Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1012. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: skymoonraider , skymoonraider , TÜRKOĞLU_06
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
20.347
Cevap
439
Favori
969.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 27.9.2025)
Giriş

Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik döndük baktık bir arpa boyu yol gittik 

Çok can sıkıcı. Hani onca test şu bu ben anlamadım gerçekten. Üzücü yani umarım bu durumu yaşayan kişi sayısı çok çok azdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlar yaşanacak elbette. Sorun yaşayanlar sosyal medyada yaygara koparıyor ve haklılar. Fakat bu tüm Togg'lar sorunlu anlamına gelmez. Sorunlu araç sayısı toplam aracın % kaçına tekabül ediyor biliyor musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öyle bakarsan ilerleme tabii ki

Orijinalden alıntı: TÜRKOĞLU_06

Sorunlar yaşanacak elbette. Sorun yaşayanlar sosyal medyada yaygara koparıyor ve haklılar. Fakat bu tüm Togg'lar sorunlu anlamına gelmez. Sorunlu araç sayısı toplam aracın % kaçına tekabül ediyor biliyor musunuz?

10 x de cızırdıyor zerre umurumda değil çok keyifle sürüyorum. Arka sinyal camı kendiliğinden çatladı bir ara yaptırırım. 10f de bu hafta inşallah teslim edilir. Keyfini çıkarmaya bakın boş laflara kulak asmayın.

Hiç takip etmediğim halde 2025 model peugeot 3008, Hyundai Tucson, Nissan qashqai, Skoda karoq bunlara ilave olarak elektrikli ailesinin bmw, tesla, ioniq vs her gün bir sürü yolda bırakan hatalarla karşılaşıyorum ve servislerin asla muhattap olmadığı değişimleri kabul etmediği uzun süreler alan onarımla neler neler. Yani üzülmeyin rahat olun Togg emin adımlarla ilerliyor. Bu yaşananlar gayet normal.

• Dün 6 aylık dijital premium paketi 1079Tl idi son gün diye yazmışlardı bende aldım , ödeme kısmında bekliyordu sistemde sorun varmış gece 12 den sonra denedim aldı , sabah 8 de bile indirimli fiyattı şimdi artmış , aracın kendi interneti var pek ihtiyaç yoktu ama birde premium deneyelim  

ADAS hala indirimli 30bin

Hazır hemen teslim araçlarda T10X de , T10F lerde var

Bu premium tam neyi kolaylaştırdı ben çözemedim. Hücresel veri kesintisi azalır veya kalitesi artar diye almıştım. Şehrin göbeğinde “zayıf internet bağlantısı” bildirimi geliyor. İnternet rahatladı hadi bi stream oyun bağlantısı deneyim dedim o da olmadı.

Orijinalden alıntı: alfa-x

Dün 6 aylık dijital premium paketi 1079Tl idi son gün diye yazmışlardı bende aldım , ödeme kısmında bekliyordu sistemde sorun varmış gece 12 den sonra denedim aldı , sabah 8 de bile indirimli fiyattı şimdi artmış , aracın kendi interneti var pek ihtiyaç yoktu ama birde premium deneyelim  

ADAS hala indirimli 30bin

Hazır hemen teslim araçlarda T10X de , T10F lerde var

Ben bir kaç hafta önce almaya çalıştığımda son 30 gün kalmadan uzatamazsınız diye uyarı vermişti. Şimdi de zam gelmiş gerçektende. Zamsız fiyattan herkes 1 kez alabilecek şekilde güzel ayarlamışlar.

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

standart internet limitli , bunda kota daha fazla en büyük fark o

Dijital anahtar paylaşımı dışında bir numarası yok gibi birde dijital asistan diyor ancak dijital asistan zaten normaldede çalışıyor araçta internetde var , sırf denemek için hazır indirimli diye aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 5 Ekim 2025; 18:27:11 >

Halbuki isteyene indirimli ver işte isteyen uzatsın son kez indirimden faydalansın , alışsın , müşteriyi mutlu et  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

indirimsiz halide aylık 291 e geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 5 Ekim 2025; 18:26:17 >

Hocam çağrı açın durumu yazılı bildirmiş olun ,indirimden faydalanırsınız , T10F ile birlikte olacaktı arayıp sorun dün gece 11 de aradım cevap veriyorlar  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Dün akşam bende premium interneti alamadım sonra müşteri hizmetlerini aradım ,normalde saat 00:00 da bitiyordu sistemsel arıza varmış , 4 ekim öğlene kadar hala indirimli satılmaya devam etti ,bende 4 ekim gece 1 gibi aldım

Yok bunda da limitli her ay yenileniyor. Kotası daha fazla sadece. Harici ekstra bir artısı yok şuan için

Cep telefonumun 4..5 g sini bağlıyorum. 30 gb internetim var premium neden alayım.

Teknolojide özellik hiçbir şeydir ama kalite her şeydir. Tıpkı insanlar gibi. 1.80 boyunda, 60 kg ağırlığında yeşil gözlü, sarışınve genç özelliklerinde pek çok insan vardır ama içlerinde sadece kaliteli olanları iyi insanlardır.
  • Görüldüğü gibi elektrikli satışı biraz düşmüş
    Geçen ayı Tesla nın yüksek satışı kurtarmıştı

Teknolojide özellik hiçbir şeydir ama kalite her şeydir. Tıpkı insanlar gibi. 1.80 boyunda, 60 kg ağırlığında yeşil gözlü, sarışınve genç özelliklerinde pek çok insan vardır ama içlerinde sadece kaliteli olanları iyi insanlardır.
  •  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

Ağustostan eylüle ciddi düşüş var. Ben ekim, kasım ve aralık aylarında Türkiye elektrikli otomobil satışlarının çok yükseleceğini düşünüyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 5 Ekim 2025; 0:59:34 >

• spyman kullanıcısına yanıt

Şuan için mantıklı değil zaten. Premium diyince başka ayrıcalıklarda bekliyor insan ama sadece ek internet için yapılan bir ödeme bu. Data paketi gibi. Sadece data paketi için uygun bile aslında.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.