Şimdi Ara

Yerin dibine geçtiğiniz an ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerin dibine geçtiğiniz an oldu mu benim maalesef oldu o an napıcağımı bilemedim
    Bilmediğim biryere pikniğe gitmiştik hiç bilmediğim bir yer neyse o kadar gazozlar çaylar içtik falan sıkışmışım tuvalete gidicem sordum arkdşlara şurda tuvalet var dediler koşarak gittim bakmadan içerde de kimse yoktu girdim yaptım tuvaletimi birden içeriye bayanlar girdi bende kapı aralığından bakıyorum lan ben hangi tuvalete girmişim hapı yuttuk bayanlar tuvaletiymiş napıcaz ya falan dışarı çıktım birşey olmamış gibi burası erkekler için değil mi dedim yoo dedi kızın biri bende hemen birşey olmamış gibi hızla fırladım gittim zaten arabada da arkadaşlar vardı basın hemen kaçalım burdan dedim o an varya yerin dibine geçtim andır inşallah böyle birşey hiç olmaz ama orda bayanlar içindir diye yazmıyordu sanki meğersem üst taraftaymış erkekler tuvaleti

• Çok sıkıntılı bir durum değil ama bir kere eve gelen misafir'in üstünü değiştirdiği anda odaya girdim kızla da aynı yaştaydık baya utanmıştım.
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    hiç yok

insanlar bana yanlış yaptı,ben kimseye yanlış yapmadım
  • Marmaraya binerken. Çok derin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise son sınıfta iken sınıftan bir kız telefonumu istedi kurcalamak için. Ben de verdim, o an test çözüyorum. Kız yanındaki arkadaşına gülerek telefon ekranını gösterdi. O an ha... dedim. Özel bir iki dosya vardı, anlarsınız. Onları unutmuşum. Nasıl utandım nasıl utandım abooov yerin dibine giresim geldi. Ama bir şey demediler, kız geldi telefonu masama bırakıp uzaklaştı.

Bitti.

• Piknikte tuvalete girmek istemedim herkes aynı yere pisliyor diye. Geçtim çalıların arkasına işemeye başladım. Çalıların önünde bayan hocalar oturuyormuş.

Allah'tan küçüktüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öldüğüm An.
  • 6. sınıfa giderken aşık olduğum bir Türkçe hocam vardı. Tahtaya kalkıp bir sahne canlandırıyorduk. Benim fermuar açıkmış uyardılar ama şaka sandım. Hoca da kıs kıs gülüyordu. Yerime oturduktan sonra kontrol ettim harbiden açıkmış fermuar. Yıkılmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Marmaraya binerken. Çok derin

very funny
  • basın hemen kaçalım burdan
  • İlkokulda başkası için hazırladıkları uhulu sandalyeye oturmuştum. Hem rezil oldum hem pantolondan oldum.
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    yolda yururken yere dusmustum o an yerin dibindeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 3 Ocak 2017; 15:23:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.