Ne olursa olsun bende uA daki reisleri felan sevmiyorum ama sizde biz uAyı sevmiyoruz dedikçe uAyı bitirdiniz be kardeşim evet uA da yenilenme şart yürüyedur olur kim olur bilmem ama bu yenilenme uA altında olmalıdır uA ' da yenilenme olmalıdır yoksa taraftar bölünür ve daha kötü sonuçlar doğrur bu benim gibi düşünenleri bekliyorum
siz kimsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
siz kimsiniz?
taraftar hocam taraftar
iskambil destesini açtın, gıcır gıcır kağıtlar, oynarken de kararken de haz alıyorsun. sen o kartlarla oynadıkça kartlar şişer, ağırlaşır, birbirine yapışır. zor dağıtılır. o kartı atmaktan başka bir çaren kalmaz.
eğer bir yenilik yapacaksan, bazı şeylerin kökten tırpanlanması gerekiyor.
devrimler kendi çocuklarını kurban verir
eğer yenilik gerekiyorsa, yüzeysel birkaç yenilik bana kalırsa hiçbir zaman işe yaramaz. şuan olabilecek en kötü haldeyiz, kökten bir değişimle olur bu.
eğer bazı kişiler, iddia ettikleri gibi arma sevdalısıysa, bu gerçeğin de farkındadır. yok, grubun sevdalısıysa "ua'yı yedirtmem" diye dolanırlar ortada. şahsen bu oluşuma zerre güvenim yok.
uA'yı kapatmaya kolay kolay kimsenin gücü yetmez. Gerçekten çok büyüdü gerçekten...
O yüzden uA'nın kapatılması demek taraftarın tamamen bölünmesi ve bitmesi demektir. Herkes uA'yı benimsedi artık. uA'nın kendini geliştirmesi lazım olabilir bunu düzgün bi üslupla dile getirmelisiniz..
quote:
iskambil destesini açtın, gıcır gıcır kağıtlar, oynarken de kararken de haz alıyorsun. sen o kartlarla oynadıkça kartlar şişer, ağırlaşır, birbirine yapışır. zor dağıtılır. o kartı atmaktan başka bir çaren kalmaz.
eğer yenilik gerekiyorsa, yüzeysel birkaç yenilik bana kalırsa hiçbir zaman işe yaramaz. şuan olabilecek en kötü haldeyiz, kökten bir değişimle olur bu.
eğer bazı kişiler, iddia ettikleri gibi arma sevdalısıysa, bu gerçeğin de farkındadır. yok, grubun sevdalısıysa "ua'yı yedirtmem" diye dolanırlar ortada. şahsen bu oluşuma zerre güvenim yok.
uAda bi değişim olacak ama kökten silinmiycek silinemez bu Gs' yede ağır bir darbe vurur sabo reis yılmaz reis denen admlar gidecek bi kere
aga çarşı gibi kendini fesh etsin sonra yine geldik desin olmaz mı
Açsınlar şu gruba üyeliğide yardımcı olalım düzelmelerine
quote:
çok haklısın .siz uA sevdalısımısınız ? yoksa galatasray sevdalısımı ? açın gözlerinizi biraz . gerçekleri görün . bize böyle taraftar lazımhttp://www.youtube.com/watch?v=fxJoUcxYBjo&feature=related . en küçük başarısızlıkta oyuncuları , takımı protesto eden taraftar lazım değil . bu video daki taraftarlar 14 senedir şampiyon olamamış takımın taraftarı . bizim uA naptı ? ardayı ıslıkladı . saçma sapan bir marş yazdı . sizene adamın özel hayatından insan taklidi yapan yaratıklar sizene ? siz hiçmi sinemaya gitmediniz ? paranız olsa sizde sinema kapatmazmısınız ? üstelik bu sevgilinizin oynadığı film olsa ? ARDA TURAN otmu acaba ? insan değişlmi ? evden antremana , antrmanda eve gitmesini bekliyosunuz 23 yaşında bir deliklanlının . daha çoook beklersiniz . zaten bu zihniyet yüzünden ne ülkemiz ilerliyor nede başka bişey... . ayrıca hayal kurmayın . uA içindeki bazı kişiler temizlencekmiş falan filan . bunların gerçekleşmesi imkansız . temizlenme falan olamaz . zaman içinde bunuda anlayacaksınız . 2 sene sonra göreceksinizki uA dahada berbat bişey oluyor . o zaman yaptığınız yanlışı anlayacaksınız ama çok geç olacak çoook...
quote:
Baştakiler aynen durur piyonlar değişir. Klasik Türkiye manzarası işte. Buna kökten değişim derler.
her sene chp'de olan BÜYÜK değişim gibi desene
quote:
her sene chp'de olan BÜYÜK değişim gibi desene
Aynen öyle.
Seneye yeni stat ile birlikte UA'da biter bu kadar abartmayın...
Benim anlamadığım stada gelen her taraftar uA gibi bir izlenim oluşmaya başlamış bir kesim arasında... Alakası yok... Stada gelen Galatasaray taraftarıdır bununda maksimum %30 u uA taraftar grubundandır... Geriye kalan %70 lik oranda taraftar herhangi bir oluşuma dahil değildir... Ki şu son olanlardan sonra uA nın oranı %30 lardan çok daha aşağılara düşmüştür... O yüzden uA nı kapatamazlar vs gibi laflar hiçbirşey ifade etmiyor... Yönetim isterse yarın uA yı tasviye eder ve stada sokmaz...
Az kaldı sabredin yeni stada geçince uA yı kimse konuşmayacak artık...
Bİr taraftar grubu şart her zaman stad içi ve dışı organizasyonlar için ama UA yeniçeri ocağına benzemeye başladı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme