Şimdi Ara

Yerel Hakemlik?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite öğrencisiyim. Bir arkadaşım yerel hakemlik yapıyordu(şuan onla iletişim kuramıyorum) geçen sene istanbulda. Bende şuan İzmir'de okuyorum. Öğrenci adama hem 3-5 birşey gelsin hemde spor olsun diye yerel hakemlik yapmak istiyorum. Merak ettiğim şu:

Yerel hakemlik yapmak için nasıl bir yol izlemeli?
    Şartları neler?
    Ücretler nasıl?
    Çalışma süreleri ne kadar?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Hakemlikle ilgili sunu biliyorum. Yukselme isi tamamen torpil. Ust duzeydeki kisilerin(seni bi kademe yukari alacak olan sahislarin) bir isini goremezsen diplomatik, kaymakamlik, belediye isleri gibi oldugun yerde kalirsin. Cok net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski staj yaptığım yerde çalışan mesai arkadaşım amatör ligde hakemdi. Her yönettiği maç için 200 lira para alıyordu. Haftanın bazı günleri konferans veriyorlardı akşam saatlerinde ona gidiyordu. Bide yönettiği maça göre not alıyordu. Bi ara 2. ligde yan hakem olmuştu 500 lira almıştı hepimize yemek ısmarlamıştı
  • nasıl hakem olabiliriz.

• Ben soyliyim size bende hakemim internetten basvuru yapiyosunuz 5-10 lira tarzi bi kayit parasi var sonra size tarih veriyolar 1 hafta kadar egitim aliyosunuz bu egitimin sonunda yazili ve aktif sinav yapiyolar neyse bu kisimlar kolay futbol ilgisi olan biri cok rahat gecer sonra hakemlik belgeniz cikiyo . Mac olayi soyle size mac teklifi geliyo siz kabul ediyosnuz yada etmiyosnuz ilk maclar genelde halisaha tarzi kucuk sahalarda u 13 u18 tarzi maclar bu maclardan gelen para mac basi 20 lirayi gecmez sonra 1 yil icinde sinif atliyosunuz eger atlayamazsaniz 1 yil icinde bidaha atlayamazsiniz hep bu kiytirik maclara verirler . Atlarsaniz bolge hakemi olabiliyosunuz alt liglerde mac yonetmeye baslayip yukseliyosunuz bu maclarda az cok para geliyo 100-200 macin degeri fazlaysa geliride fazla misal fb gs derbisi 3000 liradan assagi olmuyo .torpil falaN uydurma seyler sizi izleyen kurul var puan veriyolar ona gore seviye atliyosujuz

• bilgiler için teşekkür ettim baharda başvururum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.