Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.362
Cevap
479
Favori
1.085.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
80 oy
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 21.01.2026)
Giriş

Şunu unutmayın: Pil sağlığı için tavsiye edilen şarj aralığı %20 ile %80 arası. Bataryanın tamamını (yani 0-100 aralığını ki o da %5'in altına pek düşmez) uzun yol hariç kimse kullanmaz. Yani 52,4 kW bataryanın %60'ını kullanırsınız. O da 31,44 kW eder. Şehiriçi ortalama 16,6 kW/100 km (fabrika verisi) tüketim elde etseniz %80-%20 aralığında 200 km gidersiniz. Hesabınızı buna göre yapın. Yok ben tavsiye edilmese de her seferinde %100 şarj eder %1-2'lere kadar kullanırım derseniz bu durumda 300 km menzile erişebilirsiniz. Kış aylarında bu değerler %20; yaz aylarında %10-15 azalır.

TOGG T10X satışlarının %90'ının uzun menzil olduğunu da aklınızda tutun.

Tavsiyem: bütçe sorun değilse mutlaka uzun menzil alın.

2 sayfa önce attım ya kredi tablosunu elbette 18 ay da kullanabiliyorsun

Alıyor

Diğer işlem için de ilerlemeyecek sadece kontrol edecek ama ben kendiminki için proforma ile mı gittim hatırlayamadım kusura bakma  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

kredilerden Togg seçip ilerliyor belki proformadaki numara şarttır

Aracı oluşturup 60k yatırılınca uygulamadan proforma adımına geçiliyor

Nisan Mayıs mesajlarıma bakabilirsen orada o zaman tüm ayrıntıları yazmıştım  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben de bir paket GP pil aldım değiştirdim ama fark etmedi.

neise artık kumandadan aç kapa yapar devam ederiz.

togg un olayı bu zaten; problem var ama çözümler basit genelde. şükür ki...

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Tuncer YAMAN kullanıcısına yanıt

Bu uyarı aslında şöyle oluyor araç açıldıktan sonra araçtan cebinizde anahtarla uzaklaştınız, anahtar bulunamadı yazıyor sonra siz gelene kayboluyor mesaj sonra gelince immo hatası anahtar bulunamadı yazıyor, anahtar yokken hareket etmiyor güvenlik için, kumandadan aç kapa yapinca tamam anahtar geldi bulundu olup sorun olmuyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU ben bunun için araçta biri varken uzaklasacaksam anahtarı araçta bırakıyorum hiç sorun olmuyor

Galiba immo içinde yüz tanıma da olduğu gibi zaman aşımı var,o süre içinde anahtar gelmezse uyarıyor gelinceye kadar döngünün devam etmesi gelince döngüden çıkması lazım ama biraz uzaklaş hemen anahtar bulunamadı döngüsü çalışıyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  anahtar aramayı bırakıyor, aç kapa yaparsan tamam sahip geldi diyor öyle harekete izin veriyor YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Ben de şimdiye kadar aldığım hiç bir GP markalı düğme tipi (CR2025, 2032, 2016) pilden memnun kalmadım. Sanırım ya piyasadaki GP'ler ya sahte ya da GP bu düğme pil işini beceremiyor.

Siz de Duracell'e geçin, GP'den de sadece şarjlı pil alın bence :)

Bulabilirseniz panasonic veya varta tavsiye ederim.

Hocam çekiciyle bmwsi götürülen benim aracım ama saolsun forum yönetimi mesajı silmiş.Şimdi bişey daha söyleyim o başlık altına yazmadım ama 2.aldığımız İ5 ide geri çağırdılar fren sisteminde bi sorun varmış araç malum bayinin otoparkında yatıyor ikame ix verdiler ona biniyor baba şuan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Beyaz yolda kalan aracı geri iade aldılar.Yeni verilen siyah araçta yolda arıza vermeden geri çağırıldı.Benim kendi kullandığım togg aracımda enerji sistem arızasından dolayı şuanda serviste sağolsunlar ikame araç alabildim ama artık togga kızmıyorum koskoca bmw bile yolda kalıyorsa 1-2 yaşında firmanın aracının sorun çıkarması normal geliyor bana.Bmw 10 gün oldu böyle otoparkta parça bekliyor tahmini 1.5-2 ay daha bekler.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

haydaa ya bu korona bitirdi bütün dünyayı yoktu böyle şeyler koronadan önce üstüne enflasyon stok filan tutmuyor hiçbir firma çok ayıp bmw'ye yakışmadı YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Hayırlı olsun hocam kısa zamanda teslim edilir umarım.

Gerçekten mi. Sorunu neymiş aracınızın. Problemini biliyor musunuz tam olarak.

Elektrikli araçların sanırum sistemleri farklı. Öyle geliyor ki bir 5 seneye ihtiyaç var kusursuzluk için. İnşallah servis işiniz kısa zamanda hallolur. Bu arada ben çocukluktan bu yana BMW aşığıyım. Bir gün alacağım mutlaka =)

• Merhabalar. Babam için kredi kampanyasından Togg V2 uzun menzil almayı düşünüyoruz. Tam olarak siparişi verdikten sonra kredi süreci nasıl ilerleyecek? Özel plaka almak için nasıl bir yol izleyebiliriz?

Merhaba,Şimdiden hayırlı olsun.Ön ödeme 60.000₺ den sonra proforma faturanız sisteme yüklendiğinde bankaya başvuruyorsunuz.Eğer kredi çıkarsa sistemde kalan bakiyeden düşmesi 3-4 gün sürüyor.Özel plaka içinde bu işi yapanlardan parasıyla temin edip size verilen özel plaka evrağını hem sisteme yükleyip hemde satış danışmanınıza mail atmanız gerekiyor

• Togg uzun menzil almayı planlıyorum. Bütçe sebebiyle v1 uzun menzil rahatlıkla alabiliyorum. Fakat v2 için biraz strese girmem gerekiyor. Aradaki farkları inceledim, benim için inanılmaz fark yaratacak bir özellik keşfetemedim (kendim için). Hem v1 hem v2 kullanmış ya da bilenler için aradaki farka gerçekten değer mi?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.