Şimdi Ara

yer çekimi olmayan bölüm :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    magaranın içine girdim sonra işte japon adamı oldurduk bitane kız vardi o helikoptere atladi gittiler
    namussuzlar benı orda biraktilar
    sonra asansor yere düştü zar zor bi delik buldum ilerledim sonra otomatik bi kapi acildi içeri daldim Save yapti otomatik.

içeri girdigimde yer cekimi yok havadayim.
    üst tarafta cam'dan yapilmiş bi tünel var. az once matrix filmindeki canavarlardan bitane gördüm o tünelin içinde ilerliyodu.

fakat ben napicam orda hic bilgim ve çarem kalmadi.
    o tüneli havayamı ucurucam? zaten radarda sistem dışı
    bi yardim pls.

SS.

• dostum bölüm boyunca hiçbirşeyi havaya uçuramazsın hiç ümitlenme :D
    bölümü tam olarak anlatmak imkansız nerdeyse ama zaten gidilecek alternatif yollar yok hep sadece bir yerden gidebiliyorsun. Tünellerden bölüm sonuna kadar devam edeceksin. O matrix canavarlarına gelince pelerin ile ilerlersen görmezler ama en ufak bir ses çıkardığın gibi seni hemen görüyorlar üstelik oldukçada hızlılar.
    Diyebileceğim bu kadar pek yardımcı olmadığını farkındayım ama kimse bundan açık yazamaz o bölümü sanırım. Kolay gelsin
  • ya tmm bende biliyorum bölüm havaya ucmaz zaten oyle bi şansim yok elimdeki bütün silahlar gitti. benı yakalamişlardi.
    neyse
    ben o tünelin icinde deilim ki? alt taraftayim. tünelin içinde olsam tamam belki bişeyler yaparimda burda napicam onu anlamadim
  • dostum hatırladığım kadarı ile resimlerdeki yerde ileri doğru ilerleyip ileriden bir delikten felan geçiyodun o canavarlardan uzak durarak etrafı araştır geçişi bulursun
  • hmmm işte ilerde bi kapi gibi delik varda acilmiyor orasi
  • tmmdir gectim arakdasim saol geri gelip sag tarafta bitane acik yer varmiş ordan daldim içeri.
    şimdi daha farkli bi yerdeyim. garip bi yer 4 tane o canavardan öldürdüm denizkızı gibi yaratiklardan galiba onlarin ana bölgsindeyim böyle kendilerine özgü bilgisayarlari var orda bitane delik var fakat gecemiyorum ordan sürekli hava üflüyo dısari atiyo yanlarinda ufak delikler var fakat olmadi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak bu güzel oldu dur bi videoyu izliyim
    sanırım oyunun %70lerinde filanim
  • ben bölümde bekledim ben herşey kendiliğinden ortaya çıktı ben birazda oyunlarda çok dikkatli oluyorım her köşelye gidiyorum onun için hiç zorlanmadım ama size bi soru prophet nerden çıkıyo ben o filmi izlemedim yanımıza nasıl geliyor yazarsanız sevinirim
  • bnder buRda taKilDim KAldim:D GEçemiom ya:D
  • Neyi havaya uçuruyorsun yavaş. sadece çıkmaya bak
  • çoooooooook zor sinir yaptım şimdi
    akşam geçeyim de saçma biraz yani yerçekimi yok ve ufacık alan bul bulabilrsen yolu
  • arkadaşlar zaten türkçe ise arada bir bizim adam konuşuyo onu iyi dinleyin ipucu falan da veriyor
  • bilgisayarlı yerdeysen hala o kapılar belirli aralıklarla acılıo ve kademe kademe ilerleyebiliosun
  • devamlı konuşup tiyo veriyolar zaten. ben bu blümde adamı dinleyerek ve kafama gre açık yerlerden girerek geçtim.ama oyunun en sıkıcı bölümü olduğunu söyleyebilirim benim pek hoşuma gitmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.