Şimdi Ara

Yep Yeni Programlar*Sürekli Güncellenir*(:)^Güncelleme!*21*! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
1
Favori
30.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • type it 4 me programini cozemedim , sanirim sms de calismiyor. Sanirim program soyle calisiyor; ordan bisiler yaziyorum mail diyince yazilan metinle beraber otomatik mail sayfasi geliyor, yoksa maile gelip u yazinca otomatik you atamiyor metne ,yada bu ozelligi ben bulamadim kullanan varmi?

birde rwallpaper da olmadi bende bunu kullanan varmi?
  • Evet daha önce yazdığım gibi bende Don't Play vardı ama Ringtonesda gözükmüyordu..Don't kelimesini Dont olarak değiştirince çıktı..
  • arkadaşlar ringtones ta "checkin and downloadin if needed" diye bir mesaj ve üstünde sürekli dönen çemberde duruyor 10dk dır ilerlemedi aynı sorunla karşılaşan varmı?? ayrıca bu neyi download ediyor onu anlamadım?
  • Ringtones 2.5 30 saniye idi falan ama en azından işe yarıyordu, sonradan çıkan 2.71, 2.72 ve 2.73 versiyonlarını bizzat denedim fakat çalıştıramadım, şükür ki 2.5 versiyonda yaptığım bir adet zil sesim halen daha aynen yerinde duruyor :)

Buarada telefonum 1.1.4
  • 2.73'te baya birşey yanilenmiş gayet güzel özellikler eklenmiş ama çalıştramadım hatta dondu telefon bakalım ne olacak

Nayse açıldı tekrar (Çok şükür)

2.73'te mesaj sesi yapma eklenmiş. (10-20sn'lik müzikleri)

Ayrıca microfonu kullanarak kaydettiğimiz sesleri ringtone yapma eklenmiş.

Daha birsürü şey var ama tam anlayamadım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 3 Nisan 2008; 23:16:41 >
  • Bir önceki sayfada yazmıştım;

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

.

Ringtones'un 2.71 versiyonu geldi.

Start Converting dedikten sonra;

. Use Song Library
    . Use Microphone
    . Get from internet (comming soon)
    . Delete Call Ringtones

seçenekleri geliyor.. Update ettiğinizde önceden yaptığınız zil sesleri de aynen duruyor..

Use Song Library veya Use Microphone dedikten sonra ise;

. Call Ringtones
    . SMS Ringtones geliyor, yani istersek arama, istersek mesaj sesi yapabiliyoruz :)

Preview
    Start
    Length ===>> 282 saniye arkadaşlar tam istediğiniz gibi :)
    Fade In
    Fade Out

Build Preview

.

Ancak devamında ben ve başka birkaç arkadaşın daha yazdığı üzere 2.5'ten sonra çıkan 2.71 de, 2.72 de, 2.73 de malesef düzgün çalışmıyor. Keşke 2.5'te kalsaymışsınız :)

• Adamlar üzelteceğiz diye bozuyormu yoksa

yanlız bunun kadar hızlı değişen bir program daha yok Düzeleceğine inanıyorum
  • eline saglik arkadasim super olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: egozkaya

eline saglik arkadasim super olmus

teşekkürler
  • bende diğer arkadaşlar gibi tebrik etmek istedim. süper paylaşım...

quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Güncellemeler yapılmıştır

•  Yep Yeni Programlar*Sürekli Güncellenir*(:)^Güncelleme!*21*!

ben bu resimdeki klavyedeki renklendirme olayını merak ettim...
  • arkadşalar rıngtone proıgramında tum mp3 ler gorunmuyor yanlız, sanatcı baslıgı olanlar goırunuor bu problemı nasıl aşabılırım ? mesela elımde coco cola.mp3 var bvunu nasıl gosterıcem programa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

arkadşalar rıngtone proıgramında tum mp3 ler gorunmuyor yanlız, sanatcı baslıgı olanlar goırunuor bu problemı nasıl aşabılırım ? mesela elımde coco cola**** var bvunu nasıl gosterıcem programa...

mp3'leri Albüm albüm gösteriyor. Hangi albüm içinde olduğunu bulmaya çalış

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

Yep Yeni Programlar*Sürekli Güncellenir*(:)^Güncelleme!*21*!

Bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ancak büyük ihtimalle Costimize programıyla yüklediği klavye ile değiştirmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 4 Nisan 2008; 20:33:01 >

• quote:

Ancak devamında ben ve başka birkaç arkadaşın daha yazdığı üzere 2.5'ten sonra çıkan 2.71 de, 2.72 de, 2.73 de malesef düzgün çalışmıyor. Keşke 2.5'te kalsaymışsınız :)

1.1.3'te 2.73 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde

1.1.4'e uyduramadılar demekki henüz..
  • Respring telefonu yeniden başlamıyor, sadece Springboard'u yeniden başlatıyor.
  • ben buldum deniycem, gerci buldugum dosya 111 icin benim alet 114 olurmu bilemiyorum... deneyip bilgileri veririm...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

arkadşalar rıngtone proıgramında tum mp3 ler gorunmuyor yanlız, sanatcı baslıgı olanlar goırunuor bu problemı nasıl aşabılırım ? mesela elımde coco cola**** var bvunu nasıl gosterıcem programa...

mp3'leri Albüm albüm gösteriyor. Hangi albüm içinde olduğunu bulmaya çalış

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

Bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ancak büyük ihtimalle Costimize programıyla yüklediği klavye ile değiştirmiştir

edit: denedim olmadı klavyenin kafası karıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 5 Nisan 2008; 16:13:39 >

• Benim telefonum 1.1.4 ve dün 2.73 ü yükledim hiç bir sorun çıkmadı...

quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

quote:

1.1.3'te 2.73 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde

1.1.4'e uyduramadılar demekki henüz..
  • ringtones 2.73 çalışmıyordu geçen güne kadar ama bir anda sorunsuz çalışmaya başladı. Ancak uyarmak isterim sms sesini değiştirdiğinizde iphone un orjinal seslerinden baştaki "3'lü ton" sesinin üstüne yazıyor. Onun için sms sesi oluşturmadan önce backup almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

ringtones 2.73 çalışmıyordu geçen güne kadar ama bir anda sorunsuz çalışmaya başladı. Ancak uyarmak isterim sms sesini değiştirdiğinizde iphone un orjinal seslerinden baştaki "3'lü ton" sesinin üstüne yazıyor. Onun için sms sesi oluşturmadan önce backup almanızı tavsiye ederim.

sorunsuz değiştiriyorsa Sorun yok..

• quote:

18
    HidePod
    Bu program sayesinde başkalarının görmesini istemediğiniz müziklerinizi ve videolarınızı bir hesap makinesinin içine gizliyebilirsiniz. (Yanlış işlere karışmayın ama) :))

SOURCE: thebigboss.org/repo.xml

programlar için çok teşekürler kardeş
    ilacı olsaydı çok güzel olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_21 -- 6 Nisan 2008; 1:46:26 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.