< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRKOĞLU_06 -- 26 Ekim 2025; 20:12:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1036. sayfa)
3 Mobil
Popüler Konular listesinde
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 24.10.2025)
-
-
T10x muhtemelen piyasadaki en verimsiz arac. Model y den %50 daha fazla yakmis. Devasa bataya koymalarinin da sebebi bu muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10-15 güne araba alacağım. 2024 tesla model y ile t10x arasında gidip geliyorum. Togg yazılım olarak ne aşamada sizce? Bazılarına 1.6 gelmiş. 2025 sıfırlar 1.7 ile geliyormuş. Acaba spotify vs uygulamalar gelecek mi?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ben bahsettiğiniz 3 numaralı deri olanı aldım, deri kalitesi aracınki ile aynı dışarıdan baktığında bilmeyen birisi orjinal zannedebilir. Ancak fiyatı pahalı istanbulda iseniz imalatini yapan yerden 3000 tl ye alabilirsiniz, zira trendyolda 4000 tl civarlarinda...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araca zarar vermemesi açısından deri olması önemli. Diğerleri sert plastik olduğundan takarken zarar verir. Ankaradayım hocam. Siz kaça aldınız?
Ben de hep Tesla istiyordum iki defa Tesla test sürüşü yaptım sonra bir de 10F göreyim dedim onu kullandıktan sonra 23 Ekim Tesla envantere bile katılmadım 10F siparişi verdim bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben 4200 e aldım su anda 3985 e düşmüş. uzun süredir takip ediyordum fiyati hep 4750 tl idi. düşünüyorsaniz bence indirimdeyken alın.
Hocam foto atabilir misin bir kaç açıdan
-
çok şık görünüyor diğer deri olandan telegramda hiç kimse memnun kalmadı onu almasın arkadaşlar sizinki güzelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Ekim 2025; 10:35:14 >_____________________________ -
yalnız T10X sürücüsü lastik basınçlarını çok düşük kullanmış. 34'tü yanlış hatırlamıyorsam, diğer araçlar 40 basmış. bunun da menzile ciddi bir negatif etkisi olmuştur.
_____________________________ -
çok kaale almam bu tip testleri teslacıyı birkaç kez uyarmışlar arkadaş yokuşlarda 70-80le gidiyormuş çok yakmasın diye
aynı durumdayız ailece byd tesla ve 10 f denedik, eşim kararsız kaldı sonra 10 f i kendi sürdü, aynı gün sipariş verdik 20 ekimde teslim aldık. hayırlı olsun.
10 numara çok iyi durmuş
yüzde 15-20 fazla yakıyor olabilir o kadar. teslaya göre yüzde 40 fazladan bataryası var. her halükarda aynı şartlarda tesladan fazla yol yapar.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı