Bildirim
Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer..
takibin için ve bilgi için sağol şimdi güncelliyorum -
Keşke kablosuz kulaklıklarla müzik keyfi yapabileceğimiz dock bağlantılı bir bluetooth aparatı çıkartsalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 5 Mart 2011; 22:40:50 > -
üstad süpre bir haber.
bilgi için teşekkürler.hemen yaptım.
başka ne var yeni sürümde diye release not aradım nette ama bulamadım.
kapatma olayı yeter gerçi ama merak ediyo insan.kendimiz bulcaz artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer..
-
guncelleme sozlesmesi cikinca yaziyordu orada
kapama ve 1-2 madde daha vardi dgerleri bug fixes felandi galb -
buldum
ilgililere duyurulur.
iPod nano (6th generation): Software update version 1.1 changes
http://support.apple.com/kb/HT4531http://suppor -
Harika bir tasarım -
Ürün gayet hoş da, arkadaşlar şunu merak ediyorum. Önceki jenerasonlarda bulunan, ürünü sallayınca şarkı değiştirme özelliği bunda da var mı? Zira benim çok işime yarayacak. -
sallayarak sarki degisimi var,bnm sormak istedigim 1.1 de sar eskisi gibi gitmiyor hic memnun degilim.. tek dis kalsa uyari versr bile o bile bayagi goturuyordu,smd 10dk icinde kapaniyor,downgrade yapamaz miyim? -
Okuyan ve kopya çeken arkadaşlar için biçilmiş kafdan (iwatchz ile birlikte). Ah ben lisedeyken çıkacaktı ki bu ürün. Yazarmıydım küçük kağıtlara :d -
cihaz iphone destekliyormu acaba ?
müzik dinlerken bir diğer yanda iphone 4 çalsa desteklermi ?? -
Çok tatlı ya hala alamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: rumi
cihaz iphone destekliyormu acaba ?
müzik dinlerken bir diğer yanda iphone 4 çalsa desteklermi ??
anlamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: flow
3 gündür kullanıyorum burdaki fiyat cok yüksek abd den aldım 140 dolar vergiler dahil (8gb)
ses kalitesi diğer i-podllara göre çok başarılı
radyo frekanslarını cok iyi yakalıyor (herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsiniz)
ekran hassasiyeti çok başarılı
ancak fotoğraf ekleyemedim bir türlü yapabilen varsa anlatabilir mi ? =)
en azından TR daki ipod touch 4 8 gb lık fiyata yakın değilmiş , apple nin İLGİNÇ bir cihazı daha diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: major24
Okuyan ve kopya çeken arkadaşlar için biçilmiş kafdan (iwatchz ile birlikte). Ah ben lisedeyken çıkacaktı ki bu ürün. Yazarmıydım küçük kağıtlara :d
abi cok sagol ufkumu actın resmen. yarın alıyorum bı tane finallerde geldi zaten -
Cihazda Alarm yok fakat Geri sayım sayacı var. İpodunuzu ses sitemine bağlar ve süre dolduğunda "Alarm" sesi çıkartma seçeneğini seçerseniz yaklaşık 25-30 sn ses çıkarıyor.
Bir diğer özellik radyo ve müzikçalardayken Büyük düğmeye 2 kere basınca parça değişiyor yada kanal atlıyor.
Genius özelliğini kullanabilen kişiler var ise Ayrıntılı olarak anlatabilirler ise sevinirim. Bu özelliği kullanamayan çok sayıda kullanıcı var malesef. -
genius için bütün şarkılarının taglarının doğru olması ve 600 den fazla şarkın olması gerekiyor. sonra itunestan genius a kayıt olup,yukarıdaki store sekmesinden update genius a tıklıyorsun. -
adamın biri teknosa'da buna gayet güzel deyip 4. nesil touch'a boşver bunu dedi. acayip içerledim yahu. bu da gayet iyi bir alet ama Touch'ın eline su dökemez kanımca. -
Arkadaşlar şimdi bu cihazın 0 ı kaça acaba 500 lira civarı falansa touch almak daha mantıklı değilmidir ?
bunu tasarımına hayran kaldım en kısa zamanda almayı düşünüyorumda fiyatı söylerseniz sevinirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X