Şimdi Ara

Yerli muhabbet kuşu mu Rainbow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hangi ırkı önerirsiniz? Hangisi daha çabuk eğitilebilir, daha dayanıklıdır ve evcildir? Bir de fiyatları çok değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nayc -- 27 Ağustos 2012; 1:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yok mu?
  • ben yerli muhabbeti öneririm. rainbowlar biraz daha dış dünyaya karşı ilgisiz oluyor ama yerlininde 2 ay üzerini almayacaksın şayet eğitmek amacıyla alıyosan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peroxide18

ben yerli muhabbeti öneririm. rainbowlar biraz daha dış dünyaya karşı ilgisiz oluyor ama yerlininde 2 ay üzerini almayacaksın şayet eğitmek amacıyla alıyosan.

Teşekkür ettim. 40-45 günlük yavru almayı planlıyorum. Uygundur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

Orijinalden alıntı: peroxide18

ben yerli muhabbeti öneririm. rainbowlar biraz daha dış dünyaya karşı ilgisiz oluyor ama yerlininde 2 ay üzerini almayacaksın şayet eğitmek amacıyla alıyosan.

Teşekkür ettim. 40-45 günlük yavru almayı planlıyorum. Uygundur sanırım

Kesinlikle. ancak eğitmek, onunla zaman geçirmek istiyorsan erkek almanı tavsiye ederim
  • 40 45 günlük yavru erkek almalısın rainbow çok karşılaşılan bir tür olmadığ için yerli ile aralarında baya fark olacaktır zaten yerli kuş başlangıç için ideal olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra konuyu hortlatacak gibi oluyorum ama 2 hafta önce kendime rainbow muhabbet kuşu aldım rengiyle asil duran bir kuş türü. 2 haftada adımı, baba ve anne demeyi öğrendi. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Bence muhabbet kuşu daha iyi olur. Tabi eğer ilk kez kuş bakmak istiyorsanız muhabbet kuşu daha iyi olabilir başlangıç için.

Bu arada Muhabbet kuşu cinslerini bilmek istiyorsanız bu yazıyı ookuyabilirsiniz:

https://muhabbetkusudunyasi.medium.com/muhabbet-ku%C5%9Fu-cinsleri-d55dedcb8698

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.