Şimdi Ara

Yerli markalarda hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerli ürünlerden kendi arasında kalite olarak sıralama nedir acaba? Veya hepsi vestelin fasonu mu ?
    Herkes herşeyin farkında o nedenle lütfen konu ile ilgili yorum yazar mısınız?
    Ayrıca 2000 TL yi geçmeyecek wifi olup Youtube a gireceğim ve bazen film izleyeceğim bir TV ihtiyacım var. Şuan ki TV evlendigim zaman aldığım LG 42LS5600 ve ekranı gitti. İvedi şekilde uygun fiyatlı tavsiye rica ediyorum.

Dikkat ettim ve yerli markalarda pek öneri bulamadım. Yanlış anlaşılmasın yerli fanatikligim tutmadı, bütçe meselesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer Servis Konusunda Üzülmeyeyim Diyorsanız EN Kaliteli Ürün Dİyorsanız Smart Tv'si Hızlı Olsun Diyorsanız Kesinlikle Arçelik Derim. Ben 55 İnch 2200 TL'ye Aldım. Normalde Ürün Çok Pahalı Ama Çok Sıkı Bir Pazarlığa Oturdum Ve BOD'dan Ürünüm Geldi Kuruldu. Alalı 3 Hafta Oldu Herkes Çok beğendi. Vestel Önermem. 5 Para Etmez... Sunny Bile Vestelden Daha Kalitelidir.
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi model acaba ? Bod dediğiniz nedir anlamadım?

Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Tam olarak hangi model acaba ? Bod dediğiniz nedir anlamadım?

Cevap için teşekkürler.

A55L 6652 5B Smart TV

BOD Açılımı Bölge Ortak Depo. Yani Depodan Sıfır Ürün Geliyor. Teşhir Yada Mağazanın Kendi Deposundan Gelmiyor. Size Tavsiyem Alırsanız Bölge Ortak Depodan Gelmesidir. Çünkü Genelde O Depolarda Sürekli Güncel Ürünler Bulunur. Yani Hem Sağlam Hemde Güvenilir. Bu Arada Ürünü Avm Mağazalarından Değilde İlçe Mağazalarından Almanızı Tavsiye Ederim. Çünkü Avm Mağazaları Pek Pazarlık Yapmaz...
  • Vestel al arkana bile bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Albay Pars teşekkür ederim tavsiye için arastiracagim.

@Rammo vestelin serileri var ve ben tam olarak çözemedim olayı sizin tavsiyeleriniz var mı acaba ?

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    Hocam benim size tavsiyem şöyle olabilir ben olsam diye başlayıp ekran büyüklüğüne karar verip çok fazla para vermeden bir tv alıp 150-200 tl arası bir tane android box cihaz alırım oh mis.
    Çünkü youtube sorun yaşamazsınız belki ama online film izlemek için hangi tv olursa olsun sıkıntı çıkarir çok üst segment tvleri bilmiyorum bunuda söylemem gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Hocam benim size tavsiyem şöyle olabilir ben olsam diye başlayıp ekran büyüklüğüne karar verip çok fazla para vermeden bir tv alıp 150-200 tl arası bir tane android box cihaz alırım oh mis.
    Çünkü youtube sorun yaşamazsınız belki ama online film izlemek için hangi tv olursa olsun sıkıntı çıkarir çok üst segment tvleri bilmiyorum bunuda söylemem gerek.

Online Film İzlemek TV'lerde Bir İşkence İş Yerimizde 85 İnch TV Var Tam Bir İşkence... Tamam Youtube Filan Hızlı Ama Onlarda Bir Yere Kadar...

Bu Arada Ben Arçelikten Vazgeçmem. Tamam Sonuçta Kendisi Üretmiyor Ama Vestel Gibide LG ve Samsungun Kalitesiz Panellerini Kullanmıyor. Işık Sızması ve Ölü Pixell Yok Arçelik'de Ama Vestel Sıkıntı Ya Servis Ağı Olarak da Sıkıntı...

Arçelik hangi panelleri kullanıyor acaba?

Ayrıca 2700 TL civarında 4k TV alınabiliyor sanıyorum, yani 55 inç TV alıp 4k olmaması benim işime gelmezdi doğrusu.

Son tahlilde bütçemi aşıyor 2000 civarında olsa alabilirdim.

Ayrıca bütçe düşük kalınca veya oled vs olmayınca sanıyorum konuya kimse cevap yazmak istemiyor :)

• quote:

Arçelik hangi panelleri kullanıyor acaba?

Ayrıca 2700 TL civarında 4k TV alınabiliyor sanıyorum, yani 55 inç TV alıp 4k olmaması benim işime gelmezdi doğrusu.

Son tahlilde bütçemi aşıyor 2000 civarında olsa alabilirdim.

Ayrıca bütçe düşük kalınca veya oled vs olmayınca sanıyorum konuya kimse cevap yazmak istemiyor :)

Eski Modeller LG Panel Kullanıyordu. Şu Anda ki Antlaşması Samsung Paneller Kullanıyor. Yalnız Bir İki Modelinde Sharp Kullanıyor. O Modelleri Not Almıştım Ama Fiyat Biraz Tuzlu. Hatta Baya Bi Tuzlu. Benim Aldığım Model Samsung Panele Sahip...
    Teşekkür ederim tekrardan ilginize.

• quote:

Teşekkür ederim tekrardan ilginize.

Estağfirullah Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana...
  • 55ud8400https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-smart-55ud8400
    49ub8300https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-smart-49ub8300
    49UA9600https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-ultra-ince-49ua9600
    43UB9100https://www.vestel.com.tr/vestel-4k-smart-43ub9100-109-ekran-led-tv

Rastgele modeller yazdım tv piyasası hakkında çok bilgim yok Avm,teknoloji mağazalarından gidip hoşunuza giden bi modeli seçebilirsiniz. En azından Full Hd Model önermedim o fiyata :D
    bizde 2000 civarında tv alacaktık forumda bi yarım saat bakınıp tv lere verilen 4k 5k fiyatların havada ucustugunu görünce
    şu an bozuk olan tüplüden devam etmenin mantıklı oldugunun kanısına vardım :)
    Vestel 2018 in yarısına kadar yeni modeller çıkaracak sanırım, idare edebilecek bir tvniz veya eş-dostun eski tvsi felan var ise bekleyip o zamanda değerlendirebilirsiniz
    ama kesin bir çıkış tarihi kestirmek mümkün değil ikinci yarıda da çıkrabilir.
    Not:Vestelin web sitesinden özelliklere bakmanız açısından link verdim fiyatlar daha düşük googledan bakın fiyatlara.

• gkselsimsek G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle öneriler için teşekkür ederim.

Genel olarak bütçemi aşıyor önerileriniz ama olsun, 9 serisi benimde ilgimi çekti ve fakat 43" olanı bile 2000 civarında ve okuduğum kadarıyla 43" için 4k onerilmiyor. Hoş sebebini de bilmeden 2. ağızdan tekrarlıyoruz.

Öneri konusunda bu bölüm için bende pek olumlu düşündüğümü söyleyemem...

Belli başlı kişiler ve ballı başli önerileri her konuda mevcut.

Eskiden AMD ve Intelciler vardı ve sanıyorum artık yok. Tv bölümünde ise ips ve va panelciler var. Tek söylenen IPS iyi onu al veya va iyi onu al. İnsan kime ve neye inanacagini şaşırıyor gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.