Şimdi Ara

Yerimde olsaniz nereye giderdiniz? <TM>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TM2 478. 'siyim. TM1 ve TM3 de asagi yukari bu ayar ama ben TM2'den tercih yapacagim muhtemelen. Sonux olarak yerimde olsaniz nereye giderdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

TM2 478. 'siyim. TM1 ve TM3 de asagi yukari bu ayar ama ben TM2'den tercih yapacagim muhtemelen. Sonux olarak yerimde olsaniz nereye giderdiniz?

boun siyasal olabilir.

• Bogazici Siyaset Bilimi ve Uluslarasi Iliskiler. Arastirmaci, tarih, siyaset ve sosyolojiyi seven biri icin mukemmel bir bolum. Allah seneye bana da nasip eder insallah. Aklinizda hangi bolum var?

Orijinalden alıntı: Petrovna

Bogazici Siyaset Bilimi ve Uluslarasi Iliskiler. Arastirmaci, tarih, siyaset ve sosyolojiyi seven biri icin mukemmel bir bolum. Allah seneye bana da nasip eder insallah. Aklinizda hangi bolum var?

Zaten ben de 2 senedir Bogazici Universitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler istiyorum hem dersleriyle hem is alanlariyla cok ilgiliyim hatta gecen sene uniler aciklandiginda twittera bu uni bolumu yazip aaa bunu seneye yazacaktim diye saka yapmistim ama puan bekledigimden daha iyi gelince biraz daha arastirayim gozden kacirdigim bisey var mi dedim.

• Hedefinize ulasmis olmaniz ne mutlu :) Ben de cok arastiriyorum, tek sorun eger kazanirsam Ankara dan nasil kopacagim. Dogma buyume Ankara liyim, sanirim kazanirsam tek sorun bu olacak. Ama her kiminle konustuysam burokrat, uzman baskan olanlarla falan, bu bolumu tavsiye ettiler. Artik hukuk maliye gibi bolumlerdenden ziyade siyaset bilimi uluslararasi iliskiler gibi ozellesmis bolumleri okumanin daha yararli olacagi soyleniyor. Tekrar tebrikler

Hedefinize ulasmis olmaniz ne mutlu :) Ben de cok arastiriyorum, tek sorun eger kazanirsam Ankara dan nasil kopacagim. Dogma buyume Ankara liyim, sanirim kazanirsam tek sorun bu olacak. Ama her kiminle konustuysam burokrat, uzman baskan olanlarla falan, bu bolumu tavsiye ettiler. Artik hukuk maliye gibi bolumlerdenden ziyade siyaset bilimi uluslararasi iliskiler gibi ozellesmis bolumleri okumanin daha yararli olacagi soyleniyor. Tekrar tebrikler

Tamam usta kafamda bitirdin mevzuyu tek tercihle gidiyorum sagolasin. Sen de kazanirsin insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francis Underwood -- 3 Temmuz 2013; 2:28:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz olsanız napardınız?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim ancak tek tercih biraz risk degil mi? En azindan 2. 3. ye Koc ve Bilkent Uluslarasi yazsan? Mazallah siralaman cok cok iyi ama cok tercih olur Bogazici'ne, ortada kalirsin. :/

• quote:

TM2 478. 'siyim. TM1 ve TM3 de asagi yukari bu ayar ama ben TM2'den tercih yapacagim muhtemelen. Sonux olarak yerimde olsaniz nereye giderdiniz?

Bende arkadaşlara katılıyorum + olarak TM-1 den Koç Ekonomiyi araştırabilirsin

bogazici siyaset bilimi ve uluslararası iliskiler

Rica ederim ancak tek tercih biraz risk degil mi? En azindan 2. 3. ye Koc ve Bilkent Uluslarasi yazsan? Mazallah siralaman cok cok iyi ama cok tercih olur Bogazici'ne, ortada kalirsin. :/

Yok hocam alta yazarim 3-5 okul da tek tercih dedigim tek hedef yani...

Xbox one Elturco41
  • Koç veya Bilkent hukuk, bence o puanla boğaziçi bile olsa Siyaset'e gitmeyin derim.Siyaset'ten mezun olunca iş sahibi olmazsınız ama hukuktan mezun olunca avukat olursunuz.Siyaset'te devlete bağımlısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 3 Temmuz 2013; 10:34:45 >

kesinlikle iyi bir hukuk fakültesine giderdim tebrikler

• Hocam ben bounda kimya okuyorum fakat çevremin neredeyse yarısından fazlasını iktisatçılar ve siyasalcılar oluşturuyo okumaktan bıkmam sürekli makaleler,kitaplar (hem türkçe hem ingilizce) okuyabilirim diyosan boun siyasal senin için biçilmiş kaftan olur ayrıyeten okulda edineceğin çevreyi de büyük çoğunlukla robert kolej,istanbul erkek ve galatasaray gibi liselerden mezun ciddi anlamda kültür seviyesine sahip insanlar oluşturacak ve yine edineceğin çevrenin çoğu ilerde çok büyük ihtimalle kilit noktalarda olacak ayrıyeten siyasal istiyorsan yani kafanda varsa daha kaliteli bir eğitim belki diyemem ama daha kaliteli bir ortam bulamayabilirsin diğer üniversitelerde okulu gel gör ortamın kalitesini gör zaten elin tercih formunda boğaziçine gidecek emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: sozyurt

Hocam ben bounda kimya okuyorum fakat çevremin neredeyse yarısından fazlasını iktisatçılar ve siyasalcılar oluşturuyo okumaktan bıkmam sürekli makaleler,kitaplar (hem türkçe hem ingilizce) okuyabilirim diyosan boun siyasal senin için biçilmiş kaftan olur ayrıyeten okulda edineceğin çevreyi de büyük çoğunlukla robert kolej,istanbul erkek ve galatasaray gibi liselerden mezun ciddi anlamda kültür seviyesine sahip insanlar oluşturacak ve yine edineceğin çevrenin çoğu ilerde çok büyük ihtimalle kilit noktalarda olacak ayrıyeten siyasal istiyorsan yani kafanda varsa daha kaliteli bir eğitim belki diyemem ama daha kaliteli bir ortam bulamayabilirsin diğer üniversitelerde okulu gel gör ortamın kalitesini gör zaten elin tercih formunda boğaziçine gidecek emin ol

Hocam bolum benim icin tam bicilmis kaftan, ve cevre konusunda haklisin cevreye de cok onem veriyorum.

be46:
    Belli bir meslek vermese de kendini gelistirdiginde devletin, medyanin, uluslararasi kuruluslarin, ozel sektorun herr alaninda calisilabiliyor dis isleriyle sinirlamamak lazim bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francis Underwood -- 3 Temmuz 2013; 15:09:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: havadakileylek

Bence Bogazici'nin diger iibf bolumlerini de dusunmelisin. Hatta bence ilerde en faydali olacak olani Bogazici Isletmedir bana gore. Tebrik ederim ayrica.

Iktisadi bolumlerden hic hoslanmamisimdir.

• Hocam en üstede bou yazma Galatasaray Hukuk, Koç Hukukuda yaz çek ayrıcalıklı bölüm ve okullar ben senin yerinde olsam SABANCI ÜNİVERSİTESİ Yönetim Bilimleri Programlarına (İngilizce)(Tam Burslu) giderdim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.