Şimdi Ara

Yepyeni Bomba Telefonlar OnePlus+ Jiayu G6+ ve G4S iocean x8 Thl 5000 iNew V3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
10
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yepyeni Bomba Ürünler Geldi
    Stok güncel durum 08.09.2014 düzeltilmiştir.
    OnePlus+
    OnePlus One 64 Gb = 1200 TL (Gelen Stok : 2 * Kalan : 0) Stok Bitmiştir. @haLiLx arkadaşımız almıştır hayırlı olsun.
    OnePlus One 16 Gb = 1100 TL (Gelen Stok : 2 * Kalan : 0) Stok Bitmiştir. @victory3301 arkadaşımız almıştır hayırlı olsun.

Jiayu G6+ = 950 TL den 850 ye indirim (Gelen Stok : 6 adet Kalan : 0) TÜKENDİ
    MTK6592 8 çekirdekli * 2 Gb Ram * 32 Gb Dahili Hafıza * 3500mAh Batarya
    5,7" FHD 1920*1080 Ekran (Gorilla Glass Ekran) * 13mp Arka Kamera * NFC * OTG
    156*8*79mm

Jiayu G4S = 650 TL (Gelen Stok : 2 Kalan : 0) TUKENDİ
    MTK6592 8 çekirdekli * 2 Gb Ram * 16 Gb Dahili Hafıza * 3000mAh Batarya
    4,7" HD 1280*720 Ekran * 13mp Arka Kamera

İocean x8 = 775 TL (Gelen Stok : 6 Kalan : 0) TÜKENDİ
    MTK6592 8 çekirdekli * 2 Gb Ram * 32 Gb Dahili Hafıza * 2650mAh Batarya
    5,7" FHD 1920*1080 Ekran (Gorilla Glass III Ekran) * 13mp Arka Kamera * NFC * OTG

THL 5000 = 850 (Gelen Stok : 8 Kalan : 0) (Siyah) TÜKENDİ
    MTK6592T 8 çekirdekli * 2 Gb Ram * 16 Gb Dahili Hafıza * 5000mAh Batarya
    5" FHD 1920*1080 Ekran (Gorilla Glass Ekran) * 13mp Arka Kamera * NFC * OTG

İnew V3 = 525 (Gelen Stok : 10 Kalan : 0) TÜKENDİ
    MTK6582 4 çekirdekli * 1 Gb Ram * 16 Gb Dahili Hafıza
    5" HD 1280*720 Ekran (Gorilla Glass Ekran) * 13mp Arka Kamera * NFC * OTG

Satış Fiyatlarımız Nakit Fiyatıdır. Ödeme yöntemi önce hesaba yatırma sonra ürün aynı gün kargo edilir.
    Diğer ödeme yöntemleri (SanalPazar Sahibinden gibi) tanıdık veya bölge durumuna göre görüşülebilir.
    Elden Teslimat için Mersin veya İstanbul Ümraniye olabilir

Not : OnePlus+ ürünler sadece 1 kez çalıştırılıp kontrol edilmiştir. Hat takılmamıştır. Sıfır kutusundadır.

Lütfen İlanı Kirletecek Konuşmalar Yapmayın, Şahsi Soru - fikir ve düşüncelerinizi PM atabilirsiniz elimden
    geldiğince sizlere yardımcı olurum

Resimler :
    OnePlus
    http://i.hizliresim.com/jzagXr.jpg

G6+
    http://i.hizliresim.com/X2jMXk.jpg

G4S
    http://i.hizliresim.com/Gbgmyr.jpg

İocean X8
    http://i.hizliresim.com/72pa6N.jpg

Thl 5000
    http://i.hizliresim.com/JdMZQJ.jpg

iNew V3
    http://i.hizliresim.com/rYa513.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali7 -- 9 Eylül 2014; 19:05:56 >

• biri şu g4s'i uygun fiyata verse direkt alacağım da işte... tamam, kar edin, kar koyun elbette ama 150-200 lira neyin nesidir yahu? el insaf!
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

biri şu g4s'i uygun fiyata verse direkt alacağım da işte... tamam, kar edin, kar koyun elbette ama 150-200 lira neyin nesidir yahu? el insaf!

kardeş 150-200 kazandırsa bu ürünler ammenna haklısın diyeceğim ama öyle değil
    bu ürünler PTT yolu ile gelmiyor. bu durumu göz önünde bulundurun, arada bir çok durum için masraf ödeniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemali7

quote:

biri şu g4s'i uygun fiyata verse direkt alacağım da işte... tamam, kar edin, kar koyun elbette ama 150-200 lira neyin nesidir yahu? el insaf!

bu ürünler PTT yolu ile gelmiyor. bu durumu göz önünde bulundurun, arada bir çok durum için masraf ödeniyor

hocam valla büyük karlar olduğu aşikar... demiyorum ki herkes 200 lira kazanıyor ama kar büyük yani.. sitemim sana değil, piyasayı bu derece yükseltenlere yanlış anlama.. geçen gün ilan görüyorum adam redmi note almış, 400 liraya satıyor.. sıfır hemdeşans işte ne diyebilirimki... neyse hayırlı satışlar ama umarım birileri daha bahsettiğim ilandaki gibi gerçekten uygun fiyatlara satar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemali7

quote:

hocam valla büyük karlar olduğu aşikar... demiyorum ki herkes 200 lira kazanıyor ama kar büyük yani.. sitemim sana değil, piyasayı bu derece yükseltenlere yanlış anlama.. geçen gün ilan görüyorum adam redmi note almış, 400 liraya satıyor.. sıfır hemdeşans işte ne diyebilirimki... neyse hayırlı satışlar ama umarım birileri daha bahsettiğim ilandaki gibi gerçekten uygun fiyatlara satar...

kardeş keşke ptt yolu ile gelse ucuza veririz ama o yolla gelmiyor
    kendi adıma söylüyorum çektiğim emeklerin karşılığı bile değil bundan emin ol

• Hocam taksit varmı sanalpazardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet taksit varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tertemiz Redmi Note 7s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay once lg g2 almamis olsam oneplusone i kesin alirdim. Bu arada cemal beyden 2 adet inew v3 siparisi verdim urunler kargolandi seri bir sekilde. Gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.hic bir supheniz olmasin. kendisi cok ilgili sagolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ;
    cemal beyden dün itibari ile oneplus one64 gb modelini aldım aynı şehirde olduğumuz için elden teslim aldım kendisi çok güvenilir ve çok sıcak kanlı bir satıcı sağolsun sanal pazar üzerinden yardımınıda sağladı muhabbetimizi ettik çayımızı içtik telefon alım satımını gerçekleştirdik teşekkürler cema bey tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLiLx

merhabalar ;
    cemal beyden dün itibari ile oneplus one64 gb modelini aldım aynı şehirde olduğumuz için elden teslim aldım kendisi çok güvenilir ve çok sıcak kanlı bir satıcı sağolsun sanal pazar üzerinden yardımınıda sağladı muhabbetimizi ettik çayımızı içtik telefon alım satımını gerçekleştirdik teşekkürler cema bey tekrardan

hayirli olsun Halil kardesim, gule gule kullan

Taksit soran arkadaslar ilandaki aciklamami dikkatli okurlarsa sanirim bir cevap vermis olurum.

urun almak isteyen ve taksit soran arkadaslar bana ozelden ulasabilir
    veya telf numaram 0 537 579 5977 den ulasip gorusebilirler
  • kapıda ödemeli kargo ile varmı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

kapıda ödemeli kargo ile varmı hocam

PTT kapida odeme fatura belgesi istiyor, malum bunlar turkiye kayitli cihazlar degil
    bu nedenle PTT ile gonderi yapamiyoruz

diger odeme konulari hakkinda beni arayip bilgi alabilirsiniz
  • Fiyat icin takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Fiyat icin takip

hangi urun icin takiptesiniz belirtin lutfen ve PM den ulasin yardimci olayim
  • x8 ve thl 5000 için takip

• takipte olan arkadaslara detayli bilgi verilmistir.
  • X8 ne kadar olur hocam ve renk beyaz mı pm den görüşelim 1 adedine talibim

• cemali7 kullanıcısına yanıt
    Pm

• THL 5000 takip
  • 2 Adet İOCEAN X8 için ödeme yapıldı kargolanmaları bekleniyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.