Şimdi Ara

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oldu,koşu yaparken habire yere düşüyordu..

Yepyeni tasarımıyla 6.Nesil iPod Nano; artık Multi-Touch destekliyor

• update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer..

takibin için ve bilgi için sağol şimdi güncelliyorum
  • Keşke kablosuz kulaklıklarla müzik keyfi yapabileceğimiz dock bağlantılı bir bluetooth aparatı çıkartsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 5 Mart 2011; 22:40:50 >
  • üstad süpre bir haber.

bilgi için teşekkürler.hemen yaptım.

başka ne var yeni sürümde diye release not aradım nette ama bulamadım.

kapatma olayı yeter gerçi ama merak ediyo insan.kendimiz bulcaz artık :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

update gelmiş 1.1, kapama tusuna uzun basınca kapanıyor bu sefer..
  • guncelleme sozlesmesi cikinca yaziyordu orada
    kapama ve 1-2 madde daha vardi dgerleri bug fixes felandi galb
  • buldum

ilgililere duyurulur.

iPod nano (6th generation): Software update version 1.1 changes

http://support.apple.com/kb/HT4531http://suppor
  • Harika bir tasarım
  • Ürün gayet hoş da, arkadaşlar şunu merak ediyorum. Önceki jenerasonlarda bulunan, ürünü sallayınca şarkı değiştirme özelliği bunda da var mı? Zira benim çok işime yarayacak.
  • sallayarak sarki degisimi var,bnm sormak istedigim 1.1 de sar eskisi gibi gitmiyor hic memnun degilim.. tek dis kalsa uyari versr bile o bile bayagi goturuyordu,smd 10dk icinde kapaniyor,downgrade yapamaz miyim?
  • Okuyan ve kopya çeken arkadaşlar için biçilmiş kafdan (iwatchz ile birlikte). Ah ben lisedeyken çıkacaktı ki bu ürün. Yazarmıydım küçük kağıtlara :d
  • cihaz iphone destekliyormu acaba ?

müzik dinlerken bir diğer yanda iphone 4 çalsa desteklermi ??
  • Çok tatlı ya hala alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi
    cihaz iphone destekliyormu acaba ?

müzik dinlerken bir diğer yanda iphone 4 çalsa desteklermi ??

anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

3 gündür kullanıyorum burdaki fiyat cok yüksek abd den aldım 140 dolar vergiler dahil (8gb)

ses kalitesi diğer i-podllara göre çok başarılı
    radyo frekanslarını cok iyi yakalıyor (herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsiniz)
    ekran hassasiyeti çok başarılı

ancak fotoğraf ekleyemedim bir türlü yapabilen varsa anlatabilir mi ? =)

en azından TR daki ipod touch 4 8 gb lık fiyata yakın değilmiş , apple nin İLGİNÇ bir cihazı daha diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Okuyan ve kopya çeken arkadaşlar için biçilmiş kafdan (iwatchz ile birlikte). Ah ben lisedeyken çıkacaktı ki bu ürün. Yazarmıydım küçük kağıtlara :d

abi cok sagol ufkumu actın resmen. yarın alıyorum bı tane finallerde geldi zaten
  • Cihazda Alarm yok fakat Geri sayım sayacı var. İpodunuzu ses sitemine bağlar ve süre dolduğunda "Alarm" sesi çıkartma seçeneğini seçerseniz yaklaşık 25-30 sn ses çıkarıyor.
    Bir diğer özellik radyo ve müzikçalardayken Büyük düğmeye 2 kere basınca parça değişiyor yada kanal atlıyor.

Genius özelliğini kullanabilen kişiler var ise Ayrıntılı olarak anlatabilirler ise sevinirim. Bu özelliği kullanamayan çok sayıda kullanıcı var malesef.
  • genius için bütün şarkılarının taglarının doğru olması ve 600 den fazla şarkın olması gerekiyor. sonra itunestan genius a kayıt olup,yukarıdaki store sekmesinden update genius a tıklıyorsun.
  • adamın biri teknosa'da buna gayet güzel deyip 4. nesil touch'a boşver bunu dedi. acayip içerledim yahu. bu da gayet iyi bir alet ama Touch'ın eline su dökemez kanımca.
  • Arkadaşlar şimdi bu cihazın 0 ı kaça acaba 500 lira civarı falansa touch almak daha mantıklı değilmidir ?
    bunu tasarımına hayran kaldım en kısa zamanda almayı düşünüyorumda fiyatı söylerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.