Şimdi Ara

yer : Kocaeli , adsl : berbat durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende mi sorun var yoksa telekomda mı sorun var bilmiyorum ama internet berbat durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 6 Eylül 2007; 15:19:01 >

• bende kocaelindeyim yurtdışı berbat sende bir sorun yok.
  • hocam 150kb/s diyor, hangi paketi kullanıyorsun, 2048 mi ?
  • şuanda bağlantım 2048 / 512 oldu 4096'dıydı düşüttürdü berbat bağlantı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

hocam 150kb/s diyor, hangi paketi kullanıyorsun, 2048 mi ?

1024 sınırsız , 800 küsürlerde olması lazım normal şartlar altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 6 Eylül 2007; 16:16:07 >
  • Bende kocaelindeyim aynı berbatlık bendede mevcut. İstanbul a 223 ms ping değeri verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyfluthrin

Bende kocaelindeyim aynı berbatlık bendede mevcut. İstanbul a 223 ms ping değeri verdi

bende de o civarlarda çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul-üsküdar durum berbatın altında 1024 ile ortalam download hızı 20-30 kB(rapid share,filefactory)...
    eylül ayına girdiğimizden beri böle,ağustos ayında 60-100 kb ile indiriyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 6 Eylül 2007; 17:08:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytax

istanbul-üsküdar durum berbatın altında 1024 ile ortalam download hızı 20-30 kB(rapid share,filefactory)...
    eylül ayına girdiğimizden beri böle,ağustos ayında 60-100 kb ile indiriyordum

1 2 gün öncesine kadar çok fazla sorun yoktu ama şu 1 2 gündür 20 kb larda sürünüyor
  • istanbul-bayrampaşa sanırım ülke genelinde yurtdışı bağlantılar sıkışmış durumda. Gametrailers sitesinden maximum 50k ile indirebiliyorum 2mbit ile. Arka arkaya 7 video açtım yükleniyor ama hız değişmedi. Normalde 200k olması lazımken 50k . Sanki 50k ya limitlenmiş. Trafik çoğun anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

istanbul-bayrampaşa sanırım ülke genelinde yurtdışı bağlantılar sıkışmış durumda. Gametrailers sitesinden maximum 50k ile indirebiliyorum 2mbit ile. Arka arkaya 7 video açtım yükleniyor ama hız değişmedi. Normalde 200k olması lazımken 50k . Sanki 50k ya limitlenmiş. Trafik çoğun anlaşılan.

50k yine iyi ben 20 30'un üstünü göremiyorum yurt dışı bağlantılarda
  • İlk defa bende de sorun var. Ne bu internetin hali hiçbir zaman hızdan şikayet etmemiştim, yani hiç sorun olmamıştı. İzmir/Karşıyaka tarafındayım ve bugün itibariyle rezalet bir hız. Her zaman 105 ile çektiğim serverdan (Gametrailers.com) 52 ile çekiyor şimdi ya deli olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Eylül 2007; 18:08:03 >
  • Kocaelindeyim bende.Sabah 9,30 da bağlantı gitti ve şu anda 18,00 anca bağlantı geldi.4440375 ulaşamadık bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackforreal

Kocaelindeyim bende.Sabah 9,30 da bağlantı gitti ve şu anda 18,00 anca bağlantı geldi.4440375 ulaşamadık bile..

bi aralar bende de kopma yaşandı ama uzun sürmedi 10 dakikada felan geldi
  • TRKY-DnsAyar programını kurduktan sonra en azından siteleri 1 kerede açabilir hale geldi bağlantım
    yavaşlık konusunda yapacak bişey yok kocaelideyim tarifeler değiştiğinden beri bağlantı hep kötü
  • Ben de Kocaeli merkezdeyim ve ne evde (1024k) ne de işyerinde (4096k) herhangi bir sorun yaşamadım, pingi bilemiyorum ama bağlantı hızı olması gerektiği gibi.
  • 1024 hıza göre 150 kb/s çok güzel, neden yavaş diyorsunki, bende de 1024 hız var 100-110 arası indiriyorum genelde.yer-kocaeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

1024 hıza göre 150 kb/s çok güzel, neden yavaş diyorsunki, bende de 1024 hız var 100-110 arası indiriyorum genelde.yer-kocaeli

Arkadaşım söylediğin şey farklı şimdi anlatmak uzun iş(yanlış anlama) normalde 800 lerde olur 1024 ile indirmedeki kb ile farklı bir birim o.
  • benim iyice moralim bozuldu. sürekli sunucu kopması oluyor.hadi torrent e öğreniyim dedim.baktım 4kb dan yukarı çıkmıyor.kalan süre ise tam 335gün 18 saat.
  • Akşam üzeri hız berbattı, yeni yeni kendine geliyor. Yer: Çorlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.