Şimdi Ara

Yenilenmiş iPhone 7 32 GB Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem yok. i6 iyice zorlamaya başladı beni. 2008 yılından beri iOS kullanıyorum kullanım kolaylığı ve alışkanlık sebebiyle tercihim iPhone olacak Android istemiyorum.

Sizce alınır mı 7, üzerine 2 nesil daha telefon çıktı ve 3. nesil de yolda.

Yenilenmiş telefon alan var mı daha önce? 1 yıl ithalatçı garanti var ama ne kadar güvenilir bu firma tartışılır...

• Yenilenmiş iphone ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Yenilenmiş iphone ne demek?
    Yenilenmiş Ürün Nedir?

Kontrolleri yapılmış, gerekli tüm bakım ve onarım işlemlerinden geçirilmiş, tüm fonksiyonları %100 çalışan cihazlardır. Cihazlar %100 orjinal olup kapalı kutuda tarafınıza ulaşmaktadır. Ürünlerde çizik bulunmamaktadır. Yenilenmiş tüm seviyelerdeki cihazların iç aksam, tuş ve fonksiyonları aynı kondisyonda olup %100 olarak çalışır durumdadır. Kullanıcı hatası dışındaki sorunlar 12 ay süre ile ithalatçı firma tarafından garanti altındadır.
  • Alınır neden alınmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden alıyorsunuz ve kaç liraya link atarsanız bir bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi firma olduğu pek belirtilmiyor bence garantililer bir durumda bişey olacağını sanmıyorum n11 de de vardı yok pegasus teknoloji yok bilmem ne baba öyle geliyor ki hikaye bu garanti olayı ha cihaz yenilenmiştir ona bişey diyemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Hangi firma olduğu pek belirtilmiyor bence garantililer bir durumda bişey olacağını sanmıyorum n11 de de vardı yok pegasus teknoloji yok bilmem ne baba öyle geliyor ki hikaye bu garanti olayı ha cihaz yenilenmiştir ona bişey diyemem
    Teşhir ürün:
    Apple İphone 7 32GB Cep Telefonu Siyah (Teşhir Ürünü) - EMPEROR TEKNOLOJİ
    Apple İphone 7 32GB Cep Telefonu Siyah (Teşhir Ürünü) - EMPEROR TEKNOLOJİ
    https://www.emperorr.com/apple-iphone-7-32gb-cep-telefonu-siyah-teshir-urunu-_13328.html

Outlet ürün:
    Apple İphone 7 32GB Cep Telefonu Siyah (Outlet Ürün) - EMPEROR TEKNOLOJİ
    Apple İphone 7 32GB Cep Telefonu Siyah (Outlet Ürün) - EMPEROR TEKNOLOJİ
    https://www.emperorr.com/apple-iphone-7-32gb-cep-telefonu-siyah-outlet-urun-_13320.html

* Teşhir ürün tamir görmemiş, outlet ürün ekran ve kasa yenilenmiş (sıfırlanmıştır). Bu durumda tamir görmemiş ürün nasıl daha ucuz oluyor onu çözemedim. MH'ye soruyorum, dönüş olunca yazacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.