Teğmen
04 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Arkadaşlar..

Aranızda Rust oynayan arkadaşlarımız varsa Pixel Plus Network olarak sadece yayıncılara özel bir sunucu açtık partnerimiz olsun olmasın farketmez yayıncı olan her arkadaşımıza yerimiz var..

Herkese gelişme imkanı sağlamak ve daha eğlenceli bir ortak oluşturmak için ilk 1-2 hafta sunucumuzda oyuncuların birbirlerine yada birbirlerinin kalelerine saldırmaları yasaklanacak ve daha sonra asıl eğlence başlayacak..

Bu oyunu da çeken yayıncı arkadaşlarımız varsa benimle iletişime geçebilir. Yarınki global VIPE'tan sonra başlıyoruz...

Steam ID: Live On GameTV
Merhaba arkadaşlar..

Dün gece oyuna girdiğimde bir arkadaşım beni aradı ve acil onun oturumuna geçmemi maymunun tekinin para dağıttığını söyledi..

Oyuna katıldığımda karakteri maymun olan adam hala oradaydı ama para dağıtmayı bitirmişti yarım saatten fazla süre arkasından bir saniye ayrılmadık tekrar dağıtır diye ama dağıtmadı arkadaşım adamdan milyon dolarlar aldı ve şimdi jetten tutun da en pahalı arabalara kadar her şeyi var. Arkadaşım adam ateş ettiğinde 40 bin dolarlık poşetler attığını ve onların da sadece topladığını söyledi.

Adamın peşinde olduğumuz bu yarım saat içinde adam bindiği her aracı uçurdu, ışınladı, girilmeyen binalara girdi, bir anda araçların renklerini istediği gibi değiştirdi vs vs vs..

O kadar oynayıp doğru dürüst para yapamamışken oradan da para alamayınca acayip gıcık oldum adeta oyundan soğudum o derece :)

Bu glitch midir hack midir artık ne halt ise nasıl yapılıyor yada en azından nedir bilen var mı ?

Web:www.zekikaynak.com.tr - Skype: zekikaynak@outlook.com - Gsm: 0 543 848 44 11

TASARIMLARIMDAN BAZILARI
Daha Falzası İçin Web Sitemi Ziyaret Edebilirsiniz.

Ödeme Enpara - Garanti - Kuveyt Türk Teslimat Max. 24 Saat
Arkadaşlar bir projemiz için isim arayışındayız.

İngilizce kolay, akılda kalıcı, kulağa hoş gelen bir isme ihtiyacımız var. Bir çeşit network olacak ama network kelimesini markada kullanmak istemiyoruz.

Creative, media, pixel, play vs gibi multimedya öğleri içerebilir ayrıca mediaplanet vs gibi birşey de olabilir. Yaratıcı bir isim işte..

Şimdiden sağolun..
Arkadaşlar birisi bana bir R10 davetiyesi verebilir mi ara tara bir hal oldum mail atıp kendimi tanıtıp istedim yine olmadı elinde olan varsa bana davetiye gönderebilir mi acaba ?

iletisim@zekikaynak.com.tr

adresine gönderebilirse elinde olan çok sevinirim.

teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Bir sorunuma çözüm ararken buldum burayı öncellikle ellerinize sağlık..

Ben adobe premiere kullanmaya başladım ancak render ile ilgili büyük bir sorunum var dün akşam saat 7'de başladığım 4K Ultra HD video kurgumu render etmem tam 19 saat sonra sürdü.

Video 4K Ultra HD (3840 x 2160 px) kabul ediyorum biraz uzun sürmesi normal ama aşağı yukarı nerdeyse 1 gün sürüyor ve dosya boyutu 7.58 GB.. Üstelik video sadece 13 küsür dakika..

Aşağıda render etmek için kullandığım ayarları görebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim..

merhaba dükkanıma ürün eklemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bulamadım 2. el forumuna ürün ekliyorum ama dükkana ekle gibi bir buton vs bulunmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=7270&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

adresinden teknik destek istedim ama kimse sallamadı :)
merhaba dükkanıma ürün eklemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bulamadım 2. el forumuna ürün ekliyorum ama dükkana ekle gibi bir buton vs bulunmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=7270&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

adresinden teknik destek istedim ama kimse sallamadı :)
Arkdaşlar benim merak ettiğim bişey var.
Şimdi ttnet wifi noktalarından kullanıcı adı ve şifremiz ile hatta girdiğimizi varsayalım. Mesela ben evde 1 mbit sınırsız kullanıyorum ve bu şifre ile girdim. Wifide 1 mbit mi oluyo yada 8 mbit sınırsız kullanıyorsam wifi de 8 mbit mi oluyo. Bu servisin hızı ne acaba bilen açıklarsa sevinirim.
Birde wifi için ayrıca bir ücret yansıtılıyor mu acaba?

Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

Herkese iyi bayramlar bu arada.
Merhaba ardaşlar. Benim gibi birçok kişi kablosuz internet kullanmak için alışveriş merkezleri ve cafelere gidiyor.
Ben şahsen Mado'yu seçiyorum çünkü 4mbit bağlantı ile 460 kb ile download yapıyor.
Sizlerde özellikle istanbulda hangi alışveriş merkezi hangi cafede kaç mbit wifi kullanabildiğinizi paylaşırsanız eminim çok işe yarayacaktır.
Hakkında
Meslek: Grafik Tasarımcı
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim: CepX - Bozbirik - coldfire3
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Türk Telekom
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Takım
Galatasaray
TV
Samsung Smart TV
Motosiklet
Honda
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 313
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 8.037 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.