Şimdi Ara

İş yerindeki internet hattını kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4 gün boyunca işyerinde gececiyim. İnternet hatları var, ethernet kablosu da var fakat direkt laptopa bağlasam tahminimce çalışmaz.

İnternete bağlanabilmem için ne yapmam gerekiyor? Normal masaüstü pclerimizde VNC diye bir program kurulu gözüken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Switch alarak bağlanabilirsiniz fakat masraflı olur. VNC diye bir programda ilk defa duyuyorum..

Switch ile alakalı durum yok hocam. Dış tesisat hazır. Kabloyu direkt laptopa takabiliyorum.
    Ama proxy gibi yazılımsal alanda bir ayar çekmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Switch alarak bağlanabilirsiniz fakat masraflı olur. VNC diye bir programda ilk defa duyuyorum..

Switch ile alakalı durum yok hocam. Dış tesisat hazır. Kabloyu direkt laptopa takabiliyorum.

işyerindeki pc lere ctrl alt del ile mi giriyorsunuz(kull adı şifre )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

quote:

işyerindeki pc lere ctrl alt del ile mi giriyorsunuz(kull adı şifre )

Evet. Herkesin kendi kullanıcı adı şifresi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 10 Mart 2013; 16:44:53 >
  • quote:

Evet. Herkesin kendi kullanıcı adı şifresi var

Bilgi işleme laptopu kaydettirmeden kullanamazsınız sanıyorum. Kaydettirirseniz evde kullanamazsınız
  • öncelikle şirkette kullandığın masa üstü pc yi aç ve proxy kullanılıyormu ve hangi port kullanılıyor onu öğren (int explorer-araçlar-intseçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları-lan settings orada 3. satırda proxy adı (veya ip si) yanındada port nosu yazar)

ardından laptopuna kabloyu tak ve proxy ayarlarını laptopa yaz , ardından internet sayfası açarken sana bir kullanıcı adı şifre soracak sistem

ilk kısıma kullanıcı adını yaz ama başında şirketin domain ismini yaz bir sola yatık slash ardından kullanıcı adın altınada şifreni yaz....

avea\kullanıcı adı
    şifre

1200gs

kaydettirmekten kastettiğiniz domaine almak tır ama domaine girmedende ağı kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errör -- 10 Mart 2013; 17:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: errör

öncelikle şirkette kullandığın masa üstü pc yi aç ve proxy kullanılıyormu ve hangi port kullanılıyor onu öğren (int explorer-araçlar-intseçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları-lan settings orada 3. satırda proxy adı (veya ip si) yanındada port nosu yazar)

ardından laptopuna kabloyu tak ve proxy ayarlarını laptopa yaz , ardından internet sayfası açarken sana bir kullanıcı adı şifre soracak sistem

ilk kısıma kullanıcı adını yaz ama başında şirketin domain ismini yaz bir sola yatık slash ardından kullanıcı adın altınada şifreni yaz....

avea\kullanıcı adı
    şifre

1200gs

kaydettirmekten kastettiğiniz domaine almak tır ama domaine girmedende ağı kullanabilirsiniz...

Teşekkür ederim hocam yarın gece denerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim birde laptopu şirkette kullanırken daha önceden yazılmış manual dns varsa onuda otomatiğe almayı unutmayın ..
  • quote:

rica ederim birde laptopu şirkette kullanırken daha önceden yazılmış manual dns varsa onuda otomatiğe almayı unutmayın ..

Bir de tespit edebilirler mi
  • normal şartlarda tespit etmekle uğraşmazlar (en azından biz uğraşmıyoruz :))
  • quote:

normal şartlarda tespit etmekle uğraşmazlar (en azından biz uğraşmıyoruz :))

Tespiti nasıl yapıyorsunuz peki? Direkt tespit edilecek bir şey mi yoksa dediğiniz gibi uğraştırır mı?
  • çok sıradışı bir kullanımda bulunmazsanız (7\24 download veya yasa dışı içeriğe erişmeye çalışmak gibi) takibe uğramazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.