< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1124. sayfa)
2 Mobil
Popüler Konular listesinde
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 27.01.2026)
-
-
39psi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Özel Mesajlar bende kapalı maalesef... -
ben genelde tek kişi ve ek yük olmadan kullandığımdan araç soğukken / beklemede 36 civarı görünüyor, yol yapıp ısındığında 38'e kadar çıkıyor
_____________________________ -
Önleri 37 arkaları 39 yaptım ben . Genelde arkada 3 kişi oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba herkese,
Aracımın şöför kapısı anahtarsız girişi çalışmıyor. Sanırım kapı kolundan birşey değişmesi gerekiyor, benzer deneyim yaşayan var mıdır? 11 martta pendikte randevu var ama rabayı vermeye korkuyorum. + Araçta dijital anahtar çalışmıyor, güncelleme kontrol hatası alıyorum.
Destek ve varsa tecrübelerinizi rica ediyorum.
Ek olarak araçtan çok memnunum 20 bin km yaptım. Servisi düzeltseler bu iş tamam :)

Bende şu işaretli sigortayı söküp taktıktan sonra çalıştı. Ön tarafta bulunan sigorta kutusunu açıp deneyin derim servise gitmeme gerek kalmamıştı.
kışın daha sık değişiyor basınçlar soğukken 37-38 yapmalı ama yaz için ben de senin gibi kullanıyorum 39-40da konfor aşırı düşüyor araçta egea gibi takır tukur gidiyor yolda

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki