Bildirim
yerel disk c deki bir dosyayı silme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: meşkur pesimist
arkadaşlar merhaba.
yerel disk c de bulunan bir dosyayı silmek istiyorum ama silinmiyor.
sağ tıklayıp özelliklere ordanda izinlere girip izin ver dediğimde hata veriyor.
nasıl silebilirim bilgi verebilecek olan var mı?
Silmek istediğim dosya;
dllhost.exe
win7 kullanıyorsan winloger indir ve kilitler aç ve yine aynı programı kapatmadan sil dedin mi aaa yok diyeceksin:) -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Orijinalden alıntı: meşkur pesimist
arkadaşlar merhaba.
yerel disk c de bulunan bir dosyayı silmek istiyorum ama silinmiyor.
sağ tıklayıp özelliklere ordanda izinlere girip izin ver dediğimde hata veriyor.
nasıl silebilirim bilgi verebilecek olan var mı?
Silmek istediğim dosya;
dllhost.exe
win7 kullanıyorsan winloger indir ve kilitler aç ve yine aynı programı kapatmadan sil dedin mi aaa yok diyeceksin:)
program kullanmadan silmek mümkün mü ? -
malesef ben win7 de kaldırmaya çalıştım çok ama lisanslılarda sisdeme silinemeyen .dll yazılım kalıyor ve bu program rahatça kaldırıyorum.... -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
malesef ben win7 de kaldırmaya çalıştım çok ama lisanslılarda sisdeme silinemeyen .dll yazılım kalıyor ve bu program rahatça kaldırıyorum....
peki teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- telefon neden kasar
- amd freesync nedir
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X