Şimdi Ara

Yerel disk D içindekileri göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerel disk D'deki verilerim duruyor ama göremiyorum ancak klasörün ismini D'ye girdikten sonra yazarsam öyle girebiliyorum. Gizli dosyaları açsam dahi göremiyorum...

• aynı sorun bende de var başlat- denetim masası - ağ ve internet bağlantıları- kablosuz ağ kur sihirbazı.
    Burdan kablosuz ağ kurdum ancak Yerel disk D ye kurmuşum disk d nin içindeki her şey kayboldu 70 gigabayt vardı şimdi hiçbirşey yok özellikler dediğimde boyut görünüyo fakat içindekilere ulaşılamıyor. Disk d nin görünümü de değişti flash bellek görünümü oldu. bende ulaşamıyorum..
  • evet doğru bende ondan olduğunu tahmin ediyorum zaten ama sorunu çözümü ne ben çözüyorum ama xp de çözemedim diğer pc de vistada bi defa çözdüm işe yaramadı yene belirdi bir gün sonrra yine çözdüm sorunu bakalım şimdi ne olacak..
  • bide ben bu bilgisayarların ikisine de format attım format sorunu çözmüyor..... birine vista kurdum olmadı diğerine xp kurdum yine olmadı
  • başlat
    çalıştır
    cmd
    D: enter yaparak D sürücüsüne gelelim
    attrib -h -s /d /s *.*
    komutunu girerek bekleyiniz
  • saolasın arkadaşım inşallah işe yarar....
  • Ben denin içine girmenin yolunu araştırarak buldum fakat. Bu sefer de içinde ki hiçbirşeyi açmıyor açmıyo içindeki videoları filan açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhayal_etx -- 5 Eylül 2010; 12:58:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar yokmu yardımcı olcak birileri.... Verilerim var kurtarılacak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.