Şimdi Ara

yerel disk d sürücüsü logosu nasıl değişir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerel disk d logosu infared logosu olmuş çift tıklayınca uzak bağlantı açmak istiyor sağ tuş aç dediğimde d yi acıyor bu logoyu nasıl değiştiririm. artık d ye her çift tıkladığımda infared uzak erişim bağlammaya çalışıyor

• garip

neroyu aç d nin ana dizininde boşta duran gizli dosyaları sil

not nero sistem dosyalarını görebiliyor
  • Bi süre sonra gidiyo geçen uzak masaüstü bağlantısı kurmaya çalışırken benim de başıma geldi, sonra bi de açtım kaybolmuş Ya da ben bilmediğim bişiler yaptım ama sanırım kendiliğinden gitti
  • Bendede de benzer bir sorun var. Hard diskim C-E ve F olmak üzere üç parti F olan sürücünün görüntü resmini nasıl değiştiririm?
  • sürücü simgelerinin değişmesi autorun.inf dosyasının bir sekilde cdden diske kopyalanması sonucu değişir. Diskin root dizininde yani ana dizinde autorun.inf dosyasında tanımlı olan icon= a.ico gibi bir "a.ico" resim dosyası sürücünün simgesi olur. Sürücü simgesi değiştirmek için dediğim gibi ana dizine autorun.inf atıp resmi tanımlamalısınız tabi simgenin aktiflesmesi için restart gerekiyor. Simgeyi düzeltmek içinde autorun.inf ve bilmemne.ico dosyasını silip restart atmanız yeterli olacaktır...
  • quote:

>Başlat
    >>Çalıştır
    >>>Aç Kutusuna "regsvr32 /i shell32.dll" yazın ve "tamam" deyin.

hocam bunu bir denermisin???

bnedede benzeri bi sorun vardı bu şekilde hallettim....

beytepe adlı arkadas yardım eetti sağolsun::
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy2

sürücü simgelerinin değişmesi autorun.inf dosyasının bir sekilde cdden diske kopyalanması sonucu değişir. Diskin root dizininde yani ana dizinde autorun.inf dosyasında tanımlı olan icon= a.ico gibi bir "a.ico" resim dosyası sürücünün simgesi olur. Sürücü simgesi değiştirmek için dediğim gibi ana dizine autorun.inf atıp resmi tanımlamalısınız tabi simgenin aktiflesmesi için restart gerekiyor. Simgeyi düzeltmek içinde autorun.inf ve bilmemne.ico dosyasını silip restart atmanız yeterli olacaktır...

Dediğin gibi F klasörünün içerisinde ki autorun.inf dosyası vardı.Şimdi onu sildim restart yaptım sorun düzeldi.

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.