Şimdi Ara

Yerli Araba İFŞA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Videoda birşey diyor. Benzin sebebiyle yolda kalan arabayı bizim basınımız yerin dibine sokmuş. Hiç gerçek habercilik yapmamış, milli öneme değer vermemiş. Bir söz vardıya "Üç Tarafı Denizlerle, Dört Tarafı Hainlerle çevrili diye, söyleyen doğru söylemiş. Çok uzaklarda, dağlarda aramamak lazım.
    Komplo teorilerini sevmem ama 1961'de yapilan arabayi aptal bir sebeple iptal edip, 4 sene sonra İngiliz tasarimi, Ford motor/şanzimanli arabayi "Yerli" diye piyasaya sürmeleri beni komplo teorisi düşünmeye itiyor. Türkiye kendi arabasina sahip olmasin, bizim arabalarimizi almaya devam etsin diye yapilmiş bir dümen olabilir diye düşünüyorum.

Yoksa o dönemki Avrupa arabalardan kötü bir araba değildi. 1250 kilo ağirlik, 50 beygir motor ki 3500 devirde falan veriyor bu gücü, alt devirler hayli dolu. İçi geniş, kocaman bir araba.

Döneminin Opel'inin yaninda ne kadar heybetli, baksaniza. 4.5 metre boy, 1.8 metre genişlik.
    Yerli Araba İFŞA

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Konu dışı ufak birşey yazayım. Hastanelerde o kadar çok plastik cerrahi veya liposuction ameliyatları yapılıyor inanamazsınız. Genç kızların bir çoğu vücutlarını beğenmedikleri veya zayıflamak istedikleri için bıçak altına yatıyorlar. Dizilerden veya programlardan özeniyorlar. Bu program veya dizilere birisi birşeylermi söylüyor veya veriyor aklımdan geçmedi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

Anca kendini kandırırsın böyle safsatalarla.

Kendileri yapmayı denedi eline yüzüne bulaştırınca italyalılara "kendi kuralları" ile devrettiler işte

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bilmeden yorum yapmayın bari. Bu aracın Ar-Gesi 2013 ten beri o Saab platformu kullanılarak geliştiriliyor.
    Geçen hafta lansmanı yapılan otomobilde, hava yastığı gibi, emniyet kemeri gibi, iklimlendirme gibi, y kabin içi küçük/fakat kiritk teknolojilerde 2013'de alınan SAAB lisanslarını kullandıklarını öğrendim. Keza yazılımda da. Gidin sorun mğhendislere size bunu söyleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 30 Aralık 2019; 11:7:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.