test aracı olarak 16 TOG plakalı diğer renkler de vardı avm önünde bekleyen.

• Maşallah renklerin hepsi güzel ama benim tercihim büyük ihtimalle dış beyaz, iç siyah olur. Fakat beyaz T10X'ler koyu renklere göre biraz büyük gösteriyor gibi geldi aracı, bu biraz düşündürüyor. Bu arada ön camları hemen filmlemeli miyiz? Kapı sökme işlemi yüzünden ben pek film taraftarı değilim ama bunu da sormak istedim.

• Aracı aldığımdan bu yana ilk kez yağmur düştü üstüne🙏🏻
    Bakalım ıslak zeminde nasıl?
  • Merhabalar, Togg'un 22kw şarj ünitesinin (wallbox) kullanan var mı acaba? Bağlı olarak sorum; Memnun musunuz yoksa başka marka tercih etseydim mı dediniz?
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt
    Bende yok ama kullanan birkaç arkadaşim var. Vestel üretimi zaten. Hem togg etiketli hem Vestel etiketli kullananlar memnun, sıkıntı duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 13 Kasım 2024; 17:33:18 >
  • FatFut F kullanıcısına yanıt

akasyada var hem de ayder rengi ataşehir watergardenda var ama ayder mi görmedim

• volkandeutr V kullanıcısına yanıt

khons al aynı fiyata taşınabilir de olur lazım olduğunda kullanırsın

• korcin K kullanıcısına yanıt

o belli olmaz tabi ava giderken avlanmak var

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

büyük göstersin millet büyük görünsün derdinde senin de dert ettiğin şeye bak d-suv gibi vallahi beyazlar YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Arka çarprazdan beyaza bir kez daha bakın.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  egea

• Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Kovadan boşalırcasına yağmurda, millet dörtlülerini yakıp sağa çekilirken sol şeritte 90-100 km aralığında kullandım, izinden hiç şaşmadan çok sağlam basıyor yere, hiç aquaplaning oluşmadı.

Yalnız hava ve lastik sıcaklığını mutlaka gözönünde bulundurun. Bu ara park halinde 10-12 derece olan lastik 3-4 km yol yapınca ancak 20 derece üstüne çıkıyor.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Benden beteri de varmış  13 Haziranda teslim alıp 17 gün için 6 aylık mtv ödedim.

• altmisbir61 kullanıcısına yanıt

Günlük 100 km az değil, bütçe sorun değilse uzun menzil tercih etmeniz daha yerinde olur.

Özellikle uzun yolda kısa menzil, çok sabırlı olan ve 100-110 sabit gidenler haricindekileri zorlayacaktır.

• greentooth kullanıcısına yanıt
    21 Haziran benim 😢😢😢

Sadaysınki daha efsane😁😢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 13 Kasım 2024; 19:14:58 >

Hiç birini almamak

İmkanınız varsa uzun menzil.

vw elektriğe geçemediği için batacak büyük ihtimal. Bir çok eski firmada nasibini alacak bundan bence. Neyse konuya dönersek ekranların çok olması Toggun en çekici özelliği zaten. Ekrana kadar halledilecek çok şey var. 2025 yılına geldik neredeyse 3 ekranın sistem darboğazı yaratacağını düşünmek komik. Tek başına araç kullanırken de tüm ekranlarım açık. Beğenmeyen istediği ekranları aşağıya indirip, hiç bir ekran istemeyen ekranları kapatıp kullanabiliyor zaten. Togg sadeleşmeye gitmeyecek. Çin araçlarının nasıl teknolojiler getirdiği ortada. Toggun en büyük avantajı o ekranlar zaten. Orta da tablet gibi büyük ekran yerine bu şekilde 3 ekran bence çok daha iyi ve çoğu firmada uzun vadede tam tersi bu tasarıma geçecek bence.

• Porsche'de mi 2024 model araçlarında yolcu ekranı kullanmaya başlamış ya?

Çinliler otomobilde hareketli ön konsol yapar, "kimse ne işe yarayacak" demez, teknolojiye bak der.

Togg...

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
  • Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Anlamadım ben bu mtv mantığını.

Anahtar teslim satış fiyatına, o döneme düşen mtv dahil mi, değil mi?

30 aralık 2024 günü full paket t10x aracımı teslim alacağımı varsayalım 1.923.000 TL ye.

Ek olarak 2024-2.dönem mtv.sini mi ödüyorum devlete, yoksa o zaten satış fiyatının içinde ve benim ödeyeceğim ilk mtv 2025-1.dönem mi olur?

Her türlü ben ödemiş oluyorum o ayrı tabi  

• korcin K kullanıcısına yanıt

Hocam kimin ödediğne takılmayın, 30 Aralık 2024 tarihinde araç alırsanız 2024/7-12 dönemi için 6 aylık mtv ödersiniz.

Geçenlerde bir müşterim 6 milyon tl'ye mercedes cle 300d aldı, baktım mtv borç görünüyordu. Telefon edip sordum, bizim verdiğimiz fiyata mtv dahil değil, kendiniz ödeyeceksiniz dedi mercedes :)

Yani bu bir kural değil, siz aldığınız teklife bakarsınız, mtv dahil mi değil mi diye.

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.