Şimdi Ara

Yerli kanallar şifreli çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce digiturk kullanıyordum

next mini hd plus aldım ancak yerli kanallar dolar işaretli olarak şifreli çıkıyor. trt kanalları,360 tv gösteriyor sadece acil yardım lütfen

• siz eutelsat uydusunda ki kanallari bulmussunuz. o uydudaki kanallarin cogu sifrelidir. turksat uydusu varsa ona baglanmali yoksa canak kurulmalidir. kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam turksattan arama yapıyofrum çıkmıyor anlamadım ne deme istedğiniz
  • Çanak antenin yönünü Eutelsat 7A uydusundan Turksat 4A ya çevirip öyle arama yapmanız lazım

• EXUBERT kullanıcısına yanıt
    daha önce digi vardı kabloyu direkt bağlayınca uydu eutelsat tı gördüğü için sadece trt kanalı açık . diğerleri şifreli

uydunun yönü ayarlanmalı o zaman ince ayar lazım ve sonra kanal kurulumu yapılır

merkezi sistem varsa kablo girişi değişecek o kadar. bende yeni kapattım digiyi -binada merkezi sistem vardı
  • uyducu bulun suanki canagin yonunu degistirip turksata cevirsin. tek yol bu

• cvp yazma fırsatım olmadı Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkkü ederim

Herhangi bir değişiklik yapmadan sadece yönünü değiştirip hallettik ancak uyducu çağırarak tabi :)

digiden de kurtulmuş olduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

cvp yazma fırsatım olmadı Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkkü ederim

Herhangi bir değişiklik yapmadan sadece yönünü değiştirip hallettik ancak uyducu çağırarak tabi :)

Uyducu kaç para aldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

cvp yazma fırsatım olmadı Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkkü ederim

Uyducu kaç para aldı :)

Hocam tanıdıktı 20 tl verdim, ilaveten anteni takmak için boru da ekledi çanağa..

bu arada next mini hd plus çok kaliteli güzel bir ürün alternatif arayanlar benim gibi değerlendirebilir fiyatı da iyi n11 den aldım 104 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 13 Şubat 2015; 15:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

daha önce digi vardı kabloyu direkt bağlayınca uydu eutelsat tı gördüğü için sadece trt kanalı açık . diğerleri şifreli

uydunun yönü ayarlanmalı o zaman ince ayar lazım ve sonra kanal kurulumu yapılır

merkezi sistem varsa kablo girişi değişecek o kadar. bende yeni kapattım digiyi -binada merkezi sistem vardı

merhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim bizimki site merkezi sitem varsa kablo değişecek demişsiniz bütün sitenin merkezi kablosu nasıl değişilir

• cet76 C kullanıcısına yanıt
    Kablo değişecek derken, kablonun bağlandığı jak değişecek. Genellikle merkezi sistemlerde digi farklı çıkıştan hat çekiyor. Aynı kablodan farklı uyduların sinyalide veriliyor olabilir, o zaman disec ayarları filan var. Merkezi sisteme sizin müdahaleniz olmayacağı için, sizde bir uyducuya 30-40 tl verecek siniz galiba!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Kablo değişecek derken, kablonun bağlandığı jak değişecek. Genellikle merkezi sistemlerde digi farklı çıkıştan hat çekiyor. Aynı kablodan farklı uyduların sinyalide veriliyor olabilir, o zaman disec ayarları filan var. Merkezi sisteme sizin müdahaleniz olmayacağı için, sizde bir uyducuya 30-40 tl verecek siniz galiba!!!

uğur bey ilginiz için teşşekür ederim ben sharp le 652 60 inc led tv takmadan önce bende plazma vardı ve neksstarla merkezi yayından gelen kablo böyle bir sorun yaşatmıyordu sharp içinde olan dahili uyduya takınca bu trt nin dışında ki kanlar ifreli olmaya başladı
    Kanal arama menüsünde disecq seçeneği varsa a,b,c, değiştirerek deneyin veya tüm kanal listesini silip sıfırdan otomatik kurulum yaptırın. Benim panasonic tv otomatik kurulumda 40dk arıyor ama 3 farklı uydunun tüm kanallarını buluyor. Ben sıraya dizmek için uğraşıyorum.

merkezi sistemde 2 farklı receiver dağıtıcıda turksat-hotbirt ve digitürk kutusu olur -------ayrı ayrı oluyor
    çatı yada asansör boşluğunda falandır

kablo değişmesi falan yok sadece ana dağıtıcıdan jak girişleri değişecek

sizin yapmanız gereken

ilk aşama

1-evden merkezi sisteme giden kabloyu bulun ve o kablonun ucunu turksat receiverina bağlayın.

diğer eve giden kabloyu tvye takıp aratın kanallar gelir.

ilk aşamayı geçin sonrasına bakarız

bende 2 ay önce kapattım digitürkü aynen böyle oldu ...

digitürkten önce mi plazmada sorun olmuyordu -
    servis gelip digitürkü takınca girişleri ana sistemden değiştiriyor. siz eski hale getirmiş olacaksınız.

uyducu çağırmaya gerek yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Şubat 2015; 3:26:04 >

• Tessekur ederim ama merkezl sistem zaten turksat recivlneye bagli ayrica ben evl tasidigim yerde diji turk vardi bu yenl tasidjgin evde turksat recive ye bagli bu ssharp 60 le652 almadan plazma vardi eski neksstar uydu alici vardi bagladigimda plazma tv ye oyle sorunlar olmuyordu bu tv uydu alicisi icinde takip aratiggimda sadece trt paketi geliyor diger butun turksat kanllari sifreli diyor ne yaptiysam bir turlu olmadi malesef bu forumdan kesin cozum bekliyordum malesef oda olmadi 666azazell

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.